Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
corban_jum
Member

Повідомлення

Відкриваю огляд, бачу ціну, зачиняю
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ну ви знаєте хлопці, а все гармонійно, клавіатура неадекватна з трощеними світчами, вартість неадекватна, матеріали посередні, і автор посередньо неадекватний, це прям блекджек співпало.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 06.12.2023 12:47 Ну ви знаєте хлопці, а все гармонійно, клавіатура неадекватна з трощеними світчами, вартість неадекватна, матеріали посередні, і автор посередньо неадекватний, це прям блекджек співпало.
Тут поки один неадекват тільки - в зеркало подивися.

Отправлено спустя 7 минут 33 секунды:
Hotspur: 06.12.2023 11:31
ALT-F13: 05.12.2023 18:40Критерії "дніщєнської" в студію?
ноунейм свічі. корпус не литий металл. все для дурачків
Ну тобто ASUS це ноунейм? Окей. Для тих, хто так вважає - може замінити їх на будь-які "не-нонейм" по своєму витонченому смаку, на те й хот-свап.
Корпус не литий метал, факт. Не певен, що це панацея та абсолютно критична вимога для клавіатури.

Ну й, плюс, враховуй що це та ROG Azoth - перші кроки ASUS на ринку отаких саме кастомів. Вони теж вчаться. Що має сенс, що ні...

Підозрюю, що буде один "не-дурачок" на 100 покупців клавіатур :-)
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 15:33Ну тобто ASUS це ноунейм?
звичайно. які свічі виробляє асус ? де виробництво свічей в якій країні ? тупо замовлення в якомусь підвалі ? де їх тест на 10 000 000 натискань ? де тест на 50 000 000 ?

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 15:33може замінити їх на будь-які "не-нонейм" по своєму витонченому смаку, на те й хот-свап.
заплатити 243 долара за клавіатуру а зверху 50-100 доларів за свічі. ЦЕ ГЕНІАЛЬНО

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 15:33Корпус не литий метал, факт. Не певен, що це панацея та абсолютно критична вимога для клавіатури.
це критична вимога до настільки дорогої клавіатури

Відправлено через 45 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 15:33перші кроки ASUS на ринку
на ринку розведення людей на гроші. Асус успішно це робить останні років напевно 10 точно
Захар Беркут
Member

Повідомлення

От нащо дурити людей, трощене воно є трощене, і не треба брехати, з вашого ж сайту під гравіюванням пряма лінія, а на фото з огляду одоробло -
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Добре що почали hot-swap робити в геймерському сегменті клавіатур, та за колесо для звуку плюс.
В іншому 150 баксів їй ціна.

Не взяв би, бо як міняти кейкапи, якщо стаби лише під їх клавішу Space, цього я не розумію.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur
Якою ви клавіатурою користуєтеся?
Hotspur: 06.12.2023 16:20на ринку розведення людей на гроші. Асус успішно це робить останні років напевно 10 точно
Точно, а раніше-то Асус був ого-го! А потім маркетологи все поламали інженерам і тепер хочуть обманювати людей!

Я таке скиглення бачу 20 років вже особисто, але воно вічне і не обмежується ASUS'ом. І ще більше його, наприкдад, в автопромі, там взагалі угар - є такі люди, яким завжди все погане, а "раніше трава була зеленішою". Причому якщо заглибитися, то є, скажімо, книги чи статті 1950-х років, де на повному серйозі розповідають, що "все найкраще було в 1930-х, а потім закінчилося". Це питання суб'єктивної психології, а не об'єктивної оцінки продуктів.

_Як правило_, на ринок такі "ретроградні" індивіди не впливають ніяк, тому нікому не цікаві - а от нові продукти _як правило_ краще попередніх. З правила є виключення: іноді роблять нове гімно після старої канхветкі, іноді з'являються нові сегменти ринку для задоволення бажань "ретроградів". Але на те вони й виключення, що на магістральний розвиток індустрії не впливають.

Захар Беркут
Пишу для інших читачів. Подивився інші пости. Не бачу сенсу спілкуватися з відверто хворою людиною. На цьому все.
Я можу перефотографувати той самий свіч, але не планую витрачати свій час з таким "коментатором", бо мені за це не платять.

