Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування материнської плати ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI для платформи LGA 1700. Готуємось до 14-го покоління
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування материнської плати ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI для платформи LGA 1700. Готуємось до 14-го покоління
Линейка TUF самая привлекательная со стороны дизайна! Сдержанно, местами даже брутально и без лишних свистоперделок. Главное, чтоб качество не роняли. Да и поменьше этих надписей... Be the last one...
До сих пор в полном здравии имею TUF Sabertooth P67, на АМ4 также TUF и карта RTX3080 самая кошерная из всех по соотношению цены, дизайна, охлаждения именно TUF
Линейка TUF самая привлекательная со стороны дизайна! Сдержанно, местами даже брутально и без лишних свистоперделок. Главное, чтоб качество не роняли. Да и поменьше этих надписей... Be the last one...
До сих пор в полном здравии имею TUF Sabertooth P67, на АМ4 также TUF и карта RTX3080 самая кошерная из всех по соотношению цены, дизайна, охлаждения именно TUF
-
Nikolay Yeryomenko
Member
"Готовимся к 14-му поколению" - да чего там готовиться, 13-ое брать надо со скидкой если есть. Тупо то же самое в играх. Кому каптить - есть 13900K.
-
Rucha
Member
А кому не "каптить" (14700K), тому что из 13-го брать?Nikolay Yeryomenko: ↑ 17.10.2023 16:2913-ое брать надо со скидкой если есть. Тупо то же самое в играх. Кому каптить - есть 13900K.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Intel - 13600K, AMD - 7800X3D. Второй вариант значительно лучше в играх.Rucha: ↑ 17.10.2023 18:19А кому не "каптить" (14700K), тому что из 13-го брать?
-
_Slavko_
Member
doc-oc, у мене таф на ам5, трошки зудить індиктивностями, але дизайн гарніший ніж на платформі інтел, радіатор чіпсета так взагалі пушка, "БРУСОЧОК"
-
mat-s
Member
Ну , а чем ROG не угодил ?doc-oc: ↑ 17.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд та тестування материнської плати ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI для платформи LGA 1700. Готуємось до 14-го покоління
-
AlexanderRio
Junior
Как я понимаю купив такую материнку и проц 14700К, без обновления БИОС система не заведётся.
Нужен временный донор процессора 12го или 13го поколения?
Нужен временный донор процессора 12го или 13го поколения?
-
_Slavko_
Member
AlexanderRio, ні, можна материнку і без процессора взагалі біос заапдейтити.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Эта мат. плата уже поддерживает 14-ое. Обновить без процессора биос нельзя: сзади и на плате нет кнопок для этого. Биосы без процессора можно обновлять только на платах серии ROG.AlexanderRio: ↑ 17.10.2023 19:15Как я понимаю купив такую материнку и проц 14700К, без обновления БИОС система не заведётся.
-
DuckRider
Member
Интел 226. Ну шо, ждем массовых жалоб
-
Yaroslav
Member
Питання до автора
5800 на якії напрузі вдалося взяти? Вцілому, кристали краще не стали відносно "попередників"? 5500~5600 на якій напрузі можна взяти? Хоча від плати це також залежить.
5800 на якії напрузі вдалося взяти? Вцілому, кристали краще не стали відносно "попередників"? 5500~5600 на якій напрузі можна взяти? Хоча від плати це також залежить.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Я просто покажу ось це, що заплановано на огляд окремо 14700К:Yaroslav: ↑ 17.10.2023 20:09 Питання до автора
Абсолютно все теж саме, просто +1 кластер дали і сказали купувати (та ще й невдалий екземпляр).
-
Robostyle
Member
StingerYar
В рамках тестов нового поколения, гляньте Dying Light 2 с разнымы LOD Multipler и разными процами. Судя по всему дикий ботлнек в процы
В рамках тестов нового поколения, гляньте Dying Light 2 с разнымы LOD Multipler и разными процами. Судя по всему дикий ботлнек в процы
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Robostyle: ↑ 17.10.2023 21:55 StingerYar
Нового поколения уже нет в моих руках. У Dying Light 2 не репетативный бенчмарк, не использую его в стандартной тестовой методике (в каждой сцене творятся уникальные события), для себя обозначил fps cap вот на этом рубеже:
- спойлер
-
bayta
Member
115 градусів під чіллером) Амд як тобі?)
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Без Direct Die там буде абсолютно ідентична ситуація, кришка теж паршиваbayta: ↑ 17.10.2023 22:23 115 градусів під чіллером) Амд як тобі?)
-
Grava
Member
Я правильно понял, плата за 15к не умеет обновлять биос без проца?Nikolay Yeryomenko: ↑ 17.10.2023 19:34Биосы без процессора можно обновлять только на платах серии ROG
Утерянные технологии времён ам4 или раньше, когда всякие мси за 100$ так умели
-
Keyser Soze
Member
Надо брать :
- спойлер
-
Rucha
Member
В играх значительно лучше консоль.Nikolay Yeryomenko: ↑ 17.10.2023 18:40 Intel - 13600K, AMD - 7800X3D. Второй вариант значительно лучше в играх.
-
Yaroslav
Member
Цікава статистикаStingerYar: Я просто покажу ось це, що заплановано на огляд окремо 14700К:
Абсолютно все теж саме, просто +1 кластер дали і сказали купувати (та ще й невдалий екземпляр).
Я сподівався, що все-ж через рік щось "підкрутять" з техпроцесом й буде цікавіше з розгоном, а тут таке
Дуже крутий у вас 13700К - ~5800@1,3V Це відбірний камінець? Такі екземпляри здається, попадаються лише у 13900KS. Мій 13700K здатен лише на 5500@1,3V як і цей 14700К.
Мені свого часу повезло з 9900К - проходив важкий лінкс на 5000@1,16V, але треба охолоджувати.
Востаннє редагувалось 17.10.2023 23:10 користувачем Yaroslav, всього редагувалось 2 разів.