Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Rucha
Member
N_Cooler
Ну ти подивись кому та на що я відповідав.
Ну ти подивись кому та на що я відповідав.
-
Podyrio
Member
А до чого тут райзер? Він відповів на питання іншого постаN_Cooler: ↑ 09.11.2023 14:11А до чого тут PCI?
-
N_Cooler
Junior
Podyrio
А по суті мого питання є що сказати?
А по суті мого питання є що сказати?
-
feson
Member
Райзер - це просто подовження цифрових контактів та живлення для звукової карти.
Він має опір та також вловлює різні коливання нашого простору. Хвилі....гравітаційні в тому сенсі також....
Також є перехідний опір на клемах райзеру.
Тому Райзер - не повинен шкодити звуку настільки щоб ми це змогли своїми біологічними вухами вловити.
Але Робокоп - точно зможе відрізнити.....чи Термінатор....
Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
А якщо поставити наприклад катушку Тесла на провід райзера - то можна звичайними вухами почути перешкоди звуку.....
Отправлено спустя 56 секунд:
По суті - все.....
Отправлено спустя 24 минуты 56 секунд:
Кстати шутки - шутками....однако нигде нет информации о максимальной физической длине проводников шины PCI-ex....
Непонятно....неужели и километр - и будет работать....
-
l-m
Member
В самому протоколі pci-e присутній контроль цілісності даних, тому ні, не впиває. Які були данні в слоті, точно такі й отримає пристій через райзер. Або ж не буде працювати.N_Cooler: ↑ 09.11.2023 13:22 Підкажіть, підключення звукової не напряму а через рейзер pci-e, впливає на якість звуку?
Однак, можливо ловити наводки на живлення, та це може впливати на якість звуку.
Згалом, по можливості краще не займатись подібним, та придбати щось з USB.
-
N_Cooler
Junior
Дякую за відповіді.
l-m
Creative G6 до колонок R1280T нормальна альтернатива?
l-m
Creative G6 до колонок R1280T нормальна альтернатива?
-
Radio Bay
Member
Согласен, вот даже не понятно, как оно может вообще их не ловить. Лютый костыль от которого по возможности надо ибавлятся. Например, как написано ниже, внешкойl-m: ↑ 10.11.2023 00:52Однак, можливо ловити наводки на живлення, та це може впливати на якість звуку.
Відправлено через 30 секунд:
Наушники нужны?N_Cooler: ↑ 10.11.2023 11:15Creative G6 до колонок R1280T нормальна альтернатива?
-
N_Cooler
Junior
Radio Bay
Тут не у навушниках справа, в мене вона до робочого компа підключена. І я так розумію, що в неї комбінований оптичний вихід куди можна всунути джек-RCA.
Тут не у навушниках справа, в мене вона до робочого компа підключена. І я так розумію, що в неї комбінований оптичний вихід куди можна всунути джек-RCA.
-
Radio Bay
Member
Не зрозумів, обговрюємо usb цап, його по аналогу в колонкы, пытання х було про G6 або я чогось не зрозумівN_Cooler: ↑ 10.11.2023 17:12Тут не у навушниках справа, в мене вона до робочого компа підключена. І я так розумію, що в неї комбінований оптичний вихід куди можна всунути джек-RCA.
-
N_Cooler
Junior
Тоді не розумію питання про навушники. Вони якби завжди потрібні Я маю і G6 i X-Fi Titanium в різних компах і Sennheiser HD 558 модифіковані.
-
Radio Bay
Member
Бувають віпадки коли не потрібні, тому и спитав. Якщо Г6 уже є, то і думаті ничого, в профілі її нема. Подумав може питання Г6 або не Г6N_Cooler: ↑ 10.11.2023 19:53Вони якби завжди потрібні
-
the13th
Member
а как понять что качают?Podyrio: ↑ 05.11.2023 13:52Байери вони легко качають тому і часто беруть для них, аудиотехніку м50, щось таке, відносно бюджетне. Я свою г6 літом за 3500 продав на лох в ідеальному станіZey: ↑ 05.11.2023 13:45а какие надо уши? к примеру... баеры?
взял баеры 770 к г6.... но не пойму или так и должно быть или что то не то делаю
с предыдущими hyperx clouad alpha особой разницы не почувствтвал
в основном громкости не хватает
-
Stray
Member
the13th
які саме 770 баєри? на чому пробуєте качати?
*там три версії є
які саме 770 баєри? на чому пробуєте качати?
*там три версії є
-
Podyrio
Member
Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучності, на високому гейні звісно, на 50 відсотках вже можна було оглохнути.the13th: ↑ 14.11.2023 21:41 в основном громкости не хватает
Ви навіть не уявляєте як вам пощастило, аудіофілія це не ваше, ви економите просто купу грошей і нервових клітин вашою дружиниthe13th: ↑ 14.11.2023 21:41с предыдущими hyperx clouad alpha особой разницы не почувствтвал
-
Hotspur
Member
Podyrio: ↑ 14.11.2023 22:47Ви навіть не уявляєте як вам пощастило, аудіофілія це не ваше, ви економите просто купу грошей і нервових клітин вашою дружини
-
Radio Bay
Member
Щось там не так у камрада. на другому б компі затестити. Він там щось прошиває, драйвера крутить, можно прикрутити Apo Equalizer, але то ради гучності грьобаний трешPodyrio: ↑ 14.11.2023 22:47Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучност
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
Та хто зна, може сидів бі та музмку слухав, а так "кицю, кицю, котик хоче у ліжко" по п'ять разів на деньPodyrio: ↑ 14.11.2023 22:47 і нервових клітин вашою дружини
-
the13th
Member
Вот тут навернео и собака порылась )))Podyrio: ↑ 14.11.2023 22:47Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучності, на високому гейні звісно, на 50 відсотках вже можна було оглохнути.the13th: ↑ 14.11.2023 21:41 в основном громкости не хватает
я слушаю все на низком гейне ))
на высоком при 100% кроовь с ушей начинает идти, поэтому я тот гейн поставил в лоу, громкость на 100% и жду громкость )
Отправлено спустя 6 минут 45 секунд:
Ну то от скуки.. зашел на сайт и давай качать все ПО что вижу )))Radio Bay: ↑ 15.11.2023 00:59Він там щось прошиває, драйвера крутить, можно прикрутити Apo Equalizer, але то ради гучності грьобаний трешPodyrio: ↑ 14.11.2023 22:47Це як не хватаєт? З г6 на байерах 250 омних мені вистачало 30 відсотків гучност
прошивать вообще не собирался. как то само по себе вышло
просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
на высоком там конечно кров с ушей, слезы с глаз
-
tablestikus
Member
А навіщо викручувати на 100%? 0_оthe13th: ↑ 15.11.2023 07:38 просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
-
the13th
Member
ну не хватало громкости. вот и выкрутил. на лоу гейне громкости все равно не хватает.tablestikus: ↑ 15.11.2023 08:06А навіщо викручувати на 100%? 0_оthe13th: ↑ 15.11.2023 07:38 просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )
а так как не разобрался, крутил на лоу гейне 100% громкости )))
-
Radio Bay
Member
Пердеть начинает - это перегрузка. Загнать уже в перегруз - это круто конечноthe13th: ↑ 15.11.2023 07:38просто при высоком гейне на 100% оно все пердеть начинает. вот подумал что с такими ушами так не должно и переключил все на лоу )