Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
Не так давно згадували контору RIM2000.
Сьогодні родич віддав такий системник, тільки БЖ зняв собі. Хтось з клієнтів йому покинув. Вони хотіли на ньому в інтернеті серфить, просили трохи підлампічити
Це виявився сокет 370
Celeron 850
Intel 815e плата, як нова на вигляд
пам'яті наче 256, хоча не певен, може бути і 128
два CD Teac
HDD не розгледів, думаю, щось типу 20
флоп
відео asus v7100 pro (це 2MX 400)
корпус капєц, мабуть кілограм 10 важить, широченний, з вертикальним БЖ
кришка П-подібна, але не з заднім кріпленням, як звичайно, а надівається спереду, а пластиковую мордою придавлюється без гвинтів
Сьогодні родич віддав такий системник, тільки БЖ зняв собі. Хтось з клієнтів йому покинув. Вони хотіли на ньому в інтернеті серфить, просили трохи підлампічити
Це виявився сокет 370
Celeron 850
Intel 815e плата, як нова на вигляд
пам'яті наче 256, хоча не певен, може бути і 128
два CD Teac
HDD не розгледів, думаю, щось типу 20
флоп
відео asus v7100 pro (це 2MX 400)
корпус капєц, мабуть кілограм 10 важить, широченний, з вертикальним БЖ
кришка П-подібна, але не з заднім кріпленням, як звичайно, а надівається спереду, а пластиковую мордою придавлюється без гвинтів
-
Vovk_Z
Member
Раз на те пішло, то у вас там все ще лишилося навкола сокету (і в сокеті) куча посадкових місць для СМД-конденсаторів - для крупної кераміки і СМД-танталів (1 шт в сокеті під процом). Деталі можна взяти з інших старих плат, бо в продажі кераміку цих розмірів не зустріти, а замовляти немає особого сенсу (з терміном очікування 1-2 місяці).NikolaZack: ↑ 11.11.2023 00:02 Перепайка для розгону дає трохи приросту в мгц (+100-200) та стабільність.
https://hwbot.org/submission/4797427
Тому кому як і для яких цілей)
-
acidburn
Member
Артефачну вуду щойно продали за 771, в принципі недорого
https://newauction.org/offer/vydeokarta ... 65171.html
https://newauction.org/offer/vydeokarta ... 65171.html
-
Tfd
Member
Оу, це у Вас P4C800? Непогано так. Я на своїй у VRM поставив дещо скромніші номінали, не для рекордів так би мовити. Старі ємності були вже попухли. Проте міняв повністю все що є на платі.NikolaZack: ↑ 11.11.2023 00:02 Тому кому як і для яких цілей)
Побий мене грім! FX 5950 Ultra? Оце артефакт. Тут за місцем 5900ХТ фіг знайдеш, з ФХ-ів хіба 5200 чи 5500 у доступі. А ще для колекції 5800 було би круто накопати. )Aibolit25: ↑ 11.11.2023 01:15З цієї збірки, до якої я тоді купляв під стать 2003 року FX 5950 Ultra
-
spoglyadach
Member
Vovk_Z
Оце взагалі топовий мод, але блін знімати ці кондьори не кожному випаде доля, я якось з однієї плати їх зняв що б колись потестувати цю теорію і це було не сказати що прям просто. Там же ще й сокет металевий з величезним поглинанням тепла то бажано мати і нижній підігрів і фен хороший. Але демонтаж то фігня, а от потім якісно змонтувати на якусь класну плату, яку шкода втрачати якщо щось не так піде, ото бідося
Оце взагалі топовий мод, але блін знімати ці кондьори не кожному випаде доля, я якось з однієї плати їх зняв що б колись потестувати цю теорію і це було не сказати що прям просто. Там же ще й сокет металевий з величезним поглинанням тепла то бажано мати і нижній підігрів і фен хороший. Але демонтаж то фігня, а от потім якісно змонтувати на якусь класну плату, яку шкода втрачати якщо щось не так піде, ото бідося
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Так є пара P4C800, може ще й третя буде.Tfd: ↑ 12.11.2023 19:19Оу, це у Вас P4C800? Непогано так. Я на своїй у VRM поставив дещо скромніші номінали, не для рекордів так би мовити. Старі ємності були вже попухли. Проте міняв повністю все що є на платі.NikolaZack: ↑ 11.11.2023 00:02 Тому кому як і для яких цілей)
-
spoglyadach
Member
Де ви їх купуєте, мені за весь час трапилась одна і та була якась вся побита життям в якомусь прям дуже поганому стані то я і не став її купуватиNikolaZack: ↑ 12.11.2023 20:17 Так є пара P4C800, може ще й третя буде.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Залізо з держ. установ, сервісні центри, знайомі)spoglyadach: ↑ 12.11.2023 20:20Де ви їх купуєте, мені за весь час трапилась одна і та була якась вся побита життям в якомусь прям дуже поганому стані то я і не став її купуватиNikolaZack: ↑ 12.11.2023 20:17 Так є пара P4C800, може ще й третя буде.
