Я не знаю звідки ви їх брали, я Хогвартс перший раз на релізі пройшов в 2к на 1060 6Гб, налаштування лоу, звісно. Зараз карта із 16Гб показує десь близко 10-11 в 2к на ультра і десь 7-8 на мідіум з променями А, може, там красні карти щось не так роблять, а не зелені, такий варіант не розглядається взагалі?Геральт: ↑ 18.12.2023 15:34 GreenMileОті цифірки я не зі стелі брав, а так само результат моніторингу записував. Скріни не завжди робив. І проходив на релізі. Що там зараз не в курсі, може й підрізали трошки якість в угоду зеленим картам
- спойлер
А може й сам зелений драйвер ріже, НВ не раз мухлювала.
Важливий нюанс, те, що карта малює в графіку - не означає, що гра стільки вимагає. Я вже запарився викладати сюди приклад з Д4, яка жере в ФХД 10 Гб на зелених і 14Гб на червоних, але чомусь повноцінно працює на тій же червоній рх580 з 4 гб. Те саме Бікоз фак ю, зетс вай, називається. Єдиним показником того, що грі не вистачає врами - є статери, рваний фреймтайм, все інше - то сон рябої кобили. От та ж ласта на 8Гб - статерить, оце безумовний факт, що врами не вистачає, а ті сферичні показники на скріні - до задниці. Tom Clancy's The Division 2 на 3090 малює 16Гб+ врами в 4к і 80 ФПС, а на 4070ті з 12Гб має 100+ФПС і кращий 0,1 Лоу. ну прямо містика та й годі. А ну да, це тому, що там на 4070ті текстури порізані, точно, хоча текстури не впливають на ГПУ