Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
AlteaXL
Member
Donate
Дякую, піксель6 цікавий, от тільки не знаю чи варто його зараз купувати, в 2023. Напевне виберу кілька моделей і буду зрівнювати характеристики і читати про недоліки\проблеми.
Дякую, піксель6 цікавий, от тільки не знаю чи варто його зараз купувати, в 2023. Напевне виберу кілька моделей і буду зрівнювати характеристики і читати про недоліки\проблеми.
-
Evgen88
Member
За это конечно ОГРОМНОЕ БОЛЬШО СПАСИБО!Donate: ↑ 11.10.2023 19:44Пікселі, айфон, самсунг і це ВСЕ що зроблено в плані розробки не в китаї... Все останнє обе китай, або мертво вже на виході як це роблять соні.Evgen88: ↑ 11.10.2023 19:09не из Китая ?
Самсунг це ні так як ШИМ....
Пікселі тільки 6 або 6 про так мають 360 Гц, інші 240 або гірше.
Айфон тільки 13/pro/pro max на скільки я помятаю...
Із підтримки тільки айфон, 6/6про актуальність будуть мати десь ще один рік потім тільки секюріті патчі. 8 лінійка стоїть як крило від боїнгу.Це взагалі проблеми, у айфона достатньо мало ОЗУ і сама ОС дуже любе кидати ПО в своп. Воно не відчувається але якщо ПО не вміє там сидіти (тобто немає сервісу для підтримки) отримаєте просто рестарт ПО при переключенні. Наприклад фонове оновлення ігор теж на айфоні зачастіше не працює, так як гра може виїсти легко по 3+ гіга ОЗУ. Айфон уміє працювати дуже круто зі свопом але треба мати це на увазі. На андроїдах з цим набагато краще і ПО можнa просто переключити і воно буде завантажуватись в фоні.из памяти не выпадали приложения при закрытииЦе не про пікселі VoLTE підтримки в нашому регіоні немає.качественная связь джсм голосовая (не пропадает четкая речь)За 500 баксів взагалі нічого краще чим Pixel 6 знайти важко. Можна взагалі піти розглядати айфони бескінчено робити тонну фото/відео і зрівнювати. Але проблема в ціні...качественная фото камера ВАЖНО
Pixel 6 = 15-16k, айфон 13 = 28к, 15 Pro max = 69к
І в сухому результаті маємо що маємо. Що потрібно буди з чимто миритися. Хочете камерафон берете піксель, так як він з легкістю замінить не професнійну камеру. Хочете гарний дисплей і якісну підтримку берете 13 айфон. Хочете топ за свої кошти берете ось якись
- Почему F5 мусор от того кто в руках держал телефон
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-white/
Але це можливість зловити блок і доказування того що ти не ведмідь розблокуйте (але це час, якщо телефон на умовну неделю працювати не буде то не знаю), можливість зловити крінж від наступного апдейту просто тому що, або тому що у вас мутант І взагалі аппарат про те що ви його купуете китайцем (тому що невідомо що там продавець зробив) і самі накатуєте те що вам потрібно... Можна купити глобалку але вона коштує на 10к гривень дороще що множить на нуль будь який сенс купування смартфону.
Это ответ, на все вопросы и все выборы!
Востаннє редагувалось 11.10.2023 21:49 користувачем Evgen88, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Якщо ти шукаеш просто камерофон з гарною ОС телефон взагалі топчик, купив налаштував забув. Якщо в тебе є бажання навалювати кастоми і є руки офк шити їх то чому б і ні? В телефона там в цілому ОК. Але його офк треба розблокувувати і шити на те що потрібно.AlteaXL: ↑ 11.10.2023 21:27 Donate
На рахунок екранів там обережно, якщо там 120 Гц PWM і немає ніякого варіанту компенсації то отримаєш очі з піску вранці.
