Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Entar: 07.11.2023 17:07
Evgen88: 07.11.2023 16:14 Даже не знаю что и сказать :rolleyes: :dontknow: Думал тоже кину 500$, и получаю крутой смартфон, и с камерой, и без шима топ экран ips, и с крутым железом, и крутым аккумулятором на 1.5 дня минимум, с поддержкой на 5 лет, и вообще, а фиг тут вам, такого нет :insane: :shuffle: Платите 1000$ да еще и тоже с минусами, но это все есть плюс минус.
А за 300? :)
Для когось же телефони за 200-300 роблять. І це не 80$ за базову версію сяомі (саме вона, а не 200-300$ для бабусь/бідних студентів, тощо). Раніше за 200$ я купував телефон який мене повністю влаштовував у сяомі (камера - краще ніж у конкурентів за ту ж ціну, і помітно неозброєним оком краще, ніж у телефонів тої ж ціни 3-4 річної давнини), залізо - на якому окрім ігр все чудово літає і немає проблем, критичних глюків/багів/помилок немає, окрім проблеми з датчиком наближення.

А зараз, получається, при ціні 300$ за те, що було 200$ 3 роки тому - прогресу взагалі немає? Не можу зрозуміти.
Та ну ви тут лукавите! Наприклад що можете краще запропонувати за Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G? Тут нарешті чудовий екран в якому мінімальний шим та висока пікова яскравість!... 3 рок тому такого і близько не було у цьому прайсі :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 07.11.2023 17:36
Для когось же телефони за 200-300 роблять. І це не 80$ за базову версію сяомі (саме вона, а не 200-300$ для бабусь/бідних студентів, тощо). Раніше за 200$ я купував телефон який мене повністю влаштовував у сяомі (камера - краще ніж у конкурентів за ту ж ціну, і помітно неозброєним оком краще, ніж у телефонів тої ж ціни 3-4 річної давнини), залізо - на якому окрім ігр все чудово літає і немає проблем, критичних глюків/багів/помилок немає, окрім проблеми з датчиком наближення.

А зараз, получається, при ціні 300$ за те, що було 200$ 3 роки тому - прогресу взагалі немає? Не можу зрозуміти.
Та ну ви тут лукавите! Наприклад що можете краще запропонувати за Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G? Тут нарешті чудовий екран в якому мінімальний шим та висока пікова яскравість!... 3 рок тому такого і близько не було у цьому прайсі :beer:
тут пишут шим 120 гц, не знаю правда не. По сравнению с самсунгом у которого 240гц,он должен был быть вообще стробоскопом, но таких жалоб нет,как например на пикселе 6а.
https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 642.0.html

вот тут уже больше в xiaomi redmi note 12 без pro
https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Re ... 205.0.html
Востаннє редагувалось 07.11.2023 17:51 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 07.11.2023 17:47
Павло: 07.11.2023 17:36
тут пишут шим 120 гц, не знаю правда не. По сравнению с самсунгом у которого 240гц,он должен был быть вообще стробоскопом, но таких жалоб нет,как например на пикселе 6а.
Скорее всего затемнение программное, и аппаратное применяется в некоторых случаях
Entar
Member

Повідомлення

Павло: 07.11.2023 17:36 Та ну ви тут лукавите! Наприклад що можете краще запропонувати за Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G? Тут нарешті чудовий екран в якому мінімальний шим та висока пікова яскравість!... 3 рок тому такого і близько не було у цьому прайсі :beer:
Він коштує у офіціалів з оплатою частинами на 1,5 року - 15000 грн. А свій 8 нот про я брав за 6000 при курсі 27.
В $ - різниця більше ніж в 1.5 рази.
Павло
Member

Повідомлення

Entar: 07.11.2023 18:02
Павло: 07.11.2023 17:36 Та ну ви тут лукавите! Наприклад що можете краще запропонувати за Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G? Тут нарешті чудовий екран в якому мінімальний шим та висока пікова яскравість!... 3 рок тому такого і близько не було у цьому прайсі :beer:
Він коштує у офіціалів з оплатою частинами на 1,5 року - 15000 грн. А свій 8 нот про я брав за 6000 при курсі 27.
В $ - різниця більше ніж в 1.5 рази.
То яким чином я купив його за 11к грн в Алло? :idea:

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Dmytro1511: 07.11.2023 17:51
snapdragon999: 07.11.2023 17:47

