Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 26.12.2023 22:51 Я ось думаю, як мені Руан Мей ролити. Спробувати не крутити її негайно, як тільки оновиться банер, а спочатку пройти її місію, потім подивитися на неї відгуки, спробувати її в тестовому режимі. А потім кидати по 10 круток за сесію, а не тупо зливати все за раз. Просто я майже завжди ролив по вайфу-фактору. Тобто навіть не пробуючи персонажа та не проходячи її сюжет, образу біг ролити. І ніколи не ролив по десяток круток за сесію, а одразу все зливав. Спробую кидати по 10 ролів в день, наприклад. Або 10 вранці і 10 увечері. Бо вже дістали ці постійні програші 50/50, треба спробувати якось інакше крутити.
Я так завжди ролю :gigi:
Kirakishou: 26.12.2023 22:51 Щодо цього — жодних сумнівів. А ось якщо поставити за мету зібрати комусь всі ейдолони, тоді від якихось вайфу на деякий час прийдеться відмовитися. І тут постає питання, яке я для себе так і не зміг вирішити. Чи варто ролити ейдолони та конуси, чи краще просто забрати всіх вайфу?
Я б хотів точно конус Вовка для Велта, конус Джинлю на рерані, ейдолони Кафки. І от дуже хочу конус Мей, але тут як пощастить з самою Мей.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Тектон чомусь впевнений, що на річницю гри буде селектор п’ятизіркового персонажа. Якщо так, то я із задоволенням заберу Цзінлю. До сих пір неприємно, як ляо мене заскамив на її банері.
daesz
Member

Повідомлення

Я б Кафку Е1 взяв, якщо до того вона буде ще не Е1 :)
ХуоХуо Е1 ще дуже круте.
Незнаю з ким я буду її юзати, але от з дотами вона відмінно заходить, якщо не випустять якого Ебунденса/Презервейшина, який буде мати доти просто в самому кіті, то ХХ точно залишається з Кафкою :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Капець Мей чокнута. Одна її кулінарна книга чого варта.

Отправлено спустя 17 минут 8 секунд:
Інфа по крутках:
50/50 - луз, Клара на 84ій. Потім Мей з третьої десятки. Конус - луз сігні Клари на 4ї десятці. Таке собі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Все одно це не луз на 80 з отриманням чергового ейдолону для Гепарда, а потім Мей на 80. Я ще не крутив, бо тільки недавно прокинувся, але думаю, якщо зараз знову програю 50/50, то залишу гарант на Блек Свон. Кину після програшу 60 круток, щоб забрати Сюеї, але саму Мей мабуть забирати не буду. Цікаво, що зазвичай, коли виходить новий персонаж, то у мене на ютубі в стрічці зустрічається "broken", "insane". А зараз все спокійно — "universal support". Мабуть, вона справді дуже крута.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 06:51Цікаво, що зазвичай, коли виходить новий персонаж, то у мене на ютубі в стрічці зустрічається "broken", "insane". А зараз все спокійно — "universal support". Мабуть, вона справді дуже крута.
Так гігатички ж немає. А механіки неочевидні.

Отправлено спустя 5 минут 42 секунды:
Kirakishou: 27.12.2023 06:51Все одно це не луз на 80 з отриманням чергового ейдолону для Гепарда, а потім Мей на 80. Я ще не крутив, бо тільки недавно прокинувся, але думаю, якщо зараз знову програю 50/50, то залишу гарант на Блек Свон.
Ну я встав десь о третій, тому встиг залогінитись до 5ї і крутнути до ребуту серверу. Докрутив до програшу, почекав ребуту і оновлення статистики круток і крутив уже далі. І то в мене звичка крутити по крутці "початок" і "кінець" гаранту. І не більше 30 в банер на добу. Нічого вірогідним алгоритмам життя полегшувати :gigi: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

Офігеть у Сюеї фізика погойдування на базовій атаці у світі. І в бою також при перемикані між навиками. До самої Руан Мей ще не добрався. :)

Відправлено через 6 хвилин 41 секунду:
lewerlin
Я мабуть тільки о другій заснув, а прокинувся о шостій. Японське озвучування у Блейда просто супер, кожен раз кайфую з його голосу. Зараз доберуся до Руан Мей. Але зважаючи, що у Сюеї така фізика, то у Мей також має бути на вищому рівні. Тому незрозуміло, навіщо у Кафки прибрали.

Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
У Сюеї фізика погойдування краща.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 07:26то у Мей також має бути на вищому рівні.
:-/ Ні.

