Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 12:22або lewerlin витратили просто на е0 Мей,
Ну в ХСР у мене десь плюс-мінус в балансі, трохи більше в плюс. Не як в генші, де вигране перше 50/50, а решта все лузи на харді.

Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
Воно то є в описі, аде я не чекав такого. Жмакнув техніку Мей, потім Асти, потрапив в бій і побачив щось 528к. Кінець сюжетного рівня нової віртуалки.
daesz
Member

Повідомлення

Зображення

Могло б бути значно краще, якби не е1 Попаз яку запуляв випадково :с

Олсо, зараз :
Зображення
Було на банері Попаз після е1 :
Зображення
Востаннє редагувалось 27.12.2023 17:11 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
А який ви їй конус дали? В мене є ще 100 круток, спробувати покрутити їй конус? Чи краще не ризикувати і залишити на Блек Свон? Є Memories of the Past, але S3.

Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
daesz
Немає справедливості в цій грі. Я не можу зрозуміти, чому одні аккаунти надзвичайно везучі, а іншим все строго по гаранту?
Не буду більше ні в геншин, ні в ХСР донатити.

Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
Реролити аккаунт вже пізно, бо дійсно в гачу треба зі старту грати. Тим більше, коли вже маю на цьому аккаунті Кафку та івентові конуси, типу конуса для Сільвер Вульф, які не факт, що ще колись будуть в грі.
Спробую пограти взагалі без доната. Зарікатися звичайно не буду, може не втримаюся і візьму підписку в очікуванні Ахерон, але БП і паки купувати не буду.
daesz
Member

Повідомлення

В мене рейт ап лак стабільно гірший ніж 63.6% комюніті :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
При 5* лак 99% плювати який там рейт ап лак.
daesz
Member

Повідомлення

Олсо, тільки помітив - було : боттом 19% на 4*, стало топ 28% на 4*, і я стабільно отримую 4* що конуси, що персонажів десь 8-9 з 10, ну тобто лак такий собі, фактично гарант на 4*.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Чекаю статку в цій темі ще від одного лакерка з купленим аккаунтом, щоб остаточно розчаруватися та впіймати депресію. Щоб ви розуміли, я що в геншині, що в ХСР зробив круток більше, ніж 99% користувачів. При цьому і там, і там у мене вдача на 5* гірша, ніж у 80% користувачів. В обох іграх. Співпадіння? Ні, адже для обох ігор один аккаунт. Тому дивно слухати скарги на вдачу, коли ви програєте 50/50 на 30 крутці, а потім отримуєте лєгу на 20 гарантом.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 17:21А який ви їй конус дали? В мене є ще 100 круток, спробувати покрутити їй конус? Чи краще не ризикувати і залишити на Блек Свон? Є Memories of the Past, але S3.
В мене є п'яті "Спогади". Але думаю може докрутити, бо круток вистачає, а ближче Ахерон я нікого не чекаю. Іскорку я скіпаю( я в принципі вирішив моноквант скіпнути, йому до кондиції ще пару років).
З S5 "Спогадами" і недокачаними реліками(Брейк-сет+кіль) та слідами, уже більше 180 брейку. Тобто вам має вистачити, накрайняк Талію пофамите. У вас вайфу в некст патчі.

Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
Kirakishou: 27.12.2023 17:37Співпадіння? Ні, адже для обох ігор один аккаунт. Тому дивно слухати скарги на вдачу, коли ви програєте 50/50 на 30 крутці, а потім отримуєте лєгу на 20 гарантом.
В мене теж один акк, я в принципі не реролив. Але "картина" в Генші під плінтусом, а в ХСР - середня по лікарні.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.12.2023 17:43 Іскорку я скіпаю
Хочеться її запуляти, бо така милаха. Але тупо не буде навіть куди її приліпити :/

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Kirakishou: 27.12.2023 17:37 Чекаю статку в цій темі ще від одного лакерка з купленим аккаунтом, щоб остаточно розчаруватися та впіймати депресію. Щоб ви розуміли, я що в геншині, що в ХСР зробив круток більше, ніж 99% користувачів. При цьому і там, і там у мене вдача на 5* гірша, ніж у 80% користувачів. В обох іграх. Співпадіння? Ні, адже для обох ігор один аккаунт. Тому дивно слухати скарги на вдачу, коли ви програєте 50/50 на 30 крутці, а потім отримуєте лєгу на 20 гарантом.
В мене, доречі, також на одному аку і геншин, і ХСР, але я геншин ото перший раз за 2 чи 3 роки перевстановив коли вам "статистику" по споживанні збирав :gigi:

Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
9 поверх в МоС
Зображення

Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.12.2023 17:43З S5 "Спогадами" і недокачаними реліками(Брейк-сет+кіль) та слідами, уже більше 180 брейку. Тобто вам має вистачити, накрайняк Талію пофамите. У вас вайфу в некст патчі.
Та то я просто на емоціях від статистики daesz. Сам знаю, що у мене на 30 крутці не буде. Та і, чесно кажучи, мені по зовнішності Блек Свон більше подобається. Не впевнений, що взагалі гратиму Руан Мей. Мені немає куди її поставити. Якби у мене була Цзінлю, була б зовсім інша справа.
daesz
Member

Повідомлення

Зображення

Тупо 1г10хв на 10 поверсі просидів, бо сраний аргенті фокусив або Пелу, або Тіньюн.

