Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
doc-oc
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
Первая версия у ребенка второй год работает без нареканий! Хотя насилует он её по полной! Мне нравится сдержанный дизайн TUF, а вот Strix прям не очень... некоторые знакомые тащат за те же деньги всякий хлам с Али с типа крутыми сенсорами. Но брать тот мусор в руки даже не хочется. Что дизайн, что качество сборки ужасающие.
MetalistForever
Member

Повідомлення

"аж до 60 мільйонів натискань" - в то время как большинство производителей ставит свитчи на 70 млн и больше )
Захар Беркут
Member

Повідомлення

doc-oc: 11.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
Первая версия у ребенка второй год работает без нареканий! Хотя насилует он её по полной! Мне нравится сдержанный дизайн TUF, а вот Strix прям не очень... некоторые знакомые тащат за те же деньги всякий хлам с Али с типа крутыми сенсорами. Но брать тот мусор в руки даже не хочется. Что дизайн, что качество сборки ужасающие.
Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".

До автора - чому не розібрали не подивились складові? Було б цікаво подивитись якість виконання та вмісту.
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

Захар Беркут, то Asus наче і є топ-бренд із периферією за 200-300 доларів, нє?
espo
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 11.10.2023 18:49
doc-oc: 11.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".
Asus Aim lab гарні , софт цікавий . тому і у топів є що подивитись . Ціна скаладається не тільки з хардверної частини продукту
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Tessier-Ashpool
espo
Хлопці я не за Асус у контексті, Асус не сильно задирає вартість, все ок.
Ektalion
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 11.10.2023 18:49 Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".
В тебе бачу ледь не всюди змова, кидалово і тому подібне. Чоловіче, трохи пригальмуй. Майже два роки тому купляв дружині таку мишку для ноута, досі працює без нарікань.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 11.10.2023 18:49

До автора - чому не розібрали не подивились складові? Було б цікаво подивитись якість виконання та вмісту.
Наприклад?
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ektalion: 11.10.2023 18:58
Захар Беркут: 11.10.2023 18:49 Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".
В тебе бачу ледь не всюди змова, кидалово і тому подібне. Чоловіче, трохи пригальмуй. Майже два роки тому купляв дружині таку мишку для ноута, досі працює без нарікань.
Ну кидалова дійсно стало багато, тут не до мене претензії. А що стосується Асус, так я і не за них вказав, а у контексті... Чи ви не погоджуєтесь що є бренди які за назву ліплять 200-300% вартості, хоча пропонують тій самий Китай з того самого виробництва та якості? Ну тоді звичайно то я такий такий поганий, а у нас світ ельфів та метеликів.
Ektalion
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 11.10.2023 19:02 Чи ви не погоджуєтесь що є бренди які за назву ліплять 200-300% вартості, хоча пропонують тій самий Китай з того самого виробництва та якості?
Вони завжди були.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.10.2023 19:02
Наприклад?
спойлер
Невже так необхідно мені згадувати усілякі Логітек чи Рейзери?
Не буду вам відповідати. :shuffle:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 11.10.2023 19:06
Enjthesilence: 11.10.2023 19:02
Наприклад?
спойлер
Невже так необхідно мені згадувати усілякі Логітек чи Рейзери?
Не буду вам відповідати. :shuffle:
а, зрозуміло... Логітек, чи рейзер... Ну вам аби щось висрати таке, поплакатись
Melofon
Member

Повідомлення

Мышки Asus ROG в большинстве своём хорошие, некоторые даже очень, фишка со сменными микриками вообще супер (правда не у всех ROG она есть), качество материалов и обработки хорошее, сенсоры там только топовые или предтоповые, а вот мышки серии TUF ну такое, сенсоры самые начальные, удешевлены по максимуму везде начиная с пластика заканчивая кабелем, лучше уже какой-нибуть кугар взять за те же деньги или хатор с топовым или предтоповым (прошлым топом) сенсором, по качеству будут даже получше чем серия TUF.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Есть первая версия. Вполне неплохая мышь. Нареканий нет.
ImperiumAeternum
Member

Повідомлення

Есть первая версия. Мышь нормальная, софт ужасный. Поначалу работала, потом полгода (!) не распознавалась в армори крейте, т.е. не зайти и не настроить макросы-подсветку-чувствительность. Сейчас при включении компа из спящего режима тоже самое пока не перезапустишь комп.
Melofon
Member

Повідомлення

ImperiumAeternum

Так может в мышке дело что софт не может её распознать, у меня таких проблем с мышкой Asus ROG не было, армори всегда видит и всегда можно настроить, уже полтора года как.
AMD
Member

Повідомлення

У мене 2 миші від АСУСа, Asus ROG Chakram Wireless і ROG Gladius II CORE (йшла у подарунок до материнки), обидві працюють без нарікань.
leremenko
Member

Повідомлення

класний продукт і наразі нормальна ціна
Відповісти