Востаннє редагувалось 11.10.2023 21:42 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
sanya555
Member
Даешь тему про смарт часы, надо больше срачей Я вот просто неделю назад купил, но на 4 пда скучно, модели уже больше двух лет
-
AlteaXL
Member
Прям бажання навалювати кастоми немає, проте кастом прошивки підкуплюють функціоналом, так ж сама розумна мережа, що перемикає 2g/3g/4g по тригеру який ти виставиш. А камеру в основному використовую для знімання показників лічильника так що камера не та річ що критична при виборі. Realme GT Neo 5 SE прямо дуже зацікавив, піду читати про розблокування та інші підводні камені, дякую за підсказку.Donate: ↑ 11.10.2023 21:38 Якщо ти шукаеш просто камерофон з гарною ОС телефон взагалі топчик, купив налаштував забув. Якщо в тебе є бажання навалювати кастоми і є руки офк шити їх то чому б і ні? В телефона там в цілому ОК. Але його офк треба розблокувувати і шити на те що потрібно.
-
Alexsandr
Member
Но требования гораздо выше ставите при этом. Автономность можно победить повербанком, камеру может улучшить гуглкамерой (желательно аппарат на матрице сони). А насчет быстро, все узнается в сравнении, но экономить сильно не стоит.Evgen88: ↑ 11.10.2023 20:16 Но мы, обсуждаем именно тут СМАРТФОНЫ и их выбор, и у меня встал вопрос о покупке его для дела, зачем он мне, что бы он был на выезде, всегда со мной , что бы я мог всем управлять, не в домашних условиях
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Пиксели при всем интересе местами не очень, мастера про них негативно отзываются зачастую.AlteaXL: ↑ 11.10.2023 21:27 Donate
-
Evgen88
Member
А как вы хотели, конечно требования. Про камеру плюс согласен!Alexsandr: ↑ 11.10.2023 21:53Но требования гораздо выше ставите при этом. Автономность можно победить повербанком, камеру может улучшить гуглкамерой (желательно аппарат на матрице сони). А насчет быстро, все узнается в сравнении, но экономить сильно не стоит.Evgen88: ↑ 11.10.2023 20:16 Но мы, обсуждаем именно тут СМАРТФОНЫ и их выбор, и у меня встал вопрос о покупке его для дела, зачем он мне, что бы он был на выезде, всегда со мной , что бы я мог всем управлять, не в домашних условиях
Не история с повербанками не про меня. Может мне еще целую аккумуляторную станцию с сбой возить, Не не не.
Извините это все, выше обсуждали.
-
Donate
Member
1. Только все порты кривые стоит понимать.Alexsandr: ↑ 11.10.2023 21:55Но требования гораздо выше ставите при этом. Автономность можно победить повербанком, камеру может улучшить гуглкамерой (желательно аппарат на матрице сони). А насчет быстро, все узнается в сравнении, но экономить сильно не стоит.Evgen88: ↑ 11.10.2023 20:16 Но мы, обсуждаем именно тут СМАРТФОНЫ и их выбор, и у меня встал вопрос о покупке его для дела, зачем он мне, что бы он был на выезде, всегда со мной , что бы я мог всем управлять, не в домашних условиях
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:Пиксели при всем интересе местами не очень, мастера про них негативно отзываются зачастую.AlteaXL: ↑ 11.10.2023 21:27 Donate
2. Не очень в плагне чего? На них ничего заработать нельзя совсем так как железа в нашей стране на них нет
-
Evgen88
Member
А где его можно купить, по нормальной цене новый Google Pixel 6 8/256GB Stormy Black?Donate: ↑ 11.10.2023 21:38 Якщо ти шукаеш просто камерофон з гарною ОС телефон взагалі топчик, купив налаштував забув.
-
Donate
Member
На 256 их мало и на них никогда нет скидок. Почему? не знаю.Evgen88: ↑ 11.10.2023 22:14А где его можно купить, по нормальной цене новый Google Pixel 6 8/256GB Stormy Black?Donate: ↑ 11.10.2023 21:38 Якщо ти шукаеш просто камерофон з гарною ОС телефон взагалі топчик, купив налаштував забув.
-
Evgen88
Member
А на 128 ?Donate: ↑ 11.10.2023 22:19На 256 их мало и на них никогда нет скидок. Почему? не знаю.Evgen88: ↑ 11.10.2023 22:14
А где его можно купить, по нормальной цене новый Google Pixel 6 8/256GB Stormy Black?
