Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.

"Висока якість всіх компонентів та продукту в цілому."
Ага звичайно, тобто світч від якості потрощився.
Hotspur
Member

Повідомлення

9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
ALT-F13
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 05.12.2023 18:00 Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.

Де потрощили? Чим суперечлива?

Отправлено спустя 35 секунд:
Hotspur: 05.12.2023 18:35 9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
Критерії "дніщєнської" в студію?
saf_e
Member

Повідомлення

Є умовні Starbucks, що вважаються дуже-смачною-кавою більшістю людей
Ну вот серьезно, вы его хоть раз пробовали? Кофе отвратительнейший.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2023 18:40
Захар Беркут: 05.12.2023 18:00 Вандали, розтрощили світч, клавіатура досить суперечлива за свою вартість.

Hotspur: 05.12.2023 18:35 9000 грн за днищенську клавіатуру. це якийсь треш
В огляді потрощили світч, ви читали? Спробуйте - знайдете, там де тримачем тримають світч під значком РоГ пластик трощений, чи то так задумано? Концептуальна модель?
EkselentE
Member

Повідомлення

Клава как клава. О цене нечего сказать. Ведь кто-то платит и за стразики на телефоне хотя они только для визуализации ;)
ALT-F13
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 05.12.2023 19:45
ALT-F13: 05.12.2023 18:40

В огляді потрощили світч, ви читали? Спробуйте - знайдете, там де тримачем тримають світч під значком РоГ пластик трощений, чи то так задумано? Концептуальна модель?
Я його не читав. Я його писав.

Треба менше в очі довбитися, перед тим як писати "іронічні" коментарі. Бо якщо не довбитися, то буде видно на фото, що то емблема ROG, а не "потрощєний пластик".
overbloher
Member

Повідомлення

Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.

Отправлено спустя 46 секунд:
Так судя по нику, это он и писал.
ALT-F13
Member

Повідомлення

overbloher: 05.12.2023 20:21 Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.
А за базар відповісте? Що рекламного? Якої об'єктивності не вистачає?
overbloher
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 05.12.2023 19:45 В огляді потрощили світч
Там значок ROG выгравирован.
ALT-F13: 05.12.2023 20:22 А за базар відповісте?
За базар отвечает директор базара.
ALT-F13
Member

Повідомлення

saf_e: 05.12.2023 19:01
Є умовні Starbucks, що вважаються дуже-смачною-кавою більшістю людей
Ну вот серьезно, вы его хоть раз пробовали? Кофе отвратительнейший.
Сперечатися про смак кави в огляді клавіатури я точно не стану, особливо, якщо ви прочитаєте весь той абзац і правильно зпозиціонуєте самого себе.

Тим не менш, відповідаючи на питання - я не фанатик кави взагалі і тим більше не фанатик Starbucks, але десь у 15-20 країнах куштував його, так. Макдональдс в світі кав'ярень :-) Що не робить обидва бренди менш популярними.

Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
overbloher: 05.12.2023 20:25
ALT-F13: 05.12.2023 20:22 А за базар відповісте?
За базар отвечает директор базара.
Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".
DuckRider
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2023 20:30 Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".
Ну давай скажу. Тест затримки всратий і не відображає нічого через те що це онлайн тест невідомо чим. В ньому хатор на проводі пише 33гц, при цьому на іншому же ресурсі 1000гц. Єдиний реальний спосіб тесту затримки - https://www.rtings.com/keyboard/tests/latency
Тобто всю роботу по тесту затримки викреслюємо і лишається лише стаття про хотсвап. Про хотсвап у 2023 :laugh: Але це не проблема статті, тому що клавіатура стандартна і чимось окрім 96% не може похвалитись
ALT-F13
Member

Повідомлення

DuckRider: 05.12.2023 20:49
ALT-F13: 05.12.2023 20:30 Тобто по суті сказати нічого? Я цяцькатися довго не буду. Щось не подобається - або предметно кажете й предметно обговорюємо по пунктах, або йдіть лісом зі своєю особливою думкою "аби сказати".
Ну давай скажу. Тест затримки всратий і не відображає нічого через те що це онлайн тест невідомо чим. В ньому хатор на проводі пише 33гц, при цьому на іншому же ресурсі 1000гц. Єдиний реальний спосіб тесту затримки - https://www.rtings.com/keyboard/tests/latency
Тобто всю роботу по тесту затримки викреслюємо і лишається лише стаття про хотсвап. Про хотсвап у 2023 :laugh: Але це не проблема статті, тому що клавіатура стандартна і чимось окрім 96% не може похвалитись
О, пішов конструктив.

Про тест затримки приймаю та погоджуюся. Втім, це те, що доступно. Методологія Rtings дуже поважна, але повагу до неї також підкреслюють читачі, сплачуючи 45 баксів на рік за можливість читати статті. Тоді є сенс розробляти тестові стенди :-)

Скільки клавіатур від нормальних брендів (не вузькопрофільних для фанатиків "механіки") зараз можуть похвалитися hot swap "в 2023 році"? Питання з зірочкою - скільки їх було рік тому? У відповідях на ці два - буде відповідь, чому хотсвап вже заслуговує статті, хоча це не єдине, чим цікавий Scope II 96.

