Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless
-
Захар Беркут
Member
Пропоную обговорити Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless
Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.
"Висока якість всіх компонентів та продукту в цілому."
Ага звичайно, тобто світч від якості потрощився.
Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.
-
Hotspur
Member
9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
-
ALT-F13
Member
Де потрощили? Чим суперечлива?Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 18:00 Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.
Отправлено спустя 35 секунд:
Критерії "дніщєнської" в студію?Hotspur: ↑ 05.12.2023 18:35 9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
-
saf_e
Member
Ну вот серьезно, вы его хоть раз пробовали? Кофе отвратительнейший.Є умовні Starbucks, що вважаються дуже-смачною-кавою більшістю людей
-
Захар Беркут
Member
В огляді потрощили світч, ви читали? Спробуйте - знайдете, там де тримачем тримають світч під значком РоГ пластик трощений, чи то так задумано? Концептуальна модель?ALT-F13: ↑ 05.12.2023 18:40Де потрощили? Чим суперечлива?Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 18:00 Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.
Отправлено спустя 35 секунд:Критерії "дніщєнської" в студію?Hotspur: ↑ 05.12.2023 18:35 9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
-
EkselentE
Member
Клава как клава. О цене нечего сказать. Ведь кто-то платит и за стразики на телефоне хотя они только для визуализации ![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
ALT-F13
Member
Я його не читав. Я його писав.Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 19:45В огляді потрощили світч, ви читали? Спробуйте - знайдете, там де тримачем тримають світч під значком РоГ пластик трощений, чи то так задумано? Концептуальна модель?ALT-F13: ↑ 05.12.2023 18:40
Де потрощили? Чим суперечлива?
Отправлено спустя 35 секунд:
Критерії "дніщєнської" в студію?
Треба менше в очі довбитися, перед тим як писати "іронічні" коментарі. Бо якщо не довбитися, то буде видно на фото, що то емблема ROG, а не "потрощєний пластик".
-
overbloher
Member
Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.
Отправлено спустя 46 секунд:
Отправлено спустя 46 секунд:
Так судя по нику, это он и писал.Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 19:45 ви читали?
-
ALT-F13
Member
А за базар відповісте? Що рекламного? Якої об'єктивності не вистачає?overbloher: ↑ 05.12.2023 20:21 Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.
-
overbloher
Member
Там значок ROG выгравирован.Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 19:45 В огляді потрощили світч
За базар отвечает директор базара.ALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:22 А за базар відповісте?
-
ALT-F13
Member
Сперечатися про смак кави в огляді клавіатури я точно не стану, особливо, якщо ви прочитаєте весь той абзац і правильно зпозиціонуєте самого себе.saf_e: ↑ 05.12.2023 19:01Ну вот серьезно, вы его хоть раз пробовали? Кофе отвратительнейший.Є умовні Starbucks, що вважаються дуже-смачною-кавою більшістю людей
Тим не менш, відповідаючи на питання - я не фанатик кави взагалі і тим більше не фанатик Starbucks, але десь у 15-20 країнах куштував його, так. Макдональдс в світі кав'ярень
![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".overbloher: ↑ 05.12.2023 20:25За базар отвечает директор базара.ALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:22 А за базар відповісте?
-
DuckRider
Member
Ну давай скажу. Тест затримки всратий і не відображає нічого через те що це онлайн тест невідомо чим. В ньому хатор на проводі пише 33гц, при цьому на іншому же ресурсі 1000гц. Єдиний реальний спосіб тесту затримки - https://www.rtings.com/keyboard/tests/latencyALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:30 Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".
Тобто всю роботу по тесту затримки викреслюємо і лишається лише стаття про хотсвап. Про хотсвап у 2023
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
ALT-F13
Member
О, пішов конструктив.DuckRider: ↑ 05.12.2023 20:49Ну давай скажу. Тест затримки всратий і не відображає нічого через те що це онлайн тест невідомо чим. В ньому хатор на проводі пише 33гц, при цьому на іншому же ресурсі 1000гц. Єдиний реальний спосіб тесту затримки - https://www.rtings.com/keyboard/tests/latencyALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:30 Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".
Тобто всю роботу по тесту затримки викреслюємо і лишається лише стаття про хотсвап. Про хотсвап у 2023Але це не проблема статті, тому що клавіатура стандартна і чимось окрім 96% не може похвалитись
Про тест затримки приймаю та погоджуюся. Втім, це те, що доступно. Методологія Rtings дуже поважна, але повагу до неї також підкреслюють читачі, сплачуючи 45 баксів на рік за можливість читати статті. Тоді є сенс розробляти тестові стенди
Скільки клавіатур від нормальних брендів (не вузькопрофільних для фанатиків "механіки") зараз можуть похвалитися hot swap "в 2023 році"? Питання з зірочкою - скільки їх було рік тому? У відповідях на ці два - буде відповідь, чому хотсвап вже заслуговує статті, хоча це не єдине, чим цікавий Scope II 96.
