Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Zakarul
Member
Бумик
я не спрашивал за цену. Просто объяву скинул. Мож он дешевле отдает. 500 оно явно не стоит.
я не спрашивал за цену. Просто объяву скинул. Мож он дешевле отдает. 500 оно явно не стоит.
-
Бумик
Member
Zakarul: ↑ 13.11.2023 20:22 Просто объяву скинул. Мож он дешевле отдает. 500 оно явно не стоит.
spoglyadach: ↑ 13.11.2023 18:27 Я вже бісєдувал, піцот грівєнь
-
radical
Member
У мене є пара солтеків на 370 (і815 і 694Х ), там так само.ApostolCV: ↑ 13.11.2023 20:01 Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
і 478 так само.
А от PCPartner на KT133 і ECS на і815 бочечки як новенькі всі.
PCPartner десь скурвилась з раннього 478, ECS 478/370/462/754 у мене всі без пухляків
-
Zakarul
Member
Достался очередной asus a7n8x. Не стартует. секунд 10 работает и пока-пока.
462 мамки последнее время одни трупешники. До этого 2 абита nf-7 отыквились))
462 мамки последнее время одни трупешники. До этого 2 абита nf-7 отыквились))
-
S
Member
Есть у кого в колекции комплекная Yаmana YIS-805/128R (КУВТ2)?
-
spoglyadach
Member
Взагалі ніяк не пов'язано з платформою, є такі борди під інтел що там взагалі через 2-3 роки все навколо проца дулось. Скоріше пов'язано з якимись не найкращими партіями та серіями кондьорів. Чи може нагадати про якийсь гігабайт на 478 1000 моделі на 865PE де по дефолту дутий весь рядок 3300 6.3 нічіконів кгз і навіть без якоїсь прескотіни під радіатором (тобто не температура врм винна).ApostolCV: ↑ 13.11.2023 20:01 Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Маю пісяпартнєра під 462 здається теж на КТ133, там всі кондьори ок, а один самий верхній надувся, чим мене дуже здивувавradical: ↑ 13.11.2023 20:50 А от PCPartner на KT133 і ECS на і815 бочечки як новенькі всі.
PCPartner десь скурвилась з раннього 478, ECS 478/370/462/754 у мене всі без пухляків
-
Alextret
Member
Есть видеокарта s3 virge в плохом состоянии,хранилась в сырости, работоспособность под большим вопросом ,если кому интересно пишите в лс
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Три материнки, солтек пухлий як завжди...
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/komp ... TCQCd.html
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/komp ... TCQCd.html
-
Бумик
Member
Сегодня по почте приехали два очень интересных девайса.Материнка 939 (о такой давно мечтал ) и кулер для моей *золотой* Солтек 462 ,на которой проц Атлон ХР 2500@3200.Правда,с кулером в комплекте одно единственное крепление,но как раз оно для сокет 462(ну вроде и на 370 должно подойти).
- спойлер
- спойлер
-
radical
Member
Бумик
а что на плате за звуковой чип, лайв что ли?
а что на плате за звуковой чип, лайв что ли?
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
radical
Creative Sound Blaster Live 24-bit (CAO160-DAT)
Creative Sound Blaster Live 24-bit (CAO160-DAT)
-
NecroKitchen
Member
Хто там шукав "сокет 7 з AGP":
AGP-ALI (aka Acorp 5ALI61) ціла - ALi Aladdin V
AGP-ALI "розірвана" (хтось вкрав VRM) - ALi Aladdin V, в теорії можна відремонтувати
Gigabyte GA-5AA ціла - ALi Aladdin V
PCPartner VIB838DS (35-8838-XX) - VIA MVP3 (ретровеб)
AGP-ALI "розірвана" (хтось вкрав VRM) - ALi Aladdin V, в теорії можна відремонтувати
-
offece-trader
Member
фигасе, буду знать почем свои выставлять, а если еще и рабочее будет...NecroKitchen: ↑ 17.11.2023 13:13 Хто там шукав "сокет 7 з AGP":
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Я понимаю что вряд ли, но на всякий случай спрошу, вдруг кто давно ищет и никак не найдет, актуально до утра воскресенья, потом уедет в метал.
512MB SDRAM PC-100 ECC Registered 278-Pins Memory
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Думаю що інгінєри MSI спромоглись звести на нівець всі його достоїнства вони тоді дуже талановиті були
-
radical
Member
На металл не сдавайте, это HP память для ихних серверов, редкая штука.offece-trader: ↑ 17.11.2023 18:09 Я понимаю что вряд ли, но на всякий случай спрошу, вдруг кто давно ищет и никак не найдет, актуально до утра воскресенья, потом уедет в метал.
Я бы взял, но мне некуда ее ставить.
ну, лайв далеко не екзотика, просто дивно бачити це на платі у якості інтегрованого звуку. Тип паче на 939 сокеті.spoglyadach: ↑ 17.11.2023 18:29 Думаю що інгінєри MSI спромоглись звести на нівець всі його достоїнства вони тоді дуже талановиті були
У MSI були колись і цікаві плати, з інтегрованою вудою3, наприклад.
Але, загалом, MSI не належить до моїх улюблених брендів.
-
offece-trader
Member
Да понятно что редкая, но мне то куда ее девать отдам обе планки за 500 грн, может кто захочет хранить у себя.radical: ↑ 17.11.2023 18:45На металл не сдавайте, это HP память для ихних серверов, редкая штука.offece-trader: ↑ 17.11.2023 18:09 Я понимаю что вряд ли, но на всякий случай спрошу, вдруг кто давно ищет и никак не найдет, актуально до утра воскресенья, потом уедет в метал.
Я бы взял, но мне некуда ее ставить.
-
offece-trader
Member
Кому было интересно 775 + агп
Есть материнка ASRock 775VM800
Дутых кондеров нет, дос грузится без проблем, мемтест память тестирует. Попытка загрузить установленную винхп - при старте винды уходит в ребут, может от проца зависит нашел только какой древний целерон на котором запустилось. возится и ставить винду с 0 нет желания. Кому интересно - пишите в личку, не будет желающих уедет в метал через неделю.
Есть материнка ASRock 775VM800
Дутых кондеров нет, дос грузится без проблем, мемтест память тестирует. Попытка загрузить установленную винхп - при старте винды уходит в ребут, может от проца зависит нашел только какой древний целерон на котором запустилось. возится и ставить винду с 0 нет желания. Кому интересно - пишите в личку, не будет желающих уедет в метал через неделю.
-
mklm
Member
offece-trader: ↑ 17.11.2023 18:09 Я понимаю что вряд ли, но на всякий случай спрошу, вдруг кто давно ищет и никак не найдет, актуально до утра воскресенья, потом уедет в метал.
512MB SDRAM PC-100 ECC Registered 278-Pins Memory[/spoiler]
де це такий "мєтал" шо 500 грн за дві плашки озу дають? чи ви тут вирішили стати баригою топіка?offece-trader: ↑ 17.11.2023 18:49 Да понятно что редкая, но мне то куда ее девать отдам обе планки за 500 грн, может кто захочет хранить у себя.
-
offece-trader
Member
У вас есть встречные предложения ? С удовольствием их готов выслушать. Взял цену "в Америке" и поделил на 4, отсюда 500 грн и получилосьmklm: ↑ 18.11.2023 18:29де це такий "мєтал" шо 500 грн за дві плашки озу дають? чи ви тут вирішили стати баригою топіка?
-
ApostolCV
Member
На ОЛХ з'явилася робоча FX5900XT за помірною ціною. Хто шукав, раджу поквапитись.