Щодо стандартності. Я скажу про себе особисто - власні девайси в мене майже всі Razer. Так от, мені реально сподобався девайс, я готовий вроздріб купити аналог на заміну Huntsman V2. Причому сам по собі 96% мені не важливий, підійде й TKL. Але в асортименті свого особисто улюбленого бренду, який на цьому ринку працює вже 24 роки, я досі не бачу такої "стандартної" клавіатури :-) Щоб була механіка з хотсвапом, RGB та безпровідним режимом. Чому не беру ASUS цей? Так чесно й написав - бо кейкапи я поміняю на пудинги (точніше Phantom від Razer), а бокові маркування будуть втрачено. І оці білі контури світчей не надихають, хоча я розумію, що це норма для skeleton-корпусу. Так що почекаю, поки таке стане "стандартним" :lol:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2023 20:21
Захар Беркут: 05.12.2023 19:45

Я його не читав. Я його писав.

Треба менше в очі довбитися, перед тим як писати "іронічні" коментарі. Бо якщо не довбитися, то буде видно на фото, що то емблема ROG, а не "потрощєний пластик".
Під емблемою сліпий пісун не читун, в очі довбун.

overbloher: 05.12.2023 20:21 Ну это обычный рекламный обзор от оверпрайснутого бренда. Что ещё ожидать. Вообще, объективности нынче тяжело найти, как не реклама, так фанатские обзоры. Всё надо щупать самому.

Отправлено спустя 46 секунд:
Так судя по нику, это он и писал.
Маю сумніви, інакше він би помітив на власному фото битий світч.

Люди розсудять - фото автора, і тут або криві руки зламали, або Асус сміття зробив з дефектами ПІД емблемою, хто не помітив - вам до окуліста(натяк наче автору).
спойлер
Зображення
Зображення
ALT-F13
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Як же я угораю з таких убогих, які вважають, що якщо в них самих в потрощеному житті все йде невдало, то так само й у всіх інших. І, наприклад, ASUS може зробити поламані свічі, а автор огляду - дістати саме такий (або зламати світч, ага), сфоткати й не помітити... Важко міряти по собі, мабуть, коли в мозку таке щось відбувається настільки, що треба аж на форум свою хворобу вилити замість того, щоб подивитися на контури емблеми ROG і подумати, як саме буде виглядати воно, відлите у прозорому пластику, під кутом?
Тільки що спеціально сходив, дістав цю клаву, той самий світч з ескейпу і подивився - цілий, як всі інші.

Йди роздивляйся фірмові фото https://rog.asus.com/rog-keyboard-switch/#ROG-NX

Не витрачай мій час більше, потрощений, твій ліміт вичерпано.
Востаннє редагувалось 05.12.2023 23:38 користувачем ALT-F13, всього редагувалось 1 раз.
Polybius
Member

Повідомлення

Йшов другий рік війни
Тим часом огляди на оверах)
Для замірів роботи перемикачів було використано зброярський інструмент, яким вимірюють зусилля спускового гачка на реальній зброї

Зображення
OC Falcon
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2023 20:30 Тим не менш, відповідаючи на питання - я не фанатик кави взагалі і тим більше не фанатик Starbucks, але десь у 15-20 країнах куштував його, так. Макдональдс в світі кав'ярень :-) Що не робить обидва бренди менш популярними.
Так и есть, кофе у них примерно на уровне еды из мака (дешманского корма) :lol: Пончики тоже такое себе.
Любят люди потреблять всякое гно, ничего не поделаешь :gigi:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Polybius: 05.12.2023 23:36 Йшов другий рік війни
Тим часом огляди на оверах)
Для замірів роботи перемикачів було використано зброярський інструмент, яким вимірюють зусилля спускового гачка на реальній зброї

Зображення
Комент вогняний, ржу!

А загалом, коли багато хобі - виходять ось такі кросовери іноді :-) В зброярських чатиках, навпаки, народ дивується підходу "зібрати ХХ девайсів одного типу на огляд, придумати методологію та відтестувати з табличками та діаграмами", тобто зробити абсолютно звичну для комп'ютерного заліза справу =) Там 90% контенту взагалі від магазинів про продажу йде, тому про мінуси ніколи не кажуть, ггг.
Melofon
Member

Повідомлення

И кому сейчас эти скелетоны вообще кажутся симпатичными? Фе, мне вообще не заходят :puke: , клава так то может и не плохая, в плане они действительно даже немного старались сделать её не как раньше обычной геймерской побрякушкой, а даже шумку впихнули в этот тонкий корпус, это конечно вам не сайлент-маунт в клавах с апперкейсом но хоть шото, по крайней мере скелетон своим плэйтом звенеть не будет как это обычно бывает, и стабы наконец-то смазывать начали с недавних пор, хот-свап вообще отлично, но себе бы я такое не взял, во первых 96% это не моё, мне ближе 75-80%, а во вторых примерно за такие же деньги лежат готовые кастомные клавы с полностью программируемыми прошивками, и беспроводные тоже.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2023 18:40Критерії "дніщєнської" в студію?
ноунейм свічі. корпус не литий металл. все для дурачків
Відповісти