Вийшов релізний трейлер Alan Wake 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Shaolin_Style: 26.10.2023 21:34а есть 144гц OLED желательно 3440:1440 ?
є такий, десь того року вийшов, але як вище писав, є скарги на шрифти
Ektalion
Member

kairo: 26.10.2023 22:14 Ще раз. Який у вас телефон вигорів? Браковані Айфони треба нести в сервіс. Один відгук, це один відгук. А саме головне, яке це все має відношення до QLED?
Телефон Relme X2.

Пряме відношення, в моніторі по суті та сама QLED матриця.
unique-neon
Member

Ektalion: 26.10.2023 22:21
kairo: 26.10.2023 22:14 Ще раз. Який у вас телефон вигорів? Браковані Айфони треба нести в сервіс. Один відгук, це один відгук. А саме головне, яке це все має відношення до QLED?
Телефон Relme X2.

Маю підозру, що переплутали в дискусії QLED i OLED
kairo
Member

Ektalion: 26.10.2023 22:21
Телефон Relme X2.

Super AMOLED :facepalm:
Ektalion
Member

То я про свій телефон взагалі згадав за одно, які вони не вигораючі.

Відгук про монітор Alienware для кого кинув? Мало?

Ось ще Самсунг
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
kairo
Member

Ektalion: 26.10.2023 22:34

Ось ще Самсунг
спойлер
Изображение
Изображение
Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
unique-neon
Member

До слова про вигорання OLED - застигла картнка не обов'язково є вигоранням
спойлер
Ektalion
Member

kairo: 26.10.2023 22:46 Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
Лол. Нічого я не плутаю

Изображение

Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою :facepalm:
kairo
Member

Ektalion: 26.10.2023 23:05
kairo: 26.10.2023 22:46 Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
Лол. Нічого я не плутаю

Изображение

Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою :facepalm:
Може почитайте про ці технології перед тим, як писати дурню? QLED, це технологія, яка розроблена та просувається компанією Самсунг. QD-OLED, це OLED дисплей із використанням технології Quantum Dots. QLED та QD-OLED побудовані на принципіально різних технологіях. Дисплеї OLED використовують самовипромінювальні пікселі замість підсвічування.
unique-neon
Member

Ektalion: 26.10.2023 23:05Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою
Cпільного між QLED і QD-OLED - це лише те що мають слой з "квантових точок". Коли на нього світити одним світлом, він світиться іншим. А підсвіткою для цього слою може бути що завгодно - IPS, OLED, ... . І в QD-OLED це таки OLED, а в QLED - рк матриця.
Vpupkin
Member

Да ладно вам, ну запутался человек в похожих буквах, ну бывает, не всем дано видеть разницу между почти одинаковыми буквами Q O D. :D
Павло
Member

Vpupkin: 26.10.2023 23:37 Да ладно вам, ну запутался человек в похожих буквах, ну бывает, не всем дано видеть разницу между почти одинаковыми буквами Q O D. :D
Так це точно не його провина! Це якраз клоуни на маркетологах гроші відробляють! Це як з амолед-супер-мега-ультра і т.д. :up:
unique-neon
Member

Ось вам ще підкину - WLED :laugh:
Монітор звичайний, домашній

Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
не плутати з WOLED
BoKl
Member

kairo: 26.10.2023 22:46
Ektalion: 26.10.2023 22:34

Ось ще Самсунг
спойлер
Изображение
Изображение
Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...
lewerlin
Member

BoKl: 27.10.2023 10:29Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...
Блін,як ви їх юзаєте?
Я теж боявся, що екрану Лижі буде капець. Вже п'ять років проходить вигоряння, ніяк не прийде.
pelia
Member

Не вірю що за роки амолед екран так і не вигорів, рекомендую перевірити на повністю білому фоні зону клавіш навігації та панель сповіщень. Не потрібно розоповідати байки, я користуюсь моторолами з амоледами вже десь 13 років.
BoKl
Member

lewerlin: 27.10.2023 12:40
BoKl: 27.10.2023 10:29Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...
Блін,як ви їх юзаєте?
Я теж боявся, що екрану Лижі буде капець. Вже п'ять років проходить вигоряння, ніяк не прийде.
Гугл міт 2 рази на тиждень по 40 хвилин, вигоріло знизу та зверху.
kairo
Member

pelia: 27.10.2023 13:03 Не вірю що за роки амолед екран так і не вигорів, рекомендую перевірити на повністю білому фоні зону клавіш навігації та панель сповіщень. Не потрібно розоповідати байки, я користуюсь моторолами з амоледами вже десь 13 років.
Тільки що перевірив на своєму S7, якому вже 8 років. Зайшов в тестовий режим, на білому фоні є ледве помітна смужка від панелі сповіщень, все інше ідеально біле.
unique-neon
Member

OnePlus 6, 5 років, панельку з чолкою з нотифікаціями потестити не вийшло, на решті частин екрану слідів не видно на монотонних заливках. Зокрема на панелі навігації.

Але:
- юзаю адаптивну підсвітку
- панель навігації половину сроку була вспливаюча, потім перейшов на жести замість неї

Хоча з іншого боку хром часто використовую, то слідів від його UI теж не видно
Ответить