Отправлено спустя 4 минуты 16 секунд:
Dr_reg: 06.12.2023 17:22 Добре що почали hot-swap робити в геймерському сегменті клавіатур, та за колесо для звуку плюс.
В іншому 150 баксів їй ціна.

Не взяв би, бо як міняти кейкапи, якщо стаби лише під їх клавішу Space, цього я не розумію.
Ну от 150 за клаву + доплата за те, щоб не бачити якийсь нонейм у вигляді назви )))

Стаби свої, але сумісні зі стандартними - тільки що поставив туди найтиповіший ОЕМ-пробіл з набору HATOR PBT 1st Ukrainian Keycaps і все працює чудово.
Але сам по собі профіль ОЕМ вищій за асусівський, що й вказано в статті. І втратяться бокові написи на кейкапах, якщо їх же ж міняти.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 17:29Точно, а раніше-то Асус був ого-го!
так

Відправлено через 23 секунди:
ALT-F13: 06.12.2023 17:29А потім маркетологи все поламали інженерам і тепер хочуть обманювати людей!
або жадібність замінила всім мозок.

Відправлено через 50 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 17:29Я таке скиглення бачу 20 років вже особисто
а ціни порівнювати не бумали ? тільки скиглення ? материнки за 10 років зросли з 250 доларів до 1500. ціни дивіться а не скиглення

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 17:29_Як правило_, на ринок такі "ретроградні" індивіди не впливають ніяк
боже яка маячня. люди з грошима не впливають на ринок. це просто ор
Polybius
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.12.2023 17:35
ALT-F13: 06.12.2023 17:29_Як правило_, на ринок такі "ретроградні" індивіди не впливають ніяк
боже яка маячня. люди з грошима не впливають на ринок. це просто ор
Насправді так і є. Тут, наприклад, у багатьох підгорає від ргб під будь-яким продуктом, але виробники не чують таких "з грошима", бо на мас-маркеті навпаки цей ргб гребуть що дурні, та виробнику цікавіше зробити саме такий девайс. Інше - так, скоріше виключення. Пластмасовий світ переміг... :shuffle:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur
Ще раз вимушен сказати, як я угораю з таких людей, які думають, що а) скрізь заколоти й зради і б) вони самі "щось знають".

Я в цьому "дещо" довше, ніж 10 років, щоб пам'ятати ціни на ПК з середини 90-х. Дуже спрощено кажучи, вони незмінні у великій картинці.
Є риночна ситуація з безумними цінами на відеокарти, так - наслідок майнинг-буму. Але це точно не ASUS винен :-)
Материнська плата за $250 десять років тому буде коштувати $330 зараз чисто по розрахунках інфляції долару за цей час - купівельна спроможність 1 долару падає.
Моделі за $1500 не замінили моделі за $250 - вони розширили ринок вверх для тих, хто готовий за це заплатити.

І не бачу відповіді на первинне питання, яка у вас самого клавіатура?

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Polybius: 06.12.2023 17:45
Hotspur: 06.12.2023 17:35 боже яка маячня. люди з грошима не впливають на ринок. це просто ор
Насправді так і є. Тут, наприклад, у багатьох підгорає від ргб під будь-яким продуктом, але виробники не чують таких "з грошима", бо на мас-маркеті навпаки цей ргб гребуть що дурні, та виробнику цікавіше зробити саме такий девайс. Інше - так, скоріше виключення. Пластмасовий світ переміг... :shuffle:
Такий хороший комент спаскудили останньою фразою, замість опису роботи ринку вийшла якась конспірологія :weep:

Ну й про "людей з грошима" поржав, там скоріше "без грошей" - в чому й проблема.
Dr_reg
Junior

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 17:29 Стаби свої, але сумісні зі стандартними - тільки що поставив туди найтиповіший ОЕМ-пробіл з набору HATOR PBT 1st Ukrainian Keycaps і все працює чудово.
Але сам по собі профіль ОЕМ вищій за асусівський, що й вказано в статті. І втратяться бокові написи на кейкапах, якщо їх же ж міняти.
Тоді я якось неправильно зрозумів зі статті. Гарний шаг з їх сторони, сподіваюсь ще покращать виробництво і будуть випускати і 75% і повну без numpad`a.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 20:00І не бачу відповіді на первинне питання, яка у вас самого клавіатура?
в мене одна делл мембранка і одна механіка китайська зі зміненими клавішами. обома дуже задоволений

