Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Quanton
Junior

Повідомлення

Доброго дня. Чи безпечно використовувати подовжувач 4-pin живлення процесору? Переставив комплектуючі в новий корпус з нижнім розташуванням блока, і помітив що не вистачає довжини кабеля, бо до цього бж стояв зверху.
krivonos-kolya
Member

Повідомлення

Quanton
Смотря сколько процессор потребляет, я использовал с процами до 65 ватт проблем не наблюдал. Еще зависит от качества самого удлинителя . Поставьте себе, запустите стресс тест и пощупайте через время если температура нормальная, то все отлично.
IvanCh
Member

Повідомлення

які стрипклуби в києві зараз норм?
чи є десь де нормальні лампові клуби без марафону з приватів?
Earanak
Member

Повідомлення

Пару недель назад читал что Приватбанк начал блокировать счета за покупку/продажу крипты. Вот понять не могу, насколько это массовое явление. Касается ли это BINANCE и обмен USDT на Гривны через P2P. Может есть какие то лимиты на это дело что бы спокойно себя чувствовать. Ну не знаю, например выводить до 60к грн в месяц или меньше там... И если заблокируют счёт в ПриватБанке, я ведь смогу прост в другом банке сделать себе карту ? Я имею ввиду, меня же как прокаженного не внесут в какой то межбанковый запрет :lol:
IvanCh
Member

Повідомлення

Earanak
бінансом взагалі карще не користуватися, рано чи пізно влуплять сакції а ви попадете в список терористів.
і я не жартую
Earanak
Member

Повідомлення

IvanCh
У меня вопрос был не про Бинанс а в основном про ПриватБанк. Бинансом пользуюсь потому что работодатели с Индонезии и Тайланда его выбрали, не я.
IvanCh
Member

Повідомлення

Earanak
відповідь та сама.
бінанс допомагає і фінансує хамас, іран і подібні штуки. його щемлять і будуть тільки закручувати гайки.
буде тільки гірше.
тому якби готуйтесь до найгіршого.
п.с чим їх пайонір не влаштовує?
Earanak
Member

Повідомлення

IvanCh, не знаю. Я в этих делах не разбираюсь. В меня кидают деньгами, а каким способом выбираю не я.
...
О да... Я ваще лютый террорист, делаю pоRно игры на UE5 :laugh:
Востаннє редагувалось 23.11.2023 19:21 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
IvanCh
Member

Повідомлення

Earanak
щоб ви розуміли вони навіть зараз заборонили поповлювати картку приват з картки чужого банку через інтерфейс приват24.
якщо треба поповнити картку привата то кеш+термінал чи через онлайнбанкінг іншого банку
viperest1
Member

Повідомлення

Питання на засипку для тих хто має мотоцикл ;)
Факт той, що друг має мотоцикл Simpson S51 . І от він має таку "проблему" з карбюратором. Коли вигорає бензин він використовує А95 і от коли трохи поїздить , то карбюратор через прокладку завжди в маслі ( бензин вигорає, а масло виділяється) . На мою думку в цьому немає нічого поганого , а от він хвилюється чому так , що цей карбюратор завжди жирний в маслі ??

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Р.S. співвідношення масла до бензину дає , як повинно бути .
murzik
Member

Повідомлення

IvanCh: 22.11.2023 17:48 які стрипклуби в києві зараз норм?
на боді массаж був? :rotate:
IvanCh
Member

Повідомлення

murzik
мастурбувальні салони то зовсім інший тип розваг. цікавить в першу чергу стрипуха
viperest1
Member

Повідомлення

IvanCh: 22.11.2023 17:48 які стрипклуби в києві зараз норм?
"пункт незламності" шукаєте нормальний :lol: :lol: )?
loner44
Member

Повідомлення

Хлопці хто з заходу, Львів наприклад, який пінг до серваків у Варшаші? Десь 10мс?
BattleCru
Member

Повідомлення

Де купити в Україні гриль до вентилятора 140мм? Більше 120 ніде не знайшов
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

loner44
Десь так.
Mr_Volan
Member

Повідомлення

BattleCru: 25.11.2023 14:29Де купити в Україні гриль до вентилятора 140мм? Більше 120 ніде не знайшов
viewtopic.php?t=61216
Барбарис
Member

Повідомлення

BattleCru, будь - який сайт типу радіодеталі.
Ostin
Member

Повідомлення

Шановні поціновувачі відео контенту, цікаві ваші спостереження щодо якості зображення кодеків HEVC (H265) vs H264.
Що краще виглядає, HEVC 8-9GB з бітрейтом 8-9MB\s чи BD Remux H264 розміром 20+GB і бітрейтом 20+ MB\s?
Чисто суб'єктивно, якщо техніка дозволяє дивитись і те, і інше. Без HDR і без 4К. Просто 1080 відео високої якості (BluRay)
Я за звичкою тримаю свої улюблені відео в ремуксах H264, але це як мінімум подвійний розмір файлів.
Є сенс перекочувати на HEVC, чи якість все ж буде гіршою?
Sachem
Member

Повідомлення

Ostin: 26.11.2023 12:31якщо техніка дозволяє дивитись і те, і інше...
Є сенс перекочувати на HEVC, чи якість все ж буде гіршою?
h265(HEVC) при меньшем объёме файла даёт лучшее качество, чем h264.
Поэтому вопрос не понятен, это как спросить, что лучше Тойота Прадо за 60 денег или Хюндай Туксон за 100 ;)
Відповісти