-
spoglyadach
Member
Щастить, державні установи в основному списують ото всьо в утилізацію по ціні лому якогось, або продають афінажним баригам які теж списують на лом. Та й в державних установах щось цікаве дуже редко трапляється, бо я пам'ятаю з роботи що вони в нас закуповували, суцільні семпрон-селерон з усілякими бюджетними мАТХ
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Часто своє старе залізо на роботу несуть люди, серед такого буває трапляється щось цікаве.spoglyadach: ↑ 12.11.2023 20:33 Щастить, державні установи в основному списують ото всьо в утилізацію по ціні лому якогось, або продають афінажним баригам які теж списують на лом. Та й в державних установах щось цікаве дуже редко трапляється, бо я пам'ятаю з роботи що вони в нас закуповували, суцільні семпрон-селерон з усілякими бюджетними мАТХ
-
Zakarul
Member
Хорошая мамка 462 для любителей. Сольтек, слот под видео хороший, ISA, да и кулер неплохой.
Надо беседовать за цену.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/materin ... TixVs.html
Надо беседовать за цену.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/materin ... TixVs.html
-
spoglyadach
Member
Я вже бісєдувал, піцот грівєнь
-
radical
Member
Я так зрозумів, це не SL-75KAV, а аналог на КТ133 чипсеті (без А)
-
spoglyadach
Member
Це SL-75KAV ранніх ревізій, пізніше був радіатор з брендінгом Soltek
-
Zakarul
Member
не, 500 нафиг. Если хотя бы 200 - 250, можно взять. 500 пусть дальше висит.
-
radical
Member
Thoroughbred наче підтримується з ревізії F1spoglyadach: ↑ 13.11.2023 18:43 Це SL-75KAV ранніх ревізій, пізніше був радіатор з брендінгом Soltek
-
Бумик
Member
Там *дутышей* половина платы,какие 500 грн?Zakarul: ↑ 13.11.2023 18:47 не, 500 нафиг. Если хотя бы 200 - 250, можно взять. 500 пусть дальше висит.
-
radical
Member
Бумик
це ж солтек, вони всі такі
а, нє, є ще плати з усіма здутими
це ж солтек, вони всі такі
а, нє, є ще плати з усіма здутими
-
ApostolCV
Member
Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
-
Tfd
Member
Так само як і 370, і 478. Це якщо про Soltek. )ApostolCV: ↑ 13.11.2023 20:01 Не відомо чому але це прокляття саме бордів під Амуде.
Ну а з рештою вони всі з часом тейво. ASUS, Abit, Intel, MSI, Epox... всі рано чи пізно потребують оновлення бочок. От гігабайти здається я ще не паяв, мабуть бо у мене їх дуже мало було і є. Якісь вони не дуже цікаві.