Відправлено через 22 секунди:
ALT-F13: 06.12.2023 20:00а) скрізь заколоти й зради і б) вони самі "щось знають"
це факти а не заколоти і зради

Відправлено через 21 секунду:
ALT-F13: 06.12.2023 20:00Материнська плата за $250 десять років тому буде коштувати $330 зараз
а коштує чомусь 600. оце несподіванка. ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO - оце раніше коштувало 220-270 доларів а зараз 637 а не 330. НЕСПОДІВАНО

Відправлено через 49 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 20:00Моделі за $1500 не замінили моделі за $250 - вони розширили ринок
розширили жадібність виробника. на 250 доларових чудово світові рекорди ставили, нічого не заважало

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 20:00Ну й про "людей з грошима" поржав, там скоріше "без грошей" - в чому й проблема.
звичайно ви ж знаєте хто скільки заробляє :lol: . я впевнений що ви власні доходи не знаєте за 2022 рік власне. це типова проблема недалеких людей
quadrotony
Member

Повідомлення

Оце новий ньюсмейкер наводить агресивного шороху B-)
Hotspur
Member

Повідомлення

quadrotony: 06.12.2023 21:29Оце новий ньюсмейкер наводить агресивного шороху
хоче щоб я купив Асусь за 9000 грн а не китайця за 750 :weep:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.12.2023 21:12
ALT-F13: 06.12.2023 20:00І не бачу відповіді на первинне питання, яка у вас самого клавіатура?
в мене одна делл мембранка і одна механіка китайська зі зміненими клавішами. обома дуже задоволений
Hotspur: 06.12.2023 21:45
quadrotony: 06.12.2023 21:29Оце новий ньюсмейкер наводить агресивного шороху
хоче щоб я купив Асусь за 9000 грн а не китайця за 750 :weep:
Вогонь.
Ну, тобто я дякую за чесність - але "смак устриць треба обговорювати з тими, хто їх їв".
Це все нагадує стару групу ще вконтакті, назву якої майже дослівно пам'ятаю до сих пір: "Пацани, які кажуть що BMW X5 це фуфло й треба X5M, а потім сідають у маршрутку й їдуть додому".

Якби ви були цільовою аудиторією продукту - можна було б обговорювати. Але так, ні ASUS, ні хтось ще не зможе продати клавіатуру за 9000 грн тому, хто купив "китайську механіку за 750 грн" як мінімум до тих пір, поки така людина не відчує, що корпорації - лохи й та клавіатура насправді має коштувати 18000 грн, а він їх всіх обманув...

ALT-F13: 06.12.2023 20:00Материнська плата за $250 десять років тому буде коштувати $330 зараз
а коштує чомусь 600. оце несподіванка. ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO - оце раніше коштувало 220-270 доларів а зараз 637 а не 330. НЕСПОДІВАНО
ALT-F13: 06.12.2023 20:00Моделі за $1500 не замінили моделі за $250 - вони розширили ринок
розширили жадібність виробника. на 250 доларових чудово світові рекорди ставили, нічого не заважало
Якщо зайти сюди в огляди 10-річної давнини, то там подібні вам скиглять, що асус за 350-450 доларів це дооорого, от раніше було краще... Кажу ж це вічна історія.
Я колись ставив світові рекорди на ASUS P4P800, яка взагалі коштувала баксів 90, наскільки пам'ятаю. Але якби тоді були моделі за, скажімо, 700, які дають щось схоже з можливостями нинішніх топових - купив би без питань.
Але тут теж питання: чи треба вам материнська плата за 1500 доларів? Чи за 637? Скільки світових рекордів плануєте поставити?
І чи не підійде вам, наприклад, Asus ROG STRIX B650E-F вдвічі дешевші, за ті самі омріяні "250-доларів-плюс-поправка-на-інфляцію", при тому що вона все ще входить в серію ROG, раз уж це рахуємо за обов'язкову вимогу.
ALT-F13: 06.12.2023 20:00Ну й про "людей з грошима" поржав, там скоріше "без грошей" - в чому й проблема.
звичайно ви ж знаєте хто скільки заробляє :lol: . я впевнений що ви власні доходи не знаєте за 2022 рік власне. це типова проблема недалеких людей
Я не мав на увазі особисто вас, це загальний підхід - все оце скиглення про "раніше було краще" в 99% поєднується з тим, що людина не входить в цільову аудиторію. Ну, тобто я часто бачу, що люди кажуть "старі Mercedes/Cadillac краще нових", але зазвичай в них при цьому немає нового Mercedes чи Cadillac.
Свої ж доходи за 2022 рік знаю не тільки я, але й податкова, бо я звітую чесно й плачу білі податки.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 22:29Ну, тобто я дякую за чесність - але "смак устриць треба обговорювати з тими, хто їх їв".
а хто сказав що я не користувався дорогими клавіатурами ? :lol: вибачте ви в Асусі працюєте чи безкоштовно ? :lol:

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
ALT-F13: 06.12.2023 22:29Свої ж доходи за 2022 рік знаю не тільки я, але й податкова, бо я звітую чесно й плачу білі податки.
типова помилка людей які це не рахують. маю надію в податкову ви всі продажі майна за рік здаєте як пан Ахметов інакше я таки правий.
ALT-F13
Member

Повідомлення

quadrotony: 06.12.2023 21:29 Оце новий ньюсмейкер наводить агресивного шороху B-)
Ну, якщо подивитися дату моєї реєстрації на цьому форумі - то буде видно, що не такий я й новий. :laugh:
Але так, я радий приєднатися до команди сайту в якості оглядача зараз - є чим поділитися, бо залізяки й моєю роботою довго були (як зі сторони преси, так й зі сторони виробників), й хобі залишаються досі.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 22:29І чи не підійде вам, наприклад, Asus ROG STRIX B650E-F вдвічі дешевші
бо вона сильно гірша за багатьма параметрами ніж ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO. питання в тому що всі вирішили що чомусь нормально за материнку платити 1500 доларів або вже 2000, я не вкурсі що там за останні 6-9 місяців випустили вже
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.12.2023 22:37
ALT-F13: 06.12.2023 22:29І чи не підійде вам, наприклад, Asus ROG STRIX B650E-F вдвічі дешевші
бо вона сильно гірша за багатьма параметрами ніж ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO. питання в тому що всі вирішили що чомусь нормально за материнку платити 1500 доларів або вже 2000, я не вкурсі що там за останні 6-9 місяців випустили вже
Звісно вона гірша, за те й гроші різні. Але ті, кому потрібні (або хочеться) функцій "материнки за 1500" - її й куплять. І не куплять, відповідно, якщо воно не потрібно. Риночок порішав, він пропонує вибір.

Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
Hotspur: 06.12.2023 22:34
ALT-F13: 06.12.2023 22:29Ну, тобто я дякую за чесність - але "смак устриць треба обговорювати з тими, хто їх їв".
а хто сказав що я не користувався дорогими клавіатурами ? :lol: вибачте ви в Асусі працюєте чи безкоштовно ? :lol:

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
ALT-F13: 06.12.2023 22:29Свої ж доходи за 2022 рік знаю не тільки я, але й податкова, бо я звітую чесно й плачу білі податки.
типова помилка людей які це не рахують. маю надію в податкову ви всі продажі майна за рік здаєте як пан Ахметов інакше я таки правий.
Я не питаю, чим ви "користувались" - я питаю, що ви _купили_. Це різні речі.

Ні, в ASUS не працював ніколи.

Не продавав майно в 2022 році.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 22:42Я не питаю, чим ви "користувались" - я питаю, що ви _купили_. Це різні речі.
тобто всі подарунки викреслюємо. Асусь стане банкротом з таким підходом

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
ALT-F13: 06.12.2023 22:42Ні, в ASUS не працював ніколи.
втрачаєте гроші на рівному місці
Відповісти