-
kolesnukm
Member
я б вже брав 7, компактніший, шустріший, кращий сканер під екраном, камера трішки краща, але є нюанс із зв'язком що на 6 що на 7, так як вони в нас не представленні офіційно то не дружать з деякими вишками зазвичай за межами міста, в мене це проявлялося із кс і тільки за містом, хоча помітив тільки після пів року використання в одному селі )) мережа є але ніхто не додзвониться поки не зробиш дзвінок
-
Donate
Member
Там у кс проблеми. Я у себе перевіряв бенд чекером за межами міста взагалі ніяких проблем Не думаю що там київстар собі тягає якись єксклюзивчик там таке ж залізо як і забугром.\kolesnukm: ↑ 11.10.2023 22:37 мережа є але ніхто не додзвониться поки не зробиш дзвінок
За те там з року в рік тянется проблема з відсутністю інета і поки не кинеш в режим літака то інету не буде. Причому це все не залежно від телефону самсунг там останній, айфон чи ще щось. Немає інету і все
-
Evgen88
Member
Ооо понял спасибо. Да я вот хотел дописать про 7-мой.kolesnukm: ↑ 11.10.2023 22:37 я б вже брав 7, компактніший, шустріший, кращий сканер під екраном, камера трішки краща, але є нюанс із зв'язком що на 6 що на 7, так як вони в нас не представленні офіційно то не дружать з деякими вишками зазвичай за межами міста, в мене це проявлялося із кс і тільки за містом, хоча помітив тільки після пів року використання в одному селі )) мережа є але ніхто не додзвониться поки не зробиш дзвінок
Связь для меня очень нужная вещь, увы тут откинуть это не могу увы(((
Востаннє редагувалось 11.10.2023 22:56 користувачем Evgen88, всього редагувалось 2 разів.
-
Donate
Member
Ну шукаєте запакований японський або глобальний. У першого просто не віключається звуки затвору. Те що з ним все в порядку перевірти легко підключаєте до інету і доходите до робочогу столу
-
kolesnukm
Member
В сестри на 7 така історія із лайфом( тому все на КС не списував би, хоча останнім часом вони ті муда.... Але помітив що куплений в Англії 7-ий працював краще ніж 7-ка із США в плані проблем із операторами і недодзвонівDonate: ↑ 11.10.2023 22:47Там у кс проблеми. Я у себе перевіряв бенд чекером за межами міста взагалі ніяких проблем Не думаю що там київстар собі тягає якись єксклюзивчик там таке ж залізо як і забугром.\kolesnukm: ↑ 11.10.2023 22:37 мережа є але ніхто не додзвониться поки не зробиш дзвінок
За те там з року в рік тянется проблема з відсутністю інета і поки не кинеш в режим літака то інету не буде. Причому це все не залежно від телефону самсунг там останній, айфон чи ще щось. Немає інету і все
-
Evgen88
Member
Вот бывало звонили мне люди, а у них или Китай смартфон, или чёт я так и не понял, эффект такой как булькает и пропадает речь, это что такое кто в теме ?
последнее время такое меньше стало, это не оф смартфоны которые завезены или чё такое выдавали?
последнее время такое меньше стало, это не оф смартфоны которые завезены или чё такое выдавали?
-
Filabatya
Member
Donate
не було би шансів в консультанта!
не було би шансів в консультанта!
-
Donate
Member
У лайфа там проблеми. Я в 22 році ще сидів на ньому. Але там є повна срака в тому що сотові вишки у них перевантажені. В ті часи вони там дозволяли робити безліміт на рік за 600 гшривень ще. Ціна смачна але якість тоже же інету в часи пік на рівні днаkolesnukm: ↑ 11.10.2023 22:53
В сестри на 7 така історія із лайфом( тому все на КС не списував би, хоча останнім часом вони ті муда.... Але помітив що куплений в Англії 7-ий працював краще ніж 7-ка із США в плані проблем із операторами і недодзвонів
-
st17
Junior
Клас, добре, що прочитав - дійсно, сильно стало краще. І грітися також став відчутно менше.er[socrates]: ↑ 09.10.2023 15:20 Из личных наблюдений, на Андроид 14 мой Пиксель 7 стал раза в два меньше жрать аккум. Что-то явно поправили в лучшую сторону. Обычно к вечеру оставалось 30-40% заряда, сейчас 65 где-то.