Скорее всего затемнение программное, и аппаратное применяется в некоторых случаях
Так как дисплей амолед давайте как проверим ШИМ у него. Присутствует ШИМ затемнение до 1920 Гц, поэтому по идее все должно быть нормально. На 100 яркости ШИМ 18 % - это не критично, но и не мало, на 75% мы имеем те же 18%, а вот ниже 75 – тут уже результаты отличные, ШИМ от 5 до 7%, так что если глаза чувствительны к шиму, то лучше менее 75% ставить яркость и все будет отлично.
Коро в САЛЯМІ сидять не дураки!)
Evgen88
Member

Повідомлення

Evgen88: 07.11.2023 16:14 Даже не знаю что и сказать :rolleyes: :dontknow: Думал тоже кину 500$, и получаю крутой смартфон, и с камерой, и без шима топ экран ips, и с крутым железом, и крутым аккумулятором на 1.5 дня минимум, с поддержкой на 5 лет, и вообще, а фиг тут вам, такого нет :insane: :shuffle: Платите 1000$ да еще и тоже с минусами, но это все есть плюс минус.

Тут есть гуру, они в теме, помогут, я такой же как вы пользователь :yes:

Мое мнение такое что 300$ для людей несильно требовательных, и не для профессиональной деятельности.

Отправлено спустя 8 минут 50 секунд:
Павло: 07.11.2023 18:05 То яким чином я купив його за 11к грн в Алло? :idea:
И как в нем камера и это Sony IMX766 ?

Отправлено спустя 8 минут 21 секунду:
7mindfields: 06.11.2023 10:33 Нащо мені купувати ксяомі і потім ходити на форуми, як на роботу, для вирішення запитань (а вони 100% будуть, так як тут крива ос, не кажучи вже про залізні проблеми), якщо можна купити одразу безпроблемний телефон :puzzle:
Тут конечно с тобой вообще не поспорить, что есть то есть :up:
Наверно топ пост за последнею неделю от тебя! :up:
Donate: 07.11.2023 16:32 В телефоні якому немає задовільного розміщення іконок на робочому столі? Якихось анімацій? Единої системи жестів? Інформації по налаштуванням? ФС? :laugh:
Меня на сегодня устраивает, что будет дальше не знаю. :shuffle:
Podolyanin
Member

Повідомлення

Quanton: 07.11.2023 14:57 Доброго всім дня.
Недавно в темі просив допомогу з вибором телефону, але бачу серед цієї палкої дискусії повідомлення загубилося, тому перепитаю.
Планую ближче до нового року брати телефон, бюджет до 20т. Поки вибір між Пікселем 7 і 1+ Ace 2/10T. Можливо є ще якісь хороші варіанти в цьому бюджеті? Як таких критеріїв не має, тут скоріше стоїть вибір між камерою/продуктивністю і автономністю. А ну хіба один критерій - Андроїд
Якщо не купуєте телефон на 5 років і довга підтримка для Вас не на першому місці, придивіться до Moto Edge 40, андроїд 15 він точно отримає, але не більше, вартість від 13700 до 15000, за таку ціну cмартфон хороший. Користуюся вже 40 днів і поки дуже задоволений, з коробки все чудово працює, майже голий андроїд як на пікселях, ніякого зайвого хламу немає. Дуже збалансований апарат з деякими фішками від флагманів ( бездротова зарядка і вологозахист IP68).
Entar
Member

Повідомлення

Я про цей:
https://allo.ua/ua/products/mobile/xiao ... black.html
Тут як я розумію крута соні камера.
Мені вона подобається по оглядам/тестам, я хотів би таку чи максимально схожу купити, але не за 15к.

Є ще такий:
https://allo.ua/ua/products/mobile/xiao ... -tab-specs
Пишуть тут камера така ж... але не зрозуміло, бо в оглядах казали саме про плюс.

А ви про який?
Павло
Member

Повідомлення

Entar: 07.11.2023 19:31
Я про цей:
Тут як я розумію крута соні камера.
Мені вона подобається по оглядам/тестам, я хотів би таку чи максимально схожу купити, але не за 15к.

Є ще такий:
https://allo.ua/ua/products/mobile/xiao ... -tab-specs
Пишуть тут камера така ж... але не зрозуміло, бо в оглядах казали саме про плюс.

