а до шкіри прилипаєш, треба тряпка, щоб тертись голяка об крісло0kie: ↑ 18.11.2023 18:06 Hotspur
Спинка из сетки - это боль. Летом с голым торсом не облокотишься. Некомфортно.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор компьютерного кресла, стола и тп
-
Smok
Member
-
ARomanA
Member
На що змінити Comfort Seating Enjoy Budget?
Потрібна хороша підтримка попереку, і змінювати кут нахилу до 90 град.
В поточному цього немає, доводиться підкладати подушку під поперек
Comfort Seating Ergohuman Elite 2 буде сильно краще чи шило на мило?
Може є щось краще для попереку?
Траплялась реклама крісл Кулік, наче цікава конструкція, але виглядає задешево для своїх цін.
Траплялась реклама крісл Кулік, наче цікава конструкція, але виглядає задешево для своїх цін.
-
Tesseract
Member
В ергох'юманах дуже агресивна підтримка попереку, тому з цим точно не буде проблем. На рахунок кутів нахилу не впевнений, треба шукати інформацію в інтернеті.ARomanA: ↑ 23.11.2023 01:06Comfort Seating Ergohuman Elite 2 буде сильно краще чи шило на мило?
По відгуках вони дуже недовговічні.ARomanA: ↑ 23.11.2023 01:06Траплялась реклама крісл Кулік, наче цікава конструкція, але виглядає задешево для своїх цін.
-
Vader
Member
ARomanA
Такие кресла надо пробовать своей попой(ж)...Я такое купил,похожее,еле продал,писец неудобное.Купил dx Racer и забыл..
Такие кресла надо пробовать своей попой(ж)...Я такое купил,похожее,еле продал,писец неудобное.Купил dx Racer и забыл..
-
Hotspur
Member
ергохьюманARomanA: ↑ 23.11.2023 01:06На що змінити Comfort Seating Enjoy Budget?
Відправлено через 24 секунди:
це гівноARomanA: ↑ 23.11.2023 01:06Траплялась реклама крісл Кулік
-
Tesseract
Member
Я дивлюся усі нормальні варіанти порозбирали. Ось мабуть остання адекватна модель: https://krislalux.lviv.ua/ergonomichni- ... ichne.htmlARomanA: ↑ 23.11.2023 11:24Ціна трохи кусається.
Тільки якщо є можливість спробувати перед покупкою.ARomanA: ↑ 23.11.2023 11:24А якщо щось таке?
-
ARomanA
Member
Tesseract
ERGO CHAIR 2 GREY норм буде на поперек, краще за Comfort Seating Enjoy Budget чи потрібно тестувати?
ERGO CHAIR 2 GREY норм буде на поперек, краще за Comfort Seating Enjoy Budget чи потрібно тестувати?
-
Tesseract
Member
ARomanA
Хто пробував, кажуть що у нього дуже хороша підтримка попереку. Але якщо у вас буде можливість потестувати, то варто це зробити, бо анатомія в усіх різна.
Хто пробував, кажуть що у нього дуже хороша підтримка попереку. Але якщо у вас буде можливість потестувати, то варто це зробити, бо анатомія в усіх різна.
-
hotr1de
Member
ARomanA: ↑ 24.11.2023 01:02 Tesseract
1) В будь якому варіанті краще протестувати самому. Деякі фірми навіть дають крісло додому на тестдрав.ARomanA: ↑ 23.11.2023 01:06 На що змінити Comfort Seating Enjoy Budget?
2)Серед протестованих Ergohuman , Enjoy Budget, ERGO CHAIR 2 - саме Ergohuman виявився самим зручним і з найкращею підтримкою попереку, але він майже в 2 рази дорожчий.
Enjoy Budget, ERGO CHAIR 2 теж непогані, але різниця в підтримці попереку суттєва.
З.І. ERGO CHAIR 2 має високу мінімальну висоту, мені зі зростом 170 хотілось опустити ще трохи нижче
-
Hotspur
Member
тестувати звичайно кращеARomanA: ↑ 24.11.2023 01:02ERGO CHAIR 2 GREY норм буде на поперек, краще за Comfort Seating Enjoy Budget чи потрібно тестувати?
-
ARomanA
Member
Десь в Дніпрі можна "приміряти" Comfort Seating Ergohuman Elite 2?
Замовляти поштою без тест драйву не дуже хочеться.
Замовляти поштою без тест драйву не дуже хочеться.
-
0kie
Member
Заказал наугад кресло Huzaro Force 4.7 Carbon. С доставкой обошлось 6000 гривен. Как ни странно, но оно мне подошло идеально. Обычно что-то не так и приходилось мириться с недостатками. Здесь же всё замечательно: высота, ширина и глубина, две довольно удобные подушки, тканевый чехол, который можно легко снять и постирать, подлокотники с движением в такт со спинкой. Для моей тощей задницы оно чуть-чуть широковатое, но для жены с её слегка большими габаритами - ну как под неё делали. Единственная бесполезная вещь - подставка под ноги, проще их на стол закинуть. Также понравился режим качания и фиксация спинки в нужном градусе.
-
chik1812
Member
Прийшов і мій час задивлятися на крісла Все таке ж саме як і у всіх , грудна частина та поперековий відділ
Так от хотів запитати...Побачив у Ікеї такий стілець, як би конструктивно не поганий, але сітка по всюди і я так зрозумів сітка краща людям з невеликою вагою .
