Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

Не так давно згадували контору RIM2000.
Сьогодні родич віддав такий системник, тільки БЖ зняв собі. Хтось з клієнтів йому покинув. Вони хотіли на ньому в інтернеті серфить, просили трохи підлампічити B-)
Це виявився сокет 370 :D
Celeron 850
Intel 815e плата, як нова на вигляд
пам'яті наче 256, хоча не певен, може бути і 128
два CD Teac
HDD не розгледів, думаю, щось типу 20
флоп
відео asus v7100 pro (це 2MX 400)
корпус капєц, мабуть кілограм 10 важить, широченний, з вертикальним БЖ
кришка П-подібна, але не з заднім кріпленням, як звичайно, а надівається спереду, а пластиковую мордою придавлюється без гвинтів
Vovk_Z
Member

Повідомлення

NikolaZack: 11.11.2023 00:02 Перепайка для розгону дає трохи приросту в мгц (+100-200) та стабільність.
https://hwbot.org/submission/4797427
Тому кому як і для яких цілей)
Раз на те пішло, то у вас там все ще лишилося навкола сокету (і в сокеті) куча посадкових місць для СМД-конденсаторів - для крупної кераміки і СМД-танталів (1 шт в сокеті під процом). Деталі можна взяти з інших старих плат, бо в продажі кераміку цих розмірів не зустріти, а замовляти немає особого сенсу (з терміном очікування 1-2 місяці).
acidburn
Member

Повідомлення

Артефачну вуду щойно продали за 771, в принципі недорого

https://newauction.org/offer/vydeokarta ... 65171.html
Tfd
Member

Повідомлення

NikolaZack: 11.11.2023 00:02 Тому кому як і для яких цілей)
Оу, це у Вас P4C800? Непогано так. Я на своїй у VRM поставив дещо скромніші номінали, не для рекордів так би мовити. Старі ємності були вже попухли. Проте міняв повністю все що є на платі.

Зображення
Aibolit25: 11.11.2023 01:15З цієї збірки, до якої я тоді купляв під стать 2003 року FX 5950 Ultra
Побий мене грім! FX 5950 Ultra? Оце артефакт. Тут за місцем 5900ХТ фіг знайдеш, з ФХ-ів хіба 5200 чи 5500 у доступі. А ще для колекції 5800 було би круто накопати. )
spoglyadach
Member

Повідомлення

Vovk_Z
Оце взагалі топовий мод, але блін знімати ці кондьори не кожному випаде доля, я якось з однієї плати їх зняв що б колись потестувати цю теорію і це було не сказати що прям просто. Там же ще й сокет металевий з величезним поглинанням тепла то бажано мати і нижній підігрів і фен хороший. Але демонтаж то фігня, а от потім якісно змонтувати на якусь класну плату, яку шкода втрачати якщо щось не так піде, ото бідося :-/
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Tfd: 12.11.2023 19:19
NikolaZack: 11.11.2023 00:02 Тому кому як і для яких цілей)
Оу, це у Вас P4C800? Непогано так. Я на своїй у VRM поставив дещо скромніші номінали, не для рекордів так би мовити. Старі ємності були вже попухли. Проте міняв повністю все що є на платі.

Зображення
Так є пара P4C800, може ще й третя буде.
spoglyadach
Member

Повідомлення

NikolaZack: 12.11.2023 20:17 Так є пара P4C800, може ще й третя буде.
Де ви їх купуєте, мені за весь час трапилась одна і та була якась вся побита життям в якомусь прям дуже поганому стані то я і не став її купувати :eek:
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

spoglyadach: 12.11.2023 20:20
NikolaZack: 12.11.2023 20:17 Так є пара P4C800, може ще й третя буде.
Де ви їх купуєте, мені за весь час трапилась одна і та була якась вся побита життям в якомусь прям дуже поганому стані то я і не став її купувати :eek:
Залізо з держ. установ, сервісні центри, знайомі)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Щастить, державні установи в основному списують ото всьо в утилізацію по ціні лому якогось, або продають афінажним баригам які теж списують на лом. Та й в державних установах щось цікаве дуже редко трапляється, бо я пам'ятаю з роботи що вони в нас закуповували, суцільні семпрон-селерон з усілякими бюджетними мАТХ
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

spoglyadach: 12.11.2023 20:33 Щастить, державні установи в основному списують ото всьо в утилізацію по ціні лому якогось, або продають афінажним баригам які теж списують на лом. Та й в державних установах щось цікаве дуже редко трапляється, бо я пам'ятаю з роботи що вони в нас закуповували, суцільні семпрон-селерон з усілякими бюджетними мАТХ
Часто своє старе залізо на роботу несуть люди, серед такого буває трапляється щось цікаве.
Zakarul
Member

Повідомлення

Хорошая мамка 462 для любителей. Сольтек, слот под видео хороший, ISA, да и кулер неплохой.
Надо беседовать за цену.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/materin ... TixVs.html
spoglyadach
Member

Повідомлення

Я вже бісєдувал, піцот грівєнь :eek:
radical
Member

Повідомлення

Я так зрозумів, це не SL-75KAV, а аналог на КТ133 чипсеті (без А)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Це SL-75KAV ранніх ревізій, пізніше був радіатор з брендінгом Soltek
Zakarul
Member

Повідомлення

не, 500 нафиг. Если хотя бы 200 - 250, можно взять. 500 пусть дальше висит.
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 13.11.2023 18:43 Це SL-75KAV ранніх ревізій, пізніше був радіатор з брендінгом Soltek
Thoroughbred наче підтримується з ревізії F1
Бумик
Member

Повідомлення

Zakarul: 13.11.2023 18:47 не, 500 нафиг. Если хотя бы 200 - 250, можно взять. 500 пусть дальше висит.
Там *дутышей* половина платы,какие 500 грн? :gigi:
radical
Member

Повідомлення

Бумик
це ж солтек, вони всі такі

а, нє, є ще плати з усіма здутими :laugh:
ApostolCV
Member

Повідомлення

Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
Tfd
Member

Повідомлення

ApostolCV: 13.11.2023 20:01 Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
Так само як і 370, і 478. Це якщо про Soltek. )

Ну а з рештою вони всі з часом тейво. ASUS, Abit, Intel, MSI, Epox... всі рано чи пізно потребують оновлення бочок. От гігабайти здається я ще не паяв, мабуть бо у мене їх дуже мало було і є. ;) Якісь вони не дуже цікаві.
Відповісти