А ви про який?
Entar
Member

Повідомлення

Хм, цікаво! А камера там така ж? Якісь мінуси бачите в об'ємі ОЗУ?
Буду радий почути розгорнутий відгук, особливо по камері) Або скажіть якщо ви його десь писали)
Павло
Member

Повідомлення

Entar: 07.11.2023 19:53
Хм, цікаво! А камера там така ж? Якісь мінуси бачите в об'ємі ОЗУ?
Буду радий почути розгорнутий відгук, особливо по камері) Або скажіть якщо ви його десь писали)
Телефон куплявся мамі. Я його настроював і перекидав дані. Но самому було цікаво подивитись, що там у сяомі? Бо у мене був хіамі мі4с ще в 2016...
Зараз користуюсь iphone x. З очевидного дуже сподобався екран! Великий 120 герц дійсно відчувається, хороша яскравість. Сподобалась велика батерея та те, що із телефоном у комплекті зарядка на 67 ват (такого товстого кабеля юсб-с я ще не бачив)). Особливо відмічу клавішу блокування яка знаходиться на боковій грані вона ВЕЛИКА і через це зручна! + у ній сканер відпечатку пальця. Стерео звук не здивував, вище середнього но нічого особливого. Камера по фото можливостям явно краща за мій айфон х. Сподобався нічний режим, там де на айфоні каша можна отримати хороший знімок. Також дуже великий плюс це симетричні рамки! По інтерфейсу дуже багато налаштувань! Половину функцій я просто відключив та і видалив багато програм. Но всякі нові анімації сподобались.
Із мінусів можу відмітити відсутність датчика наближення його роботу виконує камера все ніби добре (но це просто тупо)
Та і оновлення він чомусь качав дуже довго, таке враження, що там якісь проблеми на серверах у сяомі.
А ну і на рахунок версії 8-256 гб то просити за 2 гб озу та 18 гб сховища 2000 грн... У телефоні ціною 11000 грн ЦЕ ВІДВЕРТЕ СВИНСТВО!
Ось тут дійсно можна записати це як вагомий мінус. Оскільки я андроїдами давно не користувався то не можу вам сказати чи є суттєва різниця між 6-8 гб озу...
Evgen88
Member

Повідомлення

Чёт там камера хоть и Sony IMX766 совсем, как в любом китайце я то думал там топ :dontknow:

Ребята, берите это из Китая, тут тоже уже 100500 раз писали за месяц - POCO F5 12/256 15 000 грн или POCO X5 Pro 5G 8/256,13 500 грн (но лучше первый), хотя и второй супер и лучше этого Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G 8/256 :shuffle:
Или ждите POCO F6 и Redmi Note 13 Pro.
Писали тут что если еще дешевле тогда - Realme 10 8/128GB или Motorola G72 8/256GB или еще дешевле - Motorola G32 6/128GB или вообще Xiaomi Redmi A2 3/64GB
Другого нет, лучшего среднего и бюджетного из Китая. :rotate: Или есть еще что-то пропустил может, поправите гуру.
Quanton
Junior

Повідомлення

Podolyanin
Та як раз хочеться взяти телефон на декілька років, поки не маю можливості кожен рік-два міняти телефон.
Evgen88
Member

Повідомлення

Я вчера был позвонил человеку незнакомому, у него точно Xiaomi только какой понятия не имею, и у него включилась запись звонка, я себя слышал в повторе, а его вообще не слышал, он как в далеке это жесть, а не смартфон, мне пришлось по сто раз переспрашивать жесть просто, я себя в повторе слышал лучше. :yes: :facepalm: :dontknow:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Evgen88: 07.11.2023 21:44 Я вчера был позвонил человеку незнакомому, у него точно Xiaomi только какой понятия не имею, и у него включилась запись звонка, я себя слышал в повторе, а его вообще не слышал, он как в далеке это жесть, а не смартфон, мне пришлось по сто раз переспрашивать жесть просто, я себя в повторе слышал лучше. :yes: :facepalm: :dontknow:
это уже клиника
Evgen88
Member

Повідомлення

Вы про что? Я серьезно

Отправлено спустя 4 минуты 30 секунд:
Вот я себе такой чайна лтд не хочу не за какие деньги
Filabatya
Member

Повідомлення

Чудова тема, от якби дмитро1511 і донейт не лили так багато води і говорили по ділу!!!
Donate
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.11.2023 23:14 Чудова тема, от якби дмитро1511 і донейт не лили так багато води і говорили по ділу!!!
Я ще сказав 2 місяці тому що сяомі крінж за свої гроші і основний покупець такого це людина яка взагалі не розбирається в залізі. Відеокарти хто сь купує на зразок RTX3050 за ціною 3060 і нічого :rotate: Більшість взагалі в захваті від такого і буде відстоювати резонність своєї покупки :rotate:
Dmytro1511
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.11.2023 23:14 Чудова тема, от якби дмитро1511 і донейт не лили так багато води і говорили по ділу!!!
Якщо б не сяомі хом'як, то не довелося би лити води та намагатися доказати йому, що сяомі це не торт
Filabatya
Member

Повідомлення

то був сарказм хлопці :gigi:
Відповісти