Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
Первая версия у ребенка второй год работает без нареканий! Хотя насилует он её по полной! Мне нравится сдержанный дизайн TUF, а вот Strix прям не очень... некоторые знакомые тащат за те же деньги всякий хлам с Али с типа крутыми сенсорами. Но брать тот мусор в руки даже не хочется. Что дизайн, что качество сборки ужасающие.
Первая версия у ребенка второй год работает без нареканий! Хотя насилует он её по полной! Мне нравится сдержанный дизайн TUF, а вот Strix прям не очень... некоторые знакомые тащат за те же деньги всякий хлам с Али с типа крутыми сенсорами. Но брать тот мусор в руки даже не хочется. Что дизайн, что качество сборки ужасающие.
-
MetalistForever
Member
"аж до 60 мільйонів натискань" - в то время как большинство производителей ставит свитчи на 70 млн и больше )
-
Захар Беркут
Member
Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".doc-oc: ↑ 11.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
До автора - чому не розібрали не подивились складові? Було б цікаво подивитись якість виконання та вмісту.
-
Tessier-Ashpool
Member
Захар Беркут, то Asus наче і є топ-бренд із периферією за 200-300 доларів, нє?
-
espo
Member
Asus Aim lab гарні , софт цікавий . тому і у топів є що подивитись . Ціна скаладається не тільки з хардверної частини продуктуЗахар Беркут: ↑ 11.10.2023 18:49Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".doc-oc: ↑ 11.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
-
Захар Беркут
Member
Tessier-Ashpool
espo
Хлопці я не за Асус у контексті, Асус не сильно задирає вартість, все ок.
espo
Хлопці я не за Асус у контексті, Асус не сильно задирає вартість, все ок.
-
Ektalion
Member
В тебе бачу ледь не всюди змова, кидалово і тому подібне. Чоловіче, трохи пригальмуй. Майже два роки тому купляв дружині таку мишку для ноута, досі працює без нарікань.Захар Беркут: ↑ 11.10.2023 18:49 Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".
-
Enjthesilence
Member
Наприклад?Захар Беркут: ↑ 11.10.2023 18:49Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".doc-oc: ↑ 11.10.2023 16:07 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS TUF Gaming M3 Gen II
До автора - чому не розібрали не подивились складові? Було б цікаво подивитись якість виконання та вмісту.
-
Захар Беркут
Member
Ну кидалова дійсно стало багато, тут не до мене претензії. А що стосується Асус, так я і не за них вказав, а у контексті... Чи ви не погоджуєтесь що є бренди які за назву ліплять 200-300% вартості, хоча пропонують тій самий Китай з того самого виробництва та якості? Ну тоді звичайно то я такий такий поганий, а у нас світ ельфів та метеликів.Ektalion: ↑ 11.10.2023 18:58В тебе бачу ледь не всюди змова, кидалово і тому подібне. Чоловіче, трохи пригальмуй. Майже два роки тому купляв дружині таку мишку для ноута, досі працює без нарікань.Захар Беркут: ↑ 11.10.2023 18:49 Це ще таке, от що реально сміття та жах, це так званні "топ бренди" які продають те саме сміття з Алі, але ставлять 300% вартості, а покупці як оті заворожені повторюють - "it's amazing".
-
Ektalion
Member
Вони завжди були.Захар Беркут: ↑ 11.10.2023 19:02 Чи ви не погоджуєтесь що є бренди які за назву ліплять 200-300% вартості, хоча пропонують тій самий Китай з того самого виробництва та якості?
-
Захар Беркут
Member
- спойлер
- Невже так необхідно мені згадувати усілякі Логітек чи Рейзери?
-
Enjthesilence
Member
а, зрозуміло... Логітек, чи рейзер... Ну вам аби щось висрати таке, поплакатисьЗахар Беркут: ↑ 11.10.2023 19:06Не буду вам відповідати.
- спойлер
- Невже так необхідно мені згадувати усілякі Логітек чи Рейзери?
-
Melofon
Member
Мышки Asus ROG в большинстве своём хорошие, некоторые даже очень, фишка со сменными микриками вообще супер (правда не у всех ROG она есть), качество материалов и обработки хорошее, сенсоры там только топовые или предтоповые, а вот мышки серии TUF ну такое, сенсоры самые начальные, удешевлены по максимуму везде начиная с пластика заканчивая кабелем, лучше уже какой-нибуть кугар взять за те же деньги или хатор с топовым или предтоповым (прошлым топом) сенсором, по качеству будут даже получше чем серия TUF.
-
The_Rusik
Member
Есть первая версия. Вполне неплохая мышь. Нареканий нет.
-
ImperiumAeternum
Member
Есть первая версия. Мышь нормальная, софт ужасный. Поначалу работала, потом полгода (!) не распознавалась в армори крейте, т.е. не зайти и не настроить макросы-подсветку-чувствительность. Сейчас при включении компа из спящего режима тоже самое пока не перезапустишь комп.
-
Melofon
Member
ImperiumAeternum
Так может в мышке дело что софт не может её распознать, у меня таких проблем с мышкой Asus ROG не было, армори всегда видит и всегда можно настроить, уже полтора года как.
Так может в мышке дело что софт не может её распознать, у меня таких проблем с мышкой Asus ROG не было, армори всегда видит и всегда можно настроить, уже полтора года как.
-
AMD
Member
У мене 2 миші від АСУСа, Asus ROG Chakram Wireless і ROG Gladius II CORE (йшла у подарунок до материнки), обидві працюють без нарікань.
-
leremenko
Member
класний продукт і наразі нормальна ціна