Хтось роздивлявся для покупки , такий IKEA STYRSPEL (605.260.85) , вартує аби купити? Чи немає великої конструктивної різниці між IKEA STYRSPEL , та рекомендованими ERGO CHAIR 2 та ENJOY BUDGET ...Бо різниця в ціні не зовсім велика , ото думаю яке буде краще. Подобається що більшість частин з металу і фактично основне регулюється, а сумніви беруть що сітка )
Так от хотів запитати...Побачив у Ікеї такий стілець, як би конструктивно не поганий, але сітка по всюди і я так зрозумів сітка краща людям з невеликою вагою .
Хтось роздивлявся для покупки , такий IKEA STYRSPEL (605.260.85) , вартує аби купити? Чи немає великої конструктивної різниці між IKEA STYRSPEL , та рекомендованими ERGO CHAIR 2 та ENJOY BUDGET ...Бо різниця в ціні не зовсім велика , ото думаю яке буде краще. Подобається що більшість частин з металу і фактично основне регулюється, а сумніви беруть що сітка )
- спойлер
-
0kie
Member
chik1812
На сетке попа будет провисать, если много весишь. Никакие ламели не спасут. Отдавать 16 штук за это поделие?
На сетке попа будет провисать, если много весишь. Никакие ламели не спасут. Отдавать 16 штук за это поделие?
-
chik1812
Member
Так о том и речь.Вешу 88-92 при 181 см..Вижу что есть разные сетки, а вдруг что то поменялось , за те годы в которых не рекомендуют сетку Там не сильно, относительно , разница в цене между ENJOY BUDGET ,ERGO CHAIR 2 и IKEA STYRSPEL , а до ERGOHUMAN , штук 10 Я не разбираюсь в конструктиве , но на вид показалось лучше чем в рекомендуемых, поэтому и спросил . А есть что то у тебя получше по конструктиву, материалам за те же деньги на примете ? Икея вроде не совсем поделие.0kie: ↑ 22.01.2024 17:18 chik1812
-
Bender911
Member
chik1812
Крісло від Профім такого плану https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... golovnikom
Під 100 кг більше 2 років ніяких ознак провисання. До речі в цьому магазині до вторнення була можливість приїхати і перепробувати купу варіантів + є "тестдрайв"
Крісло від Профім такого плану https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... golovnikom
Під 100 кг більше 2 років ніяких ознак провисання. До речі в цьому магазині до вторнення була можливість приїхати і перепробувати купу варіантів + є "тестдрайв"
-
chik1812
Member
Так не погане і гарантія 5 років що вказує на непоганий варіант, але як зазвичай ціна стримує. На зараз, для мене 15-16 тисяч верній рівень ціни. Якщо IKEA STYRSPEL не вартує тих 16 тисяч , то буду опускатися до рекомендованих енджой та ерго чар 2. На рахунок провисання, можливо це частіше звязано с тією сіткою що під сидіння. А спинка трохи менше зазвичай навантажується.Bender911: ↑ 22.01.2024 17:59 chik1812
Хоча мое старе крісло , куплене в Чехії , в звичайному магазині ,9 років назад, за 125 долларів ...Звичайне , широке, з шкірозамінника , "для керівника" протрималося приблизно 3-4 роки перш ніж побачив , що вже бажано дотягувати, а після 5-6 років, коли побачив явні проблеми з шкірозамінником , останні роки вже заливав столярний клей тирсою перетертою в пилюку, в отвори куди вкручувалися гвинти, тому що в фанері вже втулки різбові не трималися, Надалі пішов перекос трохи в один бік , на що врач до речі, зауважив що поперекові мязові спазми можуть буте саме від статичного викревелення в один бік )
...До того це все пишу щоб було зрозуміло , що навіть таке поделіє як в мене зараз , спокіно витримає досить довгий час , а було б трошки інакшої конструкції, більш ремонтопригодної, не з фанери...То може і далі служило. До речі а на ікею наприклад є запчастини в Польщі ))
-
soltes
Junior
перепробовал много вариантов, остановился на геймерских ибо только они рассчитаны на длительное время провождения в них, а именно взял hator arc fabric, за год активной эксплуатации всем семейством, живет, ничего не скрепит не репит, не провалилось, жопс не преет. У меня проблема со спиной и в этом кресле я могу проводить много времени за счет большого количество регулировок. Тут и поработать и поиграть и фильмы посмотреть, даже засыпал несколько раз. Подумываю даже о покупке еще одного такого на работуchik1812: ↑ 22.01.2024 16:53 Прийшов і мій час задивлятися на крісла Все таке ж саме як і у всіх , грудна частина та поперековий відділ
- спойлер
- Screenshot_753.png
Screenshot_7551.png
Screenshot_7541.jpg
-
chik1812
Member
На счет hator , без обид но я пока их оставил на самый крайний случай , жалоб на них хватало. Но возможно что то уже поменялось, хотя именно на эту модель какая то "простыня" отзыва на хотлайне ) Но может просто человеку так попалось. Проблема что негде в магазинах, просто пойти посидеть, так бы дело быстрее задвигалось )soltes: ↑ 22.01.2024 21:17перепробовал много вариантов, остановился на геймерских ибо только они рассчитаны на длительное время провождения в них, а именно взял hator arc fabric, за год активной эксплуатации всем семейством, живет, ничего не скрепит не репит, не провалилось, жопс не преет. У меня проблема со спиной и в этом кресле я могу проводить много времени за счет большого количество регулировок. Тут и поработать и поиграть и фильмы посмотреть, даже засыпал несколько раз. Подумываю даже о покупке еще одного такого на работу
Хотя если бы давали hator arc fabric на шару, не отказался бы