Щодо стандартності. Я скажу про себе особисто - власні девайси в мене майже всі Razer. Так от, мені реально сподобався девайс, я готовий вроздріб купити аналог на заміну Huntsman V2. Причому сам по собі 96% мені не важливий, підійде й TKL. Але в асортименті свого особисто улюбленого бренду, який на цьому ринку працює вже 24 роки, я досі не бачу такої "стандартної" клавіатури
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Захар Беркут
Member
Під емблемою сліпий пісун не читун, в очі довбун.ALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:21Я його не читав. Я його писав.Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 19:45
В огляді потрощили світч, ви читали? Спробуйте - знайдете, там де тримачем тримають світч під значком РоГ пластик трощений, чи то так задумано? Концептуальна модель?
Треба менше в очі довбитися, перед тим як писати "іронічні" коментарі. Бо якщо не довбитися, то буде видно на фото, що то емблема ROG, а не "потрощєний пластик".
Маю сумніви, інакше він би помітив на власному фото битий світч.overbloher: ↑ 05.12.2023 20:21 Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.
Отправлено спустя 46 секунд:Так судя по нику, это он и писал.Захар Беркут: ↑ 05.12.2023 19:45 ви читали?
Люди розсудять - фото автора, і тут або криві руки зламали, або Асус сміття зробив з дефектами ПІД емблемою, хто не помітив - вам до окуліста(натяк наче автору).
- спойлер
-
ALT-F13
Member
Захар Беркут
Як же я угораю з таких убогих, які вважають, що якщо в них самих в потрощеному житті все йде невдало, то так само й у всіх інших. І, наприклад, ASUS може зробити поламані свічі, а автор огляду - дістати саме такий (або зламати світч, ага), сфоткати й не помітити... Важко міряти по собі, мабуть, коли в мозку таке щось відбувається настільки, що треба аж на форум свою хворобу вилити замість того, щоб подивитися на контури емблеми ROG і подумати, як саме буде виглядати воно, відлите у прозорому пластику, під кутом?
Тільки що спеціально сходив, дістав цю клаву, той самий світч з ескейпу і подивився - цілий, як всі інші.
Йди роздивляйся фірмові фото https://rog.asus.com/rog-keyboard-switch/#ROG-NX
Не витрачай мій час більше, потрощений, твій ліміт вичерпано.
Як же я угораю з таких убогих, які вважають, що якщо в них самих в потрощеному житті все йде невдало, то так само й у всіх інших. І, наприклад, ASUS може зробити поламані свічі, а автор огляду - дістати саме такий (або зламати світч, ага), сфоткати й не помітити... Важко міряти по собі, мабуть, коли в мозку таке щось відбувається настільки, що треба аж на форум свою хворобу вилити замість того, щоб подивитися на контури емблеми ROG і подумати, як саме буде виглядати воно, відлите у прозорому пластику, під кутом?
Тільки що спеціально сходив, дістав цю клаву, той самий світч з ескейпу і подивився - цілий, як всі інші.
Йди роздивляйся фірмові фото https://rog.asus.com/rog-keyboard-switch/#ROG-NX
Не витрачай мій час більше, потрощений, твій ліміт вичерпано.
Востаннє редагувалось 05.12.2023 23:38 користувачем ALT-F13, всього редагувалось 1 раз.
-
Polybius
Member
Йшов другий рік війни
Тим часом огляди на оверах)
![Зображення](https://en.meming.world/images/en/1/17/Monkey_Puppet.jpg)
Для замірів роботи перемикачів було використано зброярський інструмент, яким вимірюють зусилля спускового гачка на реальній зброї
![Зображення](https://en.meming.world/images/en/1/17/Monkey_Puppet.jpg)
-
OC Falcon
Member
Так и есть, кофе у них примерно на уровне еды из мака (дешманского корма)ALT-F13: ↑ 05.12.2023 20:30 Тим не менш, відповідаючи на питання - я не фанатик кави взагалі і тим більше не фанатик Starbucks, але десь у 15-20 країнах куштував його, так. Макдональдс в світі кав'яреньЩо не робить обидва бренди менш популярними.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Любят люди потреблять всякое гно, ничего не поделаешь
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
ALT-F13
Member
Комент вогняний, ржу!Polybius: ↑ 05.12.2023 23:36 Йшов другий рік війни
Для замірів роботи перемикачів було використано зброярський інструмент, яким вимірюють зусилля спускового гачка на реальній зброї
![]()
А загалом, коли багато хобі - виходять ось такі кросовери іноді
-
Melofon
Member
И кому сейчас эти скелетоны вообще кажутся симпатичными? Фе, мне вообще не заходят
, клава так то может и не плохая, в плане они действительно даже немного старались сделать её не как раньше обычной геймерской побрякушкой, а даже шумку впихнули в этот тонкий корпус, это конечно вам не сайлент-маунт в клавах с апперкейсом но хоть шото, по крайней мере скелетон своим плэйтом звенеть не будет как это обычно бывает, и стабы наконец-то смазывать начали с недавних пор, хот-свап вообще отлично, но себе бы я такое не взял, во первых 96% это не моё, мне ближе 75-80%, а во вторых примерно за такие же деньги лежат готовые кастомные клавы с полностью программируемыми прошивками, и беспроводные тоже.
![puke :puke:](./images/smilies/puke.gif)
-
Hotspur
Member
ноунейм свічі. корпус не литий металл. все для дурачківALT-F13: ↑ 05.12.2023 18:40Критерії "дніщєнської" в студію?