Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
The_Rusik
Member

Повідомлення

heidfeld
Я спросил за что-то нормальное, а вы мне предлагает ноунейм китай подвальный и не ликвидный.
den55den
Member

Повідомлення

як вам OnePlus 11 16/256GB, наче кажуть що в глобалці немає китайщтни як у сяомі,
бо знайти глобальний рог 7 ще та задачка з зірочкою, і ціник не гуманий починається, піксель теж треба змиритися з його приколами і де купити, моторола наче і прикольная но минула за ці кошти,
GDR
Member

Повідомлення

The_Rusik сам ти неліквідний!
спойлер
Та ще й дурень безмозглий!
leif
Member

Повідомлення

den55den
А які приколи з пікселем? З чим миритись?
den55den
Member

Повідомлення

шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
Dmytro1511
Member

Повідомлення

den55den: 27.12.2023 16:04 шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
Я ШИМ від нього взагалі не відчуваю.
Рефабів на 6 та 7 лінійку майже нема, щоб нарватися на них, це треба постаратись.
Зі зв'язком проблем взагалі не було, ні в місті, ні в селі. В мене та в мого товариша не було проблем.
Проц, як проц. Повсякдені задачі спокійно переварює, нагріву нема, проявляється тільки в іграх та при зйомці відео в 4к.
Система стабільна, і ні, це не чистий андроїд. Кастомізації не багато, але звичайному користувачу вистачить, є прикольні фічі.
leif
Member

Повідомлення

den55den: 27.12.2023 16:04 шим, рефаби, звязок, незрозумілий процесор, можливо навіть дуже чистий андроід мене відпугне)
По своєму досвіду (1 місяць) з пікселем 8про:
- шим не відчував.
- про рефаби вище написали.
- зі зв'язком все нормально.
- процесор цілком адекватний, все працює реально швидко, немає про що хвилюватись, якщо ігри не на першому місці.
- система чудова.

Взагалі я залишився дуже задоволений пікселем і можу сміливо рекомендувати девайс. Якби не 15 про макс, то точно користувався би саме ним.
den55den
Member

Повідомлення

самий простий і не дорогий спосіб це б.у. піксель типу 6 звичайний і на 128 (що мені замало), щоб міг сам аокористуватися і зробити висновки , тепер питання як купити б.у. піксель 6, на що треба звернути увагу?

Отправлено спустя 58 минут 18 секунд:
чи може подадите продавця
Evgen88
Member

Повідомлення

den55den: 27.12.2023 19:26 самий простий і не дорогий спосіб це б.у. піксель типу 6 звичайний і на 128 (що мені замало), щоб міг сам аокористуватися і зробити висновки , тепер питання як купити б.у. піксель 6, на що треба звернути увагу?

Отправлено спустя 58 минут 18 секунд:
чи може подадите продавця
Ниже 7-го лучше не покупать Пиксель! имхо в гугле море инфы!
Разве что ради фотокамеры если она нужна 6 или 6a.

Как купить отмотай на 30 страниц, или вбей в поиск там Donate все написал, как купить б-у или он тебе повторит!

Вот глянь, может он тебе вообще не понравиться с Китаем рядом!

Вот читай!

Отправлено спустя 40 минут 48 секунд:
Donate
На що дивитись при купівлі не нового "пікселя"?.

Да як і з любим телефоном на все :laugh: Тут все залежить від того у кого ви купуєте і що за тип. В ідеалі щоб було 3 дні манібеку якщо буде те що не заявлено, а якщо хлопець зі свого району то це легше, якщо з інтернету складніше так як умити руки легко.

Ну в ідеалі купити не операторський і не лочений.

Можна перевірити SN/IMEI (*#06# набираете) на сайті гугла. Але якщо японець не спрацює, якщо куплений не вштатах треба бути змінювати регіон
https://store.google.com/us/repair?pli=1 штати
https://store.google.com/gb/repair?hl=en-US&pli=1 - велика британія
Там буде написана дата активації та телефон операторський чи.

Ідеальний варіант
спойлер
Зображення
Ще по S/N можна побачити коли телефон взагалі зійшов з конвеїру.
1 цифра - остання цифра року, 2 - число місяця (1 - січень... 9 - вересень, А - жовтень, B - листопад, С - грудень), 3 та 4 - день місяця.
Якщо починається з 1С20 - 20 грудня 2021 року

Можна піти в меню розробника та подивитися дозволяе чи телефон розблокувати bootloader
спойлер
Якщо є можливість це плюс.

Некст скидання налаштувань до заводу та з підключенням до вайфаю перейти до робочого єкрану якщо пройшов і нічого не запитував.
Це дуже важливо.

Далі база як з будь яким іншим телефоном.

Зробити в ідеалі звінок і перевірити що працюють всі мікрофони, плюс мінус від положення телефону звук повинен бути таким же. Майте на увазі що телефон змінює головний мікрофон при гучному звязку. В аппаратах їх декілька і вони змінються взагалі в довільному порядку. Якщо покрутивши телефон звук нормальний все ОК, він може змінювитись він положення. Але якщо в якомусь адекватному положенні вас не чути мікрофон мертвий.

