Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Rucha
Member

Повідомлення

N_Cooler
Ну ти подивись кому та на що я відповідав.
Podyrio
Member

Повідомлення

N_Cooler: 09.11.2023 14:11А до чого тут PCI?
А до чого тут райзер? Він відповів на питання іншого поста
N_Cooler
Junior

Повідомлення

Podyrio
А по суті мого питання є що сказати?
feson
Member

Повідомлення

N_Cooler: 09.11.2023 16:01 Podyrio
А по суті мого питання є що сказати?
Райзер - це просто подовження цифрових контактів та живлення для звукової карти.
Він має опір та також вловлює різні коливання нашого простору. Хвилі....гравітаційні в тому сенсі також.... :lol:
Також є перехідний опір на клемах райзеру.

Тому Райзер - не повинен шкодити звуку настільки щоб ми це змогли своїми біологічними вухами вловити.
Але Робокоп - точно зможе відрізнити.....чи Термінатор.... :laugh:

Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
А якщо поставити наприклад катушку Тесла на провід райзера - то можна звичайними вухами почути перешкоди звуку..... :lol:

Отправлено спустя 56 секунд:
По суті - все..... :-P

Отправлено спустя 24 минуты 56 секунд:
Кстати шутки - шутками....однако нигде нет информации о максимальной физической длине проводников шины PCI-ex....
Непонятно....неужели и километр - и будет работать.... :-/
l-m
Member

Повідомлення

N_Cooler: 09.11.2023 13:22 Підкажіть, підключення звукової не напряму а через рейзер pci-e, впливає на якість звуку?
В самому протоколі pci-e присутній контроль цілісності даних, тому ні, не впиває. Які були данні в слоті, точно такі й отримає пристій через райзер. Або ж не буде працювати.
Однак, можливо ловити наводки на живлення, та це може впливати на якість звуку.

Згалом, по можливості краще не займатись подібним, та придбати щось з USB.
N_Cooler
Junior

Повідомлення

Дякую за відповіді.
l-m
Creative G6 до колонок R1280T нормальна альтернатива?
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 10.11.2023 00:52Однак, можливо ловити наводки на живлення, та це може впливати на якість звуку.
Согласен, вот даже не понятно, как оно может вообще их не ловить. Лютый костыль от которого по возможности надо ибавлятся. Например, как написано ниже, внешкой

Відправлено через 30 секунд:
N_Cooler: 10.11.2023 11:15Creative G6 до колонок R1280T нормальна альтернатива?
Наушники нужны?
N_Cooler
Junior

Повідомлення

Radio Bay
Тут не у навушниках справа, в мене вона до робочого компа підключена. І я так розумію, що в неї комбінований оптичний вихід куди можна всунути джек-RCA.
Radio Bay
Member

Повідомлення

N_Cooler: 10.11.2023 17:12Тут не у навушниках справа, в мене вона до робочого компа підключена. І я так розумію, що в неї комбінований оптичний вихід куди можна всунути джек-RCA.
Не зрозумів, обговрюємо usb цап, його по аналогу в колонкы, пытання х було про G6 або я чогось не зрозумів
N_Cooler
Junior

Повідомлення

Тоді не розумію питання про навушники. Вони якби завжди потрібні :) Я маю і G6 i X-Fi Titanium в різних компах і Sennheiser HD 558 модифіковані.
Radio Bay
Member

Повідомлення

N_Cooler: 10.11.2023 19:53Вони якби завжди потрібні
Бувають віпадки коли не потрібні, тому и спитав. Якщо Г6 уже є, то і думаті ничого, в профілі її нема. Подумав може питання Г6 або не Г6 :)
the13th
Member

Повідомлення

Podyrio: 05.11.2023 13:52
Zey: 05.11.2023 13:45а какие надо уши? к примеру... баеры?
Байери вони легко качають тому і часто беруть для них, аудиотехніку м50, щось таке, відносно бюджетне. Я свою г6 літом за 3500 продав на лох в ідеальному стані :)
а как понять что качают?
взял баеры 770 к г6.... но не пойму или так и должно быть или что то не то делаю
с предыдущими hyperx clouad alpha особой разницы не почувствтвал
в основном громкости не хватает
Stray
Member

Повідомлення

the13th
які саме 770 баєри? на чому пробуєте качати? :)
*там три версії є
Podyrio
Member

Повідомлення

the13th: 14.11.2023 21:41 в основном громкости не хватает
Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучності, на високому гейні звісно, на 50 відсотках вже можна було оглохнути.
the13th: 14.11.2023 21:41с предыдущими hyperx clouad alpha особой разницы не почувствтвал
Ви навіть не уявляєте як вам пощастило, аудіофілія це не ваше, ви економите просто купу грошей і нервових клітин вашою дружини :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Podyrio: 14.11.2023 22:47Ви навіть не уявляєте як вам пощастило, аудіофілія це не ваше, ви економите просто купу грошей і нервових клітин вашою дружини
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 14.11.2023 22:47Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучност
Щось там не так у камрада. на другому б компі затестити. Він там щось прошиває, драйвера крутить, можно прикрутити Apo Equalizer, але то ради гучності грьобаний треш

Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
Podyrio: 14.11.2023 22:47 і нервових клітин вашою дружини
Та хто зна, може сидів бі та музмку слухав, а так "кицю, кицю, котик хоче у ліжко" по п'ять разів на день :D
the13th
Member

Повідомлення

Podyrio: 14.11.2023 22:47
the13th: 14.11.2023 21:41 в основном громкости не хватает
Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучності, на високому гейні звісно, на 50 відсотках вже можна було оглохнути.
Вот тут навернео и собака порылась )))
я слушаю все на низком гейне ))
на высоком при 100% кроовь с ушей начинает идти, поэтому я тот гейн поставил в лоу, громкость на 100% и жду громкость )

Отправлено спустя 6 минут 45 секунд:
Radio Bay: 15.11.2023 00:59
Podyrio: 14.11.2023 22:47Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучност
Він там щось прошиває, драйвера крутить, можно прикрутити Apo Equalizer, але то ради гучності грьобаний треш
Ну то от скуки.. зашел на сайт и давай качать все ПО что вижу )))
прошивать вообще не собирался. как то само по себе вышло :super: :super:

просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
на высоком там конечно кров с ушей, слезы с глаз
tablestikus
Member

Повідомлення

the13th: 15.11.2023 07:38 просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
А навіщо викручувати на 100%? 0_о
the13th
Member

Повідомлення

tablestikus: 15.11.2023 08:06
the13th: 15.11.2023 07:38 просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
А навіщо викручувати на 100%? 0_о
ну не хватало громкости. вот и выкрутил. на лоу гейне громкости все равно не хватает.
а так как не разобрался, крутил на лоу гейне 100% громкости )))
Radio Bay
Member

Повідомлення

the13th: 15.11.2023 07:38просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
Пердеть начинает - это перегрузка. Загнать уже в перегруз - это круто конечно :gigi:
Відповісти