Sennheiser HD 599, какие аналоги ?

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Автор
Повідомлення
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Kirakishou
Audio-Technica ATH-M50x подходят для всего, универсальные уши. Их задача в первую очередь передать все то что задумал музыкант/звукорежесер. Преукрасить - не их сторона.
Были у меня как то соньки MDR-XB950N1 топовые, там столько басса что у меня через 2 минуты мозги вытекали с носа и это без включенного EXTRA BASS. Ставил в настройках айфона "меньше низких" - только так я их мог слушать, в итоге продал.
У меня кент сидит года 3 на DT 770 и после Audio-Technica ATH-M20xBT он был в шоке от звука, вот что написал:

Зображення

Так это дешманская блютуз версия, а Audio-Technica ATH-M50x будут на много лучше.
Kirakishou
Member

Повідомлення

tolebamber
Ну я давно хочу что-нибудь от Audio-Technica попробовать и эту модель мне уже советовали. Буду иметь в виду, потому что денег на них сейчас нет, сначала хочу видеокарту новую купить.
Usagi
Member
Аватар користувача
Звідки: Дніпро

Повідомлення

Sailon: 18.12.2023 21:43 Выбираю для ПК в основном для гейминга ( ммо, РПГ, моба, шутеры ) ну и под сериальчики и послушать музыку.
По цене до 9 тыс. Так как не разбираюсь остановился на шд599 синхайзерах в цене 8800 , продаются и дешевле но там сомнительные магазины и без гарантии.
В мене вже 3 рік massdrop hd6xx (хд650) коштують 200$ + доставка. Я замовляв напряму до війни, було копійки, зараз певно треба буде через нпшопінг.
За ті самі гроші отримуєш набагато краще якість звуку, з опенбеку це зараз найкраща ціна\якість. Дуже гарна сцена і присутній басс із рівною ачх(як і всі сінхайзери)

Також непоганий опенбек з широкою сценою попереду philips fidelio x3. Але в них басс поганенький. Для ігор буде саме те напевно
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

tolebamber: 19.12.2023 12:12Категорично рекомендую Audio-Technica ATH-M50x, хоть и закрытого но там звук - отыгрывают каждую копейку.
М50х специфічні трохи, їх треба слухати. Вони драйвові, але сцена і детальність гірша ніж у Баєрів/Шурів.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

lewerlin
Я эти уши слушал на Creative G6 и на Audient iD4 MKII - все там отлично и с сценой и с детальностью.
Sailon
Junior

Повідомлення

Спасибо всем за ответы!
Честно говоря я далёк от понятий как сцена или детальность в качестве звучания поэтому сложно немного понимать в чём может быть разница, но как написал lewerlin , действительно позиционирование звука мне важно.

Сейчас с 2018 года я вообще сижу на " beats ep on ear " которые покупал ещё для телефона. После перепаянного провода без микрофона они в целом стали звучать тише, а правое ухо чувствуется что ещё тише. По громкости их перестало хватать но помогало приложение DTS от asus с "воздушным" режимом, тогда мат. плата была Asus TUF B450-Pro Gaming с 8-канальный HD Audio кодек Realtek S1200A. Но на новой мат. плате они стали по громче с эквалайзером от Sonic Suite Companion. Но довольно специфическое приложение с какими-то настройками реверберации и Upmix/Surround звучат как будто из бутылки, пришлось их выключить чтобы звучали похоже как на старой мат. плате.
И знаете на мой слух эти уши действительно звучали хорошо.

