Энкодер тоже на хотсвапе?
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Якщо колесо не хосвап і не оптичне, то може краще сс прайм за 2600 а якомусь єурос? Там хоч зрозуміло що з затримками і ПО хоч якось подібне до нормального, а по кнопкам там питання закрите. Все одно що тут, що там першим вийде з ладу колесоdaesz: ↑ 11.12.2023 16:51 Рився на просторах інтернету в потеційній заміні своїй G303, знайшов ось такого цікавого пацюка з хот свапом (це, зрештою була єдина вимога, помимо "не за всі гроші світу") :
https://www.tecware.co/pulseelite
Їхній сайт, помимо інших країн, каже що можна придбати і в Україні :
https://www.tecware.co/where-to-buyukraine
Ні на хотлайні, ні на єкаталозі її немає :
https://dclink.ua/en/
З відео на трубі заявлена вартість - 40$, що дуже привабливо, враховуючи що безпровід/юсб кабель (на вибір), піксарт 3370, хотсвап.
Чи хтось десь натикався на них в продажі?
Купи zowie. Колісо вічне, кнопки років через 5 задаблікають якщо не повезе. Або не задаблклікають. І де миші дорогі? Гарна миш на проводі як коштувала 60$, так і коштує. Як гра на плейстейшнramm: ↑ 08.12.2023 11:56Тому й купую миші за 10-12 доларів тепер. Була Genius gx m8-610 - даблклік і перлом кабелю, строк служби ~14 місяців, DM1 Pro - даблклік на пкм і лкм, строк служби - менше року (сервіс сказав все ок, в тебе галюни), Hator Vortex - даблклік пкм і глюки енкодера колесика, пережила ремонт сц, строк служби менше півтора року. Ще усілякі дешеві Zalman, Sven, Marvo, A4tech, які служили приблизно по року, а коштували в три-чотири рази дешевше. Дорогі мишки - предмет кічу для гіків.Eduard1980: ↑ 07.12.2023 17:16От тільки відчуття від поломки девайсу за 10$ і 100$ трішки відрізняються, особливо, якщо перший ломається через три роки, а другий через три місяці
1) 3335 взагалі нормальний сенсор, явно не гірший за меркурі 1 покоління7mindfields: ↑ 02.12.2023 12:25Краще пошукати за цю ціну щось провідне з нормальним сенсором, або взяти g304/305, якщо так потрібен безпровідPolaris: ↑ 02.12.2023 12:01 Хто що може сказати про таку мишу. Варто брати чи є кращі варіанти за таку ціну? https://enko.com.ua/shop/kompyuternaya- ... k-htm-530/
На оф сайті є конструкція їх. Замінити не вийде ні на що, але конструкція вічна.daesz: ↑ 11.12.2023 20:13 DuckRider,
Не бачу ніде вказаного хотсвапу на основні клавіші (розетка/хотлайн/єкаталог).
І ще питання є по клікерам, сайт каже Prestige OM, я чоловік простик - знаю омрони, кайли, хуано, чері.. престижів незнаюВони нормальні? Гарантію вийде просидіти без проблем, щоб потім замінити на кайли? (зараз маю кайл гм4, до того були гм8; гм4 якісь трохи приємніші, або може то копіум в мені говорить
)
edt. зайшов на розетку, а там половина коментарів або колесо відвалилось чуть не зразу, або ще якісь проблеми із ним же (колесом)
Там проблема в тім, що немає хотсвапу + дуже багато негативних відгуків, при тому і у звичайній, і в "+" версії.DuckRider: ↑ 11.12.2023 21:29На оф сайті є конструкція їх. Замінити не вийде ні на що, але конструкція вічна.daesz: ↑ 11.12.2023 20:13 DuckRider,
Не бачу ніде вказаного хотсвапу на основні клавіші (розетка/хотлайн/єкаталог).
