Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
Quanton
Junior
Доброго дня. Чи безпечно використовувати подовжувач 4-pin живлення процесору? Переставив комплектуючі в новий корпус з нижнім розташуванням блока, і помітив що не вистачає довжини кабеля, бо до цього бж стояв зверху.
-
krivonos-kolya
Member
Quanton
Смотря сколько процессор потребляет, я использовал с процами до 65 ватт проблем не наблюдал. Еще зависит от качества самого удлинителя . Поставьте себе, запустите стресс тест и пощупайте через время если температура нормальная, то все отлично.
Смотря сколько процессор потребляет, я использовал с процами до 65 ватт проблем не наблюдал. Еще зависит от качества самого удлинителя . Поставьте себе, запустите стресс тест и пощупайте через время если температура нормальная, то все отлично.
-
IvanCh
Member
які стрипклуби в києві зараз норм?
чи є десь де нормальні лампові клуби без марафону з приватів?
-
Earanak
Member
Пару недель назад читал что Приватбанк начал блокировать счета за покупку/продажу крипты. Вот понять не могу, насколько это массовое явление. Касается ли это BINANCE и обмен USDT на Гривны через P2P. Может есть какие то лимиты на это дело что бы спокойно себя чувствовать. Ну не знаю, например выводить до 60к грн в месяц или меньше там... И если заблокируют счёт в ПриватБанке, я ведь смогу прост в другом банке сделать себе карту ? Я имею ввиду, меня же как прокаженного не внесут в какой то межбанковый запрет
-
IvanCh
Member
Earanak
бінансом взагалі карще не користуватися, рано чи пізно влуплять сакції а ви попадете в список терористів.
і я не жартую
бінансом взагалі карще не користуватися, рано чи пізно влуплять сакції а ви попадете в список терористів.
і я не жартую
-
Earanak
Member
IvanCh
У меня вопрос был не про Бинанс а в основном про ПриватБанк. Бинансом пользуюсь потому что работодатели с Индонезии и Тайланда его выбрали, не я.
У меня вопрос был не про Бинанс а в основном про ПриватБанк. Бинансом пользуюсь потому что работодатели с Индонезии и Тайланда его выбрали, не я.
-
IvanCh
Member
Earanak
відповідь та сама.
бінанс допомагає і фінансує хамас, іран і подібні штуки. його щемлять і будуть тільки закручувати гайки.
буде тільки гірше.
тому якби готуйтесь до найгіршого.
п.с чим їх пайонір не влаштовує?
відповідь та сама.
бінанс допомагає і фінансує хамас, іран і подібні штуки. його щемлять і будуть тільки закручувати гайки.
буде тільки гірше.
тому якби готуйтесь до найгіршого.
п.с чим їх пайонір не влаштовує?
-
IvanCh
Member
Earanak
щоб ви розуміли вони навіть зараз заборонили поповлювати картку приват з картки чужого банку через інтерфейс приват24.
якщо треба поповнити картку привата то кеш+термінал чи через онлайнбанкінг іншого банку
щоб ви розуміли вони навіть зараз заборонили поповлювати картку приват з картки чужого банку через інтерфейс приват24.
якщо треба поповнити картку привата то кеш+термінал чи через онлайнбанкінг іншого банку
-
viperest1
Member
Питання на засипку для тих хто має мотоцикл
Факт той, що друг має мотоцикл Simpson S51 . І от він має таку "проблему" з карбюратором. Коли вигорає бензин він використовує А95 і от коли трохи поїздить , то карбюратор через прокладку завжди в маслі ( бензин вигорає, а масло виділяється) . На мою думку в цьому немає нічого поганого , а от він хвилюється чому так , що цей карбюратор завжди жирний в маслі ??
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Р.S. співвідношення масла до бензину дає , як повинно бути .
Факт той, що друг має мотоцикл Simpson S51 . І от він має таку "проблему" з карбюратором. Коли вигорає бензин він використовує А95 і от коли трохи поїздить , то карбюратор через прокладку завжди в маслі ( бензин вигорає, а масло виділяється) . На мою думку в цьому немає нічого поганого , а от він хвилюється чому так , що цей карбюратор завжди жирний в маслі ??
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Р.S. співвідношення масла до бензину дає , як повинно бути .
-
murzik
Member
на боді массаж був?IvanCh: ↑ 22.11.2023 17:48 які стрипклуби в києві зараз норм?
-
IvanCh
Member
murzik
мастурбувальні салони то зовсім інший тип розваг. цікавить в першу чергу стрипуха
мастурбувальні салони то зовсім інший тип розваг. цікавить в першу чергу стрипуха
-
viperest1
Member
"пункт незламності" шукаєте нормальний )?IvanCh: ↑ 22.11.2023 17:48 які стрипклуби в києві зараз норм?
-
loner44
Member
Хлопці хто з заходу, Львів наприклад, який пінг до серваків у Варшаші? Десь 10мс?
-
BattleCru
Member
Де купити в Україні гриль до вентилятора 140мм? Більше 120 ніде не знайшов
-
Piter Cantrope
Member
loner44
Десь так.
Десь так.
-
Mr_Volan
Member
viewtopic.php?t=61216BattleCru: ↑ 25.11.2023 14:29Де купити в Україні гриль до вентилятора 140мм? Більше 120 ніде не знайшов
-
Барбарис
Member
BattleCru, будь - який сайт типу радіодеталі.
-
Ostin
Member
Шановні поціновувачі відео контенту, цікаві ваші спостереження щодо якості зображення кодеків HEVC (H265) vs H264.
Що краще виглядає, HEVC 8-9GB з бітрейтом 8-9MB\s чи BD Remux H264 розміром 20+GB і бітрейтом 20+ MB\s?
Чисто суб'єктивно, якщо техніка дозволяє дивитись і те, і інше. Без HDR і без 4К. Просто 1080 відео високої якості (BluRay)
Я за звичкою тримаю свої улюблені відео в ремуксах H264, але це як мінімум подвійний розмір файлів.
Є сенс перекочувати на HEVC, чи якість все ж буде гіршою?
Що краще виглядає, HEVC 8-9GB з бітрейтом 8-9MB\s чи BD Remux H264 розміром 20+GB і бітрейтом 20+ MB\s?
Чисто суб'єктивно, якщо техніка дозволяє дивитись і те, і інше. Без HDR і без 4К. Просто 1080 відео високої якості (BluRay)
Я за звичкою тримаю свої улюблені відео в ремуксах H264, але це як мінімум подвійний розмір файлів.
-
Sachem
Member
h265(HEVC) при меньшем объёме файла даёт лучшее качество, чем h264.Ostin: ↑ 26.11.2023 12:31якщо техніка дозволяє дивитись і те, і інше...
Поэтому вопрос не понятен, это как спросить, что лучше Тойота Прадо за 60 денег или Хюндай Туксон за 100