Далі перевіряєте динамік
спойлер
Я юзаю ось цей трек, звук повинен бути чистий як сльоза якщо є рипіння телефон юзали як колонку і динамік банально сів...
Верхній динамік рідко де повноцінний він завжди тихіще і робить вам єффект псевдо-стерео.

Экран. З цим легче.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте тач, можете взагалі взяти любу малювалку і там повидити.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте на вигорання, особливо білий фон повинен буди чистим. Якщо там є щось це вигорання. Якщо єкран "водопад" края ті що загнуті офк будуть змінювати колір це нормально. В шестірок да і у багатьох інших білий колір під кутом змінює свій колір це теж ОК, особливості більш бюджетних єкранів.

Камери перевірити легко. Робите пару фото, перевіряєте роботу автофокусу. Якщо результат ОК то ОК :rotate:

АКБ. З цим дуже важко. В feature pack який завезуть в грудні буде можливість дивитись скільки приблизно циклів у батареї, якщо знати коли телефон було активовано можна хочаб приблизно бачити як телефоном користувались. В ідеалі це десь цикл на день. Але тут ще питання як гугл ті цикли рахує, так як я користуюсь в мене не повноцінні цикли бо ганяю 20-80
Зараз можна побачити приблизно тільки в AccuBattery але в ідеалі провернути це важко по часу так як зарядка 1 година десь мінімум 5-6 годин треба садити його до 20% і потім ще годину заряджати, плюс заряд повинен зходити +/- рівномірно. Ніяких стрибків по 5-10 відсотків не повинно бути.
В мене за рік пише 94% ємкості залишилось що +/- схоже на правду.

Не пост а стаття вже якась :think:
den55den
Member

Повідомлення

Дякую, питаня наскільки плохо купувати СОФТ ВЕРСІЇ від НЕВЕРЛОК ВЕРСІЇ, яи стоїть економія в версіях?
kolesnukm
Member

Повідомлення

Зовсім не вартує, враховуючи що з наступним оновленням можна просто залишитися без зв'язку, та і зараз багато нюансів по використанню софт анлок і Wi-Fi I VPN
Востаннє редагувалось 27.12.2023 21:53 користувачем kolesnukm, всього редагувалось 1 раз.
Evgen88
Member

Повідомлення

den55den: 27.12.2023 21:43 Дякую, питаня наскільки плохо купувати СОФТ ВЕРСІЇ від НЕВЕРЛОК ВЕРСІЇ, яи стоїть економія в версіях?
Все к Donate. ;)

Чёт его неслышно давно ? B-)
den55den
Member

Повідомлення

дякую, неверлок тільки , тепер питання 6про чи 7 звичайна , хоча звичайна 6 дешевше
ще бачив дешевше якісь з плямами в углах дісплею, таке можно брати?
kolesnukm
Member

Повідомлення

Пляма це ризик, може піти далі за пару днів, тижнів і т.д або мигати екран а може і за пару років нічого не бути. 7 менша і плоский екран але на 90 герц, менше камер, 8 проти 12 озу, якщо не грати в ігри то дві моделі шустро працюють

Як варіант ще 7а
The_Rusik
Member

Повідомлення

Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
Для меня есть айфон и все остальное в одной куче.
Просто нужен второй смарт на ведроиде чисто для пары приложений.
И знаю самсунг хоть что-то приличное из этой кучи, без рекламы, прошивок.
А то то датчик приближения баганый, то прошить надо, то рекламу отключить, то связь продает.
Мне нужно включить и работать, как на айфон, чтобы даже в настройки не заходить.
7mindfields
Member

Повідомлення

The_Rusik: 28.12.2023 14:27 Мда, советчики, лучше бы не спрашивал ничего.
The_Rusik88 has joined the chat :kbd:
В крупній мережі електроніки тобі люб’язно підкажуть, і не будуть сперечатися з тобою з приводу того, що хуавей і ванпласи це «підвал» (не зважаючи на те, що це повна маячня), нема за що :teacher:
Востаннє редагувалось 28.12.2023 14:41 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
den55den
Member

Повідомлення

А то то датчик приближения баганый, то прошить надо, то рекламу отключить, то связь продает.
Мне нужно включить и работать, как на айфон, чтобы даже в настройки не заходить.
якщо знайдеш де купити
Motorola G200 8/128GB Stellar Blue (PASH0025RS)
а так норм самсунг як айфон включил у забув
:gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

den55den: 28.12.2023 14:40
якщо знайдеш де купити
Motorola G200 8/128GB Stellar Blue (PASH0025RS)
а так норм самсунг як айфон включил у забув
:gigi:
Так мото це теж китай, отакої :rolleyes:
den55den
Member

Повідомлення

зато на чистому андроїді, він інший китай не з такої сімї :shuffle:
7mindfields
Member

Повідомлення

den55den: 28.12.2023 14:52 зато на чистому андроїді, він інший китай не з такої сімї :shuffle:
Так ванпласи з хуавеями теж не мають нічого спільного зі всякими ксяомі :D
Відповісти