А Верум гарні, усе ніяк не візьму у приятеля із Київа послухати, але він їх порівнював з Анандою, та прирівнює по классу, тракт в нього не простий, та досвід є, давно його знаю. Він придивлявся до Ананди на ап, але вирішив, що немає сенсу
Доброго дня!
Потрібно пару пар вакуумних недорогих але непоганих навушників з алі під цілі в стилі "прослуховування ютуб в дорозі", "музика на роботі зі спотіфаю" (мені так працюється краще).
Основні вимоги:
1. Недорогі (до 40-50$).
2. Щоб зручно трималися у вухах і не боліли вуха навіть від 10 годин користування.
3. Норм для power metal і суміжних стилів.
4. Щоб по блютуз був більш менш надійний зв'язок.
Більше року тому брав KZ ZSN Pro за 15$, хочу взяти щось їхнє, так як для моїх вух вони ідеально сидять (на відміну від tws навушників які дуже незручні мені), і опція блютуз + провідні - є, і звук прийнятний, і ціна така, що не жалко якщо вони в сумці пошкодяться.
Порівняно з цими, хотілося б:
1) Кращої якості блютуз (бо буває, коли йдеш, і модуль блютуз десь під курткою, а телефон в сумці - переривається на долі секунди звук).
2) Трохи краще баси і загальна якість звуку. Якщо питання "для чого тобі декілька" - одні просто покласти на роботі, і не тягати з собою, другі - чисто для вулиці, і дома до геймпаду можливо підключати інколи
Entar: ↑
13.11.2023 16:34
Доброго дня!
Потрібно пару пар вакуумних недорогих але непоганих навушників з алі під цілі в стилі "прослуховування ютуб в дорозі", "музика на роботі зі спотіфаю" (мені так працюється краще).
Основні вимоги:
1. Недорогі (до 40-50$).
2. Щоб зручно трималися у вухах і не боліли вуха навіть від 10 годин користування.
Більше року тому брав KZ ZSN Pro за 15$, хочу взяти щось їхнє, так як для моїх вух вони ідеально сидять (на відміну від tws навушників які дуже незручні мені), і опція блютуз + провідні - є, і звук прийнятний, і ціна така, що не жалко якщо вони в сумці пошкодяться.
1) Кращої якості блютуз (бо буває, коли йдеш, і модуль блютуз десь під курткою, а телефон в сумці - переривається на долі секунди звук).
2) Трохи краще баси і загальна якість звуку. Якщо питання "для чого тобі декілька" - одні просто покласти на роботі, і не тягати з собою, другі - чисто для вулиці, і дома до геймпаду можливо підключати інколи
yellosax
Немного дороже - https://enko.com.ua/shop/tv-audio-video ... 01001-sv1/
По итогам 3-х лет эксплуатации оставили очень хорошее впечатление. И сейчас работают (на прошлой неделе поменял ребенку на Beyerdynamic) только обшивка расползалась и подмотана изолентой
спасибо за ссылку, а не напрягает микрофон который масивный такой. Послушал тест микрофона, ну не очень звук если честно, судя по тесту на ютубе у хатора показался лучше по качеству. А что может быть ещё как вариант ?
Entar: ↑
13.11.2023 16:34
Доброго дня!
Основні вимоги:
1. Недорогі (до 40-50$).
Якщо вам подобається форма iem навушників, можна як варіант з алі замовити блютуз адаптер під ваші KZ, Fiio utws3+адаптер mmcx to 2pin (адаптер,тому що fiio utws3 2pin версія не завжди підходить до усіх навушників,через те, що 2pin в самих наушниках буває втопленний). В майбутньому зможете накопичити трохи коштів та оновитись на будь-які інші iem навушники.Сам використовую такий адаптер+ навушники tripowin olina,з мінусів мікрофон середньої якості...Виходить 47 доларів,якщо докинути отакі навушники з алі,то вийде 73 доллари.
yellosax
Микрофон по размеру не напрягал, плюс он отсоединяемый. По качеству он да, средний, тот же Beyerdynamic, пришедщий на смену, сильно лучше (но и дороже). А вот по качеству звука они вопросов не вызывали и шнур надежный.
Помогите выбрать эйр/иар бадсы/подсы, беспроводные затычки короче.
Требования:
1. Возможность полностью выключить активный шумодав (ANC).
2. Возможность полностью выключить pass through (обязательно с п1).
3. Работа с iphone/pc (MS Teams) одновременно.
Бюджет не ограничен, если все 3 пункта выполняются.
Заказал Bose qc 2 earbuds - п1/2 не выполняются. Отправляю назад.
penetrator: ↑
27.11.2023 11:00
Требования:
27.11.2023 11:00
Требования:
Sony WF-1000XM5 не підходять?
Не думаю.
Из того что я вижу на сайте у них есть только два режима:
1. Активное шумоподавление.
2. Прием звука из вне (амбиент/транспаренси/пасс сру/называй как хочешь).
Мне нужен 3й режим - когда эти 2 фичи полностью выключены и я слышу только звук, который на уши передает подключенный девайс.
Пока судя по всему 3 режима имеет только Apple AirPods Pro 2, но тк я юзаю Teams на PC велик шанс что оно не будет работать с эйрподсами.
29.11.2023 15:14Мне нужен 3й режим - когда эти 2 фичи полностью выключены и я слышу только звук, который на уши передает подключенный девайс.
У дружини є anker soundcore air 2 pro, там можна вимкнути і трансперенсі режим і шумодав, але там нема мультіпоінту.