є такий, десь того року вийшов, але як вище писав, є скарги на шрифтиShaolin_Style: ↑ 26.10.2023 21:34а есть 144гц OLED желательно 3440:1440 ?
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов релізний трейлер Alan Wake 2
-
unique-neon
Member
-
Ektalion
Member
Телефон Relme X2.kairo: ↑ 26.10.2023 22:14 Ще раз. Який у вас телефон вигорів? Браковані Айфони треба нести в сервіс. Один відгук, це один відгук. А саме головне, яке це все має відношення до QLED?
Пряме відношення, в моніторі по суті та сама QLED матриця.
-
unique-neon
Member
Маю підозру, що переплутали в дискусії QLED i OLEDEktalion: ↑ 26.10.2023 22:21Телефон Relme X2.kairo: ↑ 26.10.2023 22:14 Ще раз. Який у вас телефон вигорів? Браковані Айфони треба нести в сервіс. Один відгук, це один відгук. А саме головне, яке це все має відношення до QLED?
-
kairo
Member
Super AMOLEDEktalion: ↑ 26.10.2023 22:21Телефон Relme X2.kairo: ↑ 26.10.2023 22:14 Ще раз. Який у вас телефон вигорів? Браковані Айфони треба нести в сервіс. Один відгук, це один відгук. А саме головне, яке це все має відношення до QLED?
-
Ektalion
Member
То я про свій телефон взагалі згадав за одно, які вони не вигораючі.kairo: ↑ 26.10.2023 22:26 Super AMOLED
Відгук про монітор Alienware для кого кинув? Мало?
Ось ще Самсунг
- спойлер
-
kairo
Member
Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.Ektalion: ↑ 26.10.2023 22:34То я про свій телефон взагалі згадав за одно, які вони не вигораючі.kairo: ↑ 26.10.2023 22:26 Super AMOLED
Ось ще Самсунг
- спойлер
-
unique-neon
Member
До слова про вигорання OLED - застигла картнка не обов'язково є вигоранням
- спойлер
-
Ektalion
Member
Лол. Нічого я не плутаюkairo: ↑ 26.10.2023 22:46 Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою
-
kairo
Member
Може почитайте про ці технології перед тим, як писати дурню? QLED, це технологія, яка розроблена та просувається компанією Самсунг. QD-OLED, це OLED дисплей із використанням технології Quantum Dots. QLED та QD-OLED побудовані на принципіально різних технологіях. Дисплеї OLED використовують самовипромінювальні пікселі замість підсвічування.Ektalion: ↑ 26.10.2023 23:05Лол. Нічого я не плутаюkairo: ↑ 26.10.2023 22:46 Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.
Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою
-
unique-neon
Member
Cпільного між QLED і QD-OLED - це лише те що мають слой з "квантових точок". Коли на нього світити одним світлом, він світиться іншим. А підсвіткою для цього слою може бути що завгодно - IPS, OLED, ... . І в QD-OLED це таки OLED, а в QLED - рк матриця.Ektalion: ↑ 26.10.2023 23:05Це не ОЛЕД. Вони не можуть назвати її QLED, бо назва ЗАПАТЕНТОВАНА за LG. Тому зареєстрували свою
-
Vpupkin
Member
Да ладно вам, ну запутался человек в похожих буквах, ну бывает, не всем дано видеть разницу между почти одинаковыми буквами Q O D.
-
Павло
Member
Так це точно не його провина! Це якраз клоуни на маркетологах гроші відробляють! Це як з амолед-супер-мега-ультра і т.д.Vpupkin: ↑ 26.10.2023 23:37 Да ладно вам, ну запутался человек в похожих буквах, ну бывает, не всем дано видеть разницу между почти одинаковыми буквами Q O D.
-
unique-neon
Member
Ось вам ще підкину - WLED
Монітор звичайний, домашній
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
не плутати з WOLED
Монітор звичайний, домашній
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
не плутати з WOLED
-
BoKl
Member
Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...kairo: ↑ 26.10.2023 22:46Вам вже двічі написали - ви плутаєте QLED та OLED. Це дві фундаментально різні технології. На рахунок Амоледів, користуюсь смартфонами Самсунг вже з десять років, мій резервний S7 вже більше 8 років в мене, нічого ніколи не вигоряло. Менше треба різну китайщину купувати.Ektalion: ↑ 26.10.2023 22:34
То я про свій телефон взагалі згадав за одно, які вони не вигораючі.
Ось ще Самсунг
- спойлер
-
lewerlin
Member
Блін,як ви їх юзаєте?BoKl: ↑ 27.10.2023 10:29Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...
Я теж боявся, що екрану Лижі буде капець. Вже п'ять років проходить вигоряння, ніяк не прийде.
-
pelia
Member
Не вірю що за роки амолед екран так і не вигорів, рекомендую перевірити на повністю білому фоні зону клавіш навігації та панель сповіщень. Не потрібно розоповідати байки, я користуюсь моторолами з амоледами вже десь 13 років.
-
BoKl
Member
Гугл міт 2 рази на тиждень по 40 хвилин, вигоріло знизу та зверху.lewerlin: ↑ 27.10.2023 12:40Блін,як ви їх юзаєте?BoKl: ↑ 27.10.2023 10:29Ага, китайщину, вигорів S5 та А72...
Я теж боявся, що екрану Лижі буде капець. Вже п'ять років проходить вигоряння, ніяк не прийде.
-
kairo
Member
Тільки що перевірив на своєму S7, якому вже 8 років. Зайшов в тестовий режим, на білому фоні є ледве помітна смужка від панелі сповіщень, все інше ідеально біле.pelia: ↑ 27.10.2023 13:03 Не вірю що за роки амолед екран так і не вигорів, рекомендую перевірити на повністю білому фоні зону клавіш навігації та панель сповіщень. Не потрібно розоповідати байки, я користуюсь моторолами з амоледами вже десь 13 років.
-
unique-neon
Member
OnePlus 6, 5 років, панельку з чолкою з нотифікаціями потестити не вийшло, на решті частин екрану слідів не видно на монотонних заливках. Зокрема на панелі навігації.
Але:
- юзаю адаптивну підсвітку
- панель навігації половину сроку була вспливаюча, потім перейшов на жести замість неї
Хоча з іншого боку хром часто використовую, то слідів від його UI теж не видно
Але:
- юзаю адаптивну підсвітку
- панель навігації половину сроку була вспливаюча, потім перейшов на жести замість неї
Хоча з іншого боку хром часто використовую, то слідів від його UI теж не видно