І ще питання є по клікерам, сайт каже Prestige OM, я чоловік простик - знаю омрони, кайли, хуано, чері.. престижів незнаюВони нормальні? Гарантію вийде просидіти без проблем, щоб потім замінити на кайли? (зараз маю кайл гм4, до того були гм8; гм4 якісь трохи приємніші, або може то копіум в мені говорить
)
edt. зайшов на розетку, а там половина коментарів або колесо відвалилось чуть не зразу, або ще якісь проблеми із ним же (колесом)
Ще раз повторю, що там кнопки фізично не можуть ламатись, бо це оптопара, що замикається товстою проволокою, а ось колесо таке собіdaesz: ↑ 11.12.2023 22:04Там проблема в тім, що немає хотсвапу + дуже багато негативних відгуків, при тому і у звичайній, і в "+" версії.DuckRider: ↑ 11.12.2023 21:29
На оф сайті є конструкція їх. Замінити не вийде ні на що, але конструкція вічна.
Та й ресурс заявлений 100М, в мене за +-5 ркоів вийшло виклікати ГМ8 кейли+стандартні омрони+вже майже рік клікаю ГМ4 кайли. Тобто ресурс їх буде приблизно тих же 5 років, а потім ще й без змоги їх замінити. Дуже сумнівний вибір..
Хочу хотсвап, щоб не морочити собі голову із перепаюванням основних двох клавіш![]()
Я просто перепаював свічі, вони на алі коштують 2 долари за 5 штучокdivinity: ↑ 15.12.2023 18:45 1.1A microsoft - 10 років 2 миші. Razer DA служив 8 років, там колесо сдохло раніше. Майкрософт Pro IntelliMouse - півроку і бокова грань з пластику під великим пальцемпочала "таяти", колесо пригає, але зараз вже наче норм, інколи миша виключається. Але дабл кліку не було.
По дабл кліку. Зараз навіть у китайських мишах в софті можна ставити Debounce Time, зі збільшенням ефект дабл кліку пропадає. Невже в першому ешелоні (Razer/Logitech) ще цієї настройки немає?
вже на ринку вистачає мишей з оптичним скролом та хотсвапом кнопок, замінив на які хочеш та радієш. Тільки ціна такої мишки сильно не радує жабуdaesz: ↑ 15.12.2023 19:12Я просто перепаював свічі
Якраз шукав щось таке, з тих що мають хотсвап і є в нас - asus rog impact 3, не дуже дорога, але посередній сенсор і не зрозуміло чи там оптичний скрол чи ні.Hells Angels: ↑ 15.12.2023 19:20вже на ринку вистачає мишей з оптичним скролом та хотсвапом кнопок, замінив на які хочеш та радієш. Тільки ціна такої мишки сильно не радує жабуdaesz: ↑ 15.12.2023 19:12Я просто перепаював свічі![]()
на сс сенсей тен та сама лажа з колесом, при частому скроллінгу сторінок смерть за півроку.daesz: ↑ 15.12.2023 19:25колесо відвалюється чуть не за декілька місяців
А что только она имеет хот-свап? у мышек асус рог/стрикс большинство имеют хот-свап, керис, гладиус и т.п. тоже варианты при этом у них стоит топовый сейчас сенсор аим-поинт который я так понял переименованный топовый пиксарт на максимальные 36000 CPI. Вот мышки асус с хот-свапом беспровод https://ek.ua/ek-list.php?presets_=1679 ... _podbor_=1 и все https://ek.ua/ek-list.php?brands_=190&p ... _podbor_=1daesz: ↑ 15.12.2023 19:25з тих що мають хотсвап і є в нас - asus rog impact 3, не дуже дорога, але посередній сенсор
В цих уже цінова категорія, особисто для мене, трохи зависокаMelofon: ↑ 15.12.2023 23:06А что только она имеет хот-свап? у мышек асус рог/стрикс большинство имеют хот-свап, керис, гладиус тоже варианты при этом у них стоит топовый сейчас сенсор аим-поинт который я так понял переименованный топовый пиксарт на максимальные 36000 CPI. Вот мышки асус с хот-свапом https://ek.ua/ek-list.php?presets_=1679 ... _podbor_=1daesz: ↑ 15.12.2023 19:25з тих що мають хотсвап і є в нас - asus rog impact 3
Порадили, звичайно, а не подарилиТут подарили СС прайм
вона була в самому колесі і під шаріком де пружинки його тримаютьtolebamber: ↑ 15.12.2023 22:39Ее там просто нет с завода)
Зате отой другий у відрі притопиш і тобі інший присилають.Eduard1980: ↑ 07.12.2023 17:16От тільки відчуття від поломки девайсу за 10$ і 100$ трішки відрізняються, особливо, якщо перший ломається через три роки, а другий через три місяці![]()