И по поводу открытых/закрытых ушей. В использовании мне больше подойдут закрытые, чтобы не попадало много шума в микрофон при разговоре и записи голоса и чтобы не было слышно внешнего шума. Хотя представляю что открытые звучат ярче, но в домашнем использовании как мне так и я буду мешать
Сейчас по вашим комментариями выбираю между DT 770 PRO на 250 ом и Audio-Technica ATH-M50x, 6300 грн против 7700. Но немного напрягает что везде делают акцент что для всех таких студийных ушей нужен цап с предусилителем, единственная проблема как полагаю может быть только в том что из-за большого сопротивления они будут звучать тише ?
Востаннє редагувалось 19.12.2023 17:25 користувачем Sailon, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Sailon
Я купував свої баєри в сірих магазинах, які возять техніку з Німеччини чи Польщі. Конкретно мої були з Німеччини, бо коробка та інструкція була на німецькій мові. Взяв менше ніж за 5000 гривень, зараз вони 5300. Гарантію вони дають від себе. І з власного досвіду, якщо навушники працюють, то там немає чому ламатися. Якщо ви самі їх не поламаєте, наприклад зачепивши ногою провід і обірвавши джек 3,5.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Смысла в 250 ом вообще не вижу. По поводу цены, я брал ATH-M50x за 6200 месяц назад, сейчас уже у того продавца нет в наличии. Хотя на проме есть за 6440

Kirakishou
Ну я встречал audeze lcd-2 с сгоревшим драйвером, пользовались аккуратно. Так что тут как повезет)
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

tolebamber: 19.12.2023 15:02Я эти уши слушал на Creative G6 и на Audient iD4 MKII - все там отлично и с сценой и с детальностью.
Річ не в тому, що "не в порядку", а в тому, що вони поступаються "студійним" аналогам саме в точності. Хоча в музиці будуть і більш кайфовими.
Sailon: 19.12.2023 17:08Честно говоря я далёк от понятий как сцена или детальность
Там все просто:
"Сцена" - це наскільки точно і чітко позиціонуються джерела звуку. В принципі це базова фіча стерео, якої тупо не мають дешманські вуха.
"Детальність" - власне кількість і розбірливість звуків. На більш детальних навушниках тупо чути більше деталей і вони чіткіші на слух.
В КС 1.6 колись за гарні вуха банили, як за чіти(ну, бо це тупо чіт по факту :D ).
Sailon: 19.12.2023 17:08Сейчас по вашим комментариями выбираю между DT 770 PRO на 250 ом и Audio-Technica ATH-M50x, 6300 грн против 7700.
На 440ві Шури таки раджу подивитися/послухати. Це щось середнє між 770/250 і М50х.

Отправлено спустя 3 минуты 13 секунд:
Sailon: 19.12.2023 17:08Но немного напрягает что везде делают акцент что для всех таких студийных ушей нужен цап с предусилителем, единственная проблема как полагаю может быть только в том что из-за большого сопротивления они будут звучать тише ?
Забийте. Вам з головою вистачить вашої встройки. Для низькоомних Шурів/АТ так точно.
Хороше джерело звісно дасть буст якості, але то вже потрібно самому чітко розуміти, нащо воно вам.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 19:22
tolebamber: 19.12.2023 15:02Я эти уши слушал на Creative G6 и на Audient iD4 MKII - все там отлично и с сценой и с детальностью.
Річ не в тому, що "не в порядку", а в тому, що вони поступаються "студійним" аналогам саме в точності. Хоча в музиці будуть і більш кайфовими.
И каким аналогам они уступают по вашему мнению?

Вы музыку слушаете которую музыканты пишут/сводят на таких ушах))) Любой человек который занимается музыкой и писал свои треки вам скажет что 50х топ за свои деньги.
Kirakishou
Member

Повідомлення

tolebamber
Я у музикантів частіше соні і баєри зустрічаю, аудіо-техніку може і зустрічав колись, та і то у якихось музикантів, які транс грають. І там мабуть не аудіо-техніка була, а технікс. А ось соні і баєри зустрічаються дуже часто. Трохи рідше акг.
І чоловік не для музики навушники хоче, а для ігор. Це різні речі. 50х може в музиці і топ за свої гроші, а от як вони будуть в іграх? Бо по тому повідомленю із телеграма, що ви виклали, там у чоловіка вбудована звукова. Звичайно, що вона не розкачувала баєри. А 50х розкачала, ось вони йому і зазвучали.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