Відправлено через 15 хвилин 26 секунд:
Зображення
Якщо "піднатужитись", то думаю за 10 циклів можна закрити, але якщо 12 поверх за 10 не закрию - то смислу тужитись не буде :gigi:
Гепард реально дуже слабкий састейн суппорт, мабуть, прийдеться замість нього Байлу юзати, бо він тупо не може "кіп ап" :/

Відправлено через 45 хвилин 8 секунд:
Зображення

І 11, і 12 поверхи з першого трая, але тільки по 2 зірки, ще 11 якщо й можна на 3 закінчити, то 12 тупо без шансів.

Відправлено через 17 хвилин 43 секунди:
У МС є голос
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Як же довго я її чекав...
спойлер
2023-12-27_211225.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Вітаю :)
Олсо, я тут випадково нажав контрол (перехід на ходьбу), поки біг Наташою, і здається зрозумів про що ви говорили :
https://www.veed.io/view/26abf965-8448- ... rue&panel=
Фізика залишилось тільки у Хімеко та Наташі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.12.2023 21:17Фізика залишилось тільки у Хімеко та Наташі.
Ваше відео не працює. Фізика погойдування залишилась у всіх, це точно. Я вже досконально дослідив це питання. Просто для Кафки вони чомусь понерфили віддачу, Recoil англійською. У Наташі та Хімеко так собі фізика погойдування. Візьміть Тіньюнь та Сюеї, та просто поклацайте лівою кнопкою миші. Зробіть так звану базову атаку або авто-атаку. Просто у відкритому світі, не в бою. У цих двох персонажів просто навіжена фізика погойдування. У Кафки була така ж, але її понерфили. Із дорослих жінок ще у Юйкун непогана фізика погойдування, також спробуйте мишкою поклацати.

Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
Доволі старе відео. Але корисне, бо я фізику Асти та Міцкі не перевіряв, як і Сервал. Тому приємно здивований після перегляду цього відео. Думаю, коли автор побачить рікойл Сюеї, то він поставить її в SSS тір. Я сам сьогодні офігів. І знову постає питання, навіщо у Кафки прибрали рікойл, якщо для Сюеї можна? І чому у Хані нема такого шикарного рікойла?
Востаннє редагувалось 27.12.2023 21:59 користувачем Kirakishou, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 21:43
daesz: 27.12.2023 21:17Фізика залишилось тільки у Хімеко та Наташі.
Ваше відео не працює. Фізика погойдування залишилась у всіх, це точно. Я вже досконально дослідив це питання. Просто для Кафки вони чомусь понерфили віддачу, Recoil англійською. У Наташі та Хімеко так собі фізика погойдування. Візьміть Тіньюнь та Сюеї, та просто поклацайте лівою кнопкою миші. Зробіть так звану базову атаку або авто-атаку. Просто у відкритому світі, не в бою. У цих двох персонажів просто навіжена фізика погойдування. У Кафки була така ж, але її понерфили. Із дорослих жінок ще у Юйкун непогана фізика погойдування, також спробуйте мишкою поклацати.

Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
Доволі старе відео. Але корисне, бо я фізику Асти та Міцкі не перевіряв, як і Сервал. Тому приємно здивований після перегляду цього відео. Думаю, коли автор побачить рерікойл Сюеї, то він поставить її в SSS тір. Я сам сьогодні офігів. І знову постає питання, навіщо у Кафки прибрали рікойл, якщо для Сюеї можна? І чому у Хані нема такого шикарного рікойла?
А ось так?
https://gemoo.com/tools/upload-video/sh ... 0132824064
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 27.12.2023 21:45А ось так?
Довго буферизує, але так, це фізика погойдування. А у Кафки було ось так, там під кінець відео показують фізику до того, як її понерфили.
daesz
Member

Повідомлення

Стрімабл підтримує відео тільки до 250мб, тому треба було якись рандомний сервіс брати, з невідомих :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Навіщо вигадувати велосипед, якщо є український fex.net від творців колишнього ex.ua?
daesz
Member

Повідомлення

Треба запам'ятати. Я просто ввів у пошуку "video upload service" і відкрив перші лінки після стрімабл, там деякі потребували реєстрації :/

Відправлено через 1 годину 6 хвилин 16 секунд:
Пальці схрещені хойо додасть лейаути для реліків. Менеджмент реліквій між різними персонажами це :facepalm:

Відправлено через 1 годину 16 хвилин 58 секунд:
Kirakishou: 27.12.2023 18:17
lewerlin: 27.12.2023 17:43З S5 "Спогадами" і недокачаними реліками(Брейк-сет+кіль) та слідами, уже більше 180 брейку. Тобто вам має вистачити, накрайняк Талію пофамите. У вас вайфу в некст патчі.
Та то я просто на емоціях від статистики daesz. Сам знаю, що у мене на 30 крутці не буде. Та і, чесно кажучи, мені по зовнішності Блек Свон більше подобається. Не впевнений, що взагалі гратиму Руан Мей. Мені немає куди її поставити. Якби у мене була Цзінлю, була б зовсім інша справа.
Зображення

:eek:

Кафка+Свон+Руан+Састейн :yes:

Відправлено через 1 годину 49 хвилин 49 секунд:
Зображення

:lol:
daesz
Member

Повідомлення

Ngl, СЮ релейтед івенти в хср починають трохи підбішувати. Вони по-переше реально нудні, по-друге, займають купу часу.
Відповісти