А отакий у неї погляд в Експресі.
спойлер
StarRail_Image_1703658485.png
Kirakishou
Member

Повідомлення

Та я вже сам перевірив. У Сюеї та Тіньюнь зараз найкраща фізика погойдування в грі.

Відправлено через 7 хвилин 54 секунди:
Я виграв 50/50. Трохи офігів від такого. Забрав куртки з Мей та Сюеї, тепер мені залишається одна куртка до Броні в стандарті за 300. За весь час я кинув туди тільки одну чи дві куртки за нефрит, все решта з прокачування персонажів та БП. Як чуваки на ютубі його вже закрили - не уявляю. Мабуть просто крутили за нефрит.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.12.2023 08:43Мабуть просто крутили за нефрит.
Або за облігації Герти. Часто бачив, як їх прямо туди зливали.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я тут вам розповідав про пупок Руан Мей, а сам на радощах, що виграв 50/50 забув його перевірити в грі. Пупок є. Правда не такий виразний, як на сплеш-арті. Фізика є, пупки є . Поки що мені все подобається. Якби вони ще для Кафки стару фізику повернули, було б взагалі просто щастя.

lewerlin
Я також заливаю облігації. Але трохи витратив на конус, а ще трохи пропустив, коли не грав в гру по різним причинам. Дійсно, якщо врахувати ці облігації, то вже давно можна було взяти 300.

Відправлено через 39 секунд:
Що там наші лакерки? Вже отримали Руан Мей та її конус за 30 круток?
daesz
Member

Повідомлення

Програв 5050 на першій десятці (то по суті десь +-40вий пул, бо мав піті трохи вже), але навіть не розчарований :gigi:
Зображення
А потім на третій десятці :rotate:
Зображення
І друга двадцятка (була +-5 піті) :
Зображення

:shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Тепер майже гарантовано беру Броню, ну або Клару. Десь 90:10 :D
3 ейдолони Марч отримав, 1 Тіньюн і е0 Шуеї.
Непогано собі так забустив мораль на весь день :up:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 27.12.2023 12:10але навіть не розчарований :gigi:
Гра зразу видала поламане комбо))

Отправлено спустя 51 секунду:
Я сігну не крутитиму, хоча вистачає. Залишу гарант на сігну Ахерон.
daesz
Member

Повідомлення

З 5ти круток на стандарті отримав 2 шаред філін підряд кекве, ще 280/300 і я дуже-дуже близько до хард піті на стандарті, десмь 70-80+ вже :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Зрозуміло. Комусь постійно не везе, комусь постійно везе. Хтось платить і нічого не отримує, а хтось ф2п отримує все. Ви за меншу кількість круток, ніж я або lewerlin витратили просто на е0 Мей, отримали Вельта, Мей та її конус. Справедливості ніякої немає.
daesz
Member

Повідомлення

А ще я трохи тупенький і вифармив віклі босів вже, хоча знав що буде новий віклі бос з новими матеріалами :mad:
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Все, тепер точно переходжу на повний ф2п, навіть підписку не купуватиму. Я розумію, що цей аккаунт вже не пофіксити, але хоча б не буду витрачати на нього гроші. Я тепер остаточно переконався, що на донатних аккаунтах підкрутка в гіршу сторону. А тим, хто купував паки, ще і без бонусів, ще більша підкрутка в гіршу сторону.
daesz
Member

Повідомлення

Зображення

Хи :D
Щойно порахував - 71 піті на стандарті, ще отримаю 2 крутки з Шуеї, 3 з Лінкс та 3 з др. Рейшио :)
Тож буде 290/300 рівно, 5 з магазину в січні та ще 5 з батл басу нового.
= 300 :super:

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Олсо, незнаю чи помітили - але хойо зробили стелс баф для екрану з командами, тепер мені доступно 9 замість 6 в минулому :)
Це дуже зручно, бо в мене там були деякі прімейд команди дял різних віклі босів та домейнів + команда для оупен ворлда і команда лоя сторі :shuffle:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 27.12.2023 16:00Олсо, незнаю чи помітили - але хойо зробили стелс баф для екрану з командами, тепер мені доступно 9 замість 6 в минулому :)
Було вже раніше.
А ще Мей в віртуалці з техніки шотнула боса. 500к+. І це ще мало карточок було(від їх кількості скейлиться)
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.12.2023 16:59 Було вже раніше.
Я тільки помітив :о
lewerlin: 27.12.2023 16:59 А ще Мей в віртуалці з техніки шотнула боса. 500к+. І це ще мало карточок було(від їх кількості скейлиться)
:spy:
Відповісти