tolebamber: 19.12.2023 19:47И каким аналогам они уступают по вашему мнению?
Баєрам/Шурам/GM.
tolebamber: 19.12.2023 19:47Вы музыку слушаете
tolebamber: 19.12.2023 19:47Любой человек который занимается музыкой
tolebamber: 19.12.2023 19:4750х топ за свои деньги.
Річ в темі про ігри. Не музику. В іграх важлива саме аналітична точність. І тут можна радити, базуючись на об'єктивних критеріях.
А коли вже річ заходить про музику, то ми відразу потрапляємо в море суб'єктивщини(який звук "заходить" людині, які жанри вона слухає і т.д.).
Хтось фанатіє від Within Temtation і вибере 569ті сенхи. Хтось затестить Лінкін Парк і забере М50, а хтось послухає Мезе99 і подивиться на решту вух як на фігню, бо йому низів мало не буває. Я особисто двічі, в Портативі, дивився в бік АТ. Перший раз я пішов з Портативу з Шурами, замість М50х. В друге - з Фокал Лістен замість MSR7. І до речі вдруге вибір був складнішим.
Якщо людина шукає вуха для музики, то єдина коректна порада - "іди слухай в магазин". І тут немає "топ за свої гроші", є бюджет і " мені найбільше зайшло"
А ТС взагалі шукає альтернативу ігрошлаку, для саме ігор. Не музики . І в іграх треба класичні "студійники", котрі в музиці не особливо, бо "нудні".
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Хочу спробувати Superlux HD-668B для перегляду аніме, бо багато про них читав, але сам не пробував. Нічого про них не знаєте? Хочу або їх, або Superlux HD-330 — типу аналог відкритих баєрів, бо купувати ще одні баєри не хочу.
s_ova
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Sailon: 18.12.2023 21:43 По цене до 9 тыс. Так как не разбираюсь остановился на шд599 синхайзерах в цене 8800 , продаются и дешевле но там сомнительные магазины и без гарантии.

Какие есть проводные аналоги ТК синхайзеры выглядят супер оверпрайсом? Микрофон не нужен, у меня студийный отдельный. Беспроводные не интересуют.
Я купував свої hd599SE у "сумнівному місці" за 4к і все норм, користуюся регулярно. Звук подобається - дещо темний і теплий, дуже низького басу нема, але в цілому збалансовано. Дуже важливий момент - вони справді комфортні.
Є і DT770 32 Ohm - звук теж хороший, але не темний і теплий, а світлий. Високі частоти могуть навіть різати вухо. Середній бас - meh, але є саб-бас і в певних треках звучить просто божественно. Середні тут... специфічні. А хеві-метал мені якось краще слухаеться все ж у hd599se. Багато хто каже, що dt770 дуже комфортні, але мені складно з цим погодитися - довго мені в них висідити тяжко. Доречі на rtings є рейтинг в плані комфорту і там також вказують, наскільки сильно навушники здавлюють голову - так от, у dt770 - 1.3lb, у hd599 - 0.71.
А ще є непоганий бюджетний варіант Takstar PRO82.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

s_ova: 19.12.2023 20:29Доречі на rtings є рейтинг в плані комфорту і там також вказують, наскільки сильно навушники здавлюють голову - так от, у dt770 - 1.3lb, у hd599 - 0.71.
Комфорт залежить більше від амбушур і конструкції дужки. Ну і тупо сумісності з анатомією. Вага і тиск - дуже вторинні речі, якщо їх не прямо занадто.
Kirakishou: 19.12.2023 20:25Хочу спробувати Superlux HD-668B для перегляду аніме, бо багато про них читав, але сам не пробував. Нічого про них не знаєте? Хочу або їх, або Superlux HD-330 — типу аналог відкритих баєрів, бо купувати ще одні баєри не хочу.
Суперлюкси не слухав, тут нічого не скажу.
s_ova: 19.12.2023 20:29Є і DT770 32 Ohm
Версії 770тих між собою доволі сильно відрізняються. Конкретно версію на 250ом радять не просто так.

Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
s_ova: 19.12.2023 20:29А ще є непоганий бюджетний варіант Takstar PRO82.
В обмеженому бюджеті, Такстари - імба, і не тільки про82. Але якщо бюджет дозволяє - краще взяти щось вище класом.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
А що порадите для перегляду аніме або фільмів. Важливо, щоб голос був на передньому плані. Бо в баєрів він на задньому. Якби в продажу були Philips SHP2700, я б одразу придбав їх декілька штук, про запас. Дуже в них звук подобається. Вони у мне і зараз є, але там треба міняти амбушюри.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 19:58 tolebamber
Я у музикантів частіше соні і баєри зустрічаю, аудіо-техніку може і зустрічав колись, та і то у якихось музикантів, які транс грають. І там мабуть не аудіо-техніка була, а технікс. А ось соні і баєри зустрічаються дуже часто. Трохи рідше акг.
І чоловік не для музики навушники хоче, а для ігор. Це різні речі. 50х може в музиці і топ за свої гроші, а от як вони будуть в іграх? Бо по тому повідомленю із телеграма, що ви виклали, там у чоловіка вбудована звукова. Звичайно, що вона не розкачувала баєри. А 50х розкачала, ось вони йому і зазвучали.
Вы читаете между строк, чел с телеги баеры сравнивал с Audio-Technica ATH-M20xBT. Он когда покупал баеры то Audio-Technica он не рассматривал т.к. внешне не понравились "дешевенько выглядят".
Kirakishou
Member

Повідомлення

tolebamber
Откуда я знаю, что он покупал? На скриншоте этого нет. Там есть только о том, что баеры он подключал без усилителя. Как человек, который тоже подключал баеры дт 770 без усилителя и который потом купил звуковую АЕ-5 плюс, могу сказать, что разница в звучании небо и земля.

Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
Чтобы не быть голословным. Фотку баеров я выше выложил, а вот звуковуха. Повторюсь, разница в звучании - небо и земля.
спойлер
2023-12-19_210252.jpg
Відправлено через 7 хвилин 41 секунду:
tolebamber: 19.12.2023 13:04У меня кент сидит года 3 на DT 770 и после Audio-Technica ATH-M20xBT он был в шоке от звука, вот что написал
А, теперь заметил. Ну блютуз версия не требует усилителя или хорошей звуковой, а баеры требуют. Поэтому они у него и не звучали.
tolebamber
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

Kirakishou
Он вообще не с компа слушал и те наушники и те когда тестил) За комп он так сказал потому что его аудиоинтерфейс с усилком стоит рядом с акустикой возле OLED телека на миллион дюймов.
Тоже писал на чем я слушал аудиотехникуи это далеко не топовая встройка - Creative G6 и Audient iD4 MKII
Usagi
Member
Аватар користувача
Звідки: Дніпро

Повідомлення

Sailon: 19.12.2023 17:08 Сейчас по вашим комментариями выбираю между DT 770 PRO на 250 ом и Audio-Technica ATH-M50x, 6300 грн против 7700. Но немного напрягает что везде делают акцент что для всех таких студийных ушей нужен цап с предусилителем, единственная проблема как полагаю может быть только в том что из-за большого сопротивления они будут звучать тише ?
Выбор в правильную сторону. Не знаю почему тут рекомендуют дт именно на 250ом все говорят что нужно брать на 80. В них басс лучше и встроенной плате раскачать легче
спойлер
DT770 320hm / 2500hm / 6000hm: The main thing is that the DT770 does not have the mesh nor felt covering the driver, but has a plastic ring with spokes that goes around the entire back of the driver. Well not the entire back of the driver but the main art of it in the center with the diaphragm and magnet. The ring/spokes are lined with a thick ring of felt around the outside of the plastic ring/spokes. This tunes the driver somehow and limits some airflow. The exact specifics I do not know. The next thing is that the ear cups have a bass port on them. This tunes the bass so it won't be as boomy I suspect.

DT770 / 800hm: Has and enclosed/vented magnet area but nothing covering the driver. The enclosed magnet area should reduce the soundstage and lead to having more bass impact. The center of said enclosure is open in the center and has a sort of felt inlay in it. Also this model, as other DT770 models, has the additional plastic ring that goes around the magnet and is covered with felt as well as a bass port on each cup. This model is tuned a lot differently than the other DT770 models.
Відповісти