Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
SVVAT
Member

Повідомлення

Олх не перестает удивлять отношением к клиентам..То аккаунты поломались..теперь обьявы отклонены..
Прикольно.Я ничего не редактировал,на проверку не отправлял.Вчера утром все было ок.Сегодня захожу,ни с того ни с сего два объявления в отклоненных почему то,вместо активных..Причина-написано что в заголовке или в описании не должно содержаться слов реплика,копия,подделка под оригинал..
У меня таких слов и близко нигде нет..даже в намеках..
Одна обьява материнка мси з490,вторая вентиляторы лиан ли..
Какие ещё копии или реплики в таких товарах могут быть.?.
Обьявы вроде восстановил,но с избранных у людей они поулетали..от же уроды. :mad:
yupi
Member

Повідомлення

SVVAT
Улетает из-за указания "материнка мси, не асус, не гигабайт" и тд
Krawez
Member

Повідомлення

ОЛХ вчергове пробило дно, не знав, що вони в своєму рекламному вікні будуть рекламувать шахраїв. Чи це мені тільки видають рекламу про чергові 6600,0 грн від найвеличнішого гетьмана сучасності. Для цього треба лише перейти по посиланню і ввести особисті дані і номер карточки :) .
Hash
Junior

Повідомлення

Krawez
Мені олх частенько рекламу видає алієкпрес з цінами в рублях. Хоча телефон і сам алік на інгліш мові.
Krawez
Member

Повідомлення

Hash: 09.10.2023 17:31 Krawez
Мені олх частенько рекламу видає алієкпрес з цінами в рублях. Хоча телефон і сам алік на інгліш мові.
Я чомусь гадав, що ОЛХ самостійно торгує рекламою на своєму сайті, а вони походу віддали цю золоту жилу на аутсорс гуглу :) , а гуглу все рівно :)
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 06.10.2023 15:30 Позавчора якраз згадував про той сейф-сервіс від нп
По суті то є повний аналог лох-доставки

От сьогодні, чергова посилка так поїхала, завдяки "покращеному" сервісу олх :D

пс: в більшості контингент непробивний, але частина таки тверезо оцінюють стан речей, згоджуються на альтернативні варіанти

Отправлено спустя 10 минут 42 секунды:
Хто ще не в темі, ось , тиць: https://novaposhta.ua/safeservice/
Цікаво, може , колись спробую) Але не всі користуються додатками, а там покупцю обов"язково мати додаток. А є такі і немало, як у мене , один постійний постачальник. Той взагалі, тільки наложкою, хоть кіл на голові теши :banghead: . Навіть по передплаті на карту нехоче відправлять
NFS-Racer
Member

Повідомлення

теперь не видно в каких рубриках достиг лимита бесплатных объявлений, очень неудобно
7mindfields
Member

Повідомлення

NFS-Racer: 13.10.2023 09:46 теперь не видно в каких рубриках достиг лимита бесплатных объявлений, очень неудобно
В мобільному додатку і раніше не було видно
NFS-Racer
Member

Повідомлення

7mindfields
в мобільному так, я мав на увазі на сайті
Andriy14
Member

Повідомлення

Оновлення Правил сервісу OLX.ua від 15 жовтня 2023 р.
Додаток 3 - Ліміти оголошень.
Електроніка: Комплектуючі для комп'ютерів та інша техніка:
Комплектуючі та аксесуари
Периферійні пристрої
Зовнішні накопичувачі
Витратні матеріали
Інше
безкоштовних, приватних оголошень - 7 штук
Не пам'ятаю скільки можна було розмістити безкоштовно до 15.10.23 вчора ще висіли оголошення понад ліміт, сьогодні переміщені в неоплачені :( гайки закручуються. Тільки прикро, що лічильник в ліміт вносить оголошення з рубрик які не мають відношення до електроніки (наприклад: Дім і сад теж плюсує) :gigi:
Востаннє редагувалось 19.10.2023 14:25 користувачем Andriy14, всього редагувалось 1 раз.
Мерзавчик
Member

Повідомлення

так 7 і був ліміт... хватіт ета тірпеть!!! :gigi:
Andriy14
Member

Повідомлення

Мерзавчик
згоден :gigi:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

SVVAT: 08.10.2023 12:30 Олх не перестает удивлять отношением к клиентам..То аккаунты поломались..теперь обьявы отклонены..
Прикольно.Я ничего не редактировал,на проверку не отправлял.Вчера утром все было ок.Сегодня захожу,ни с того ни с сего два объявления в отклоненных почему то,вместо активных..Причина-написано что в заголовке или в описании не должно содержаться слов реплика,копия,подделка под оригинал..
У меня таких слов и близко нигде нет..даже в намеках..
Одна обьява материнка мси з490,вторая вентиляторы лиан ли..
Какие ещё копии или реплики в таких товарах могут быть.?.
Обьявы вроде восстановил,но с избранных у людей они поулетали..от же уроды. :mad:
пробивається дно все глибше... :puke:

маю в чорновиках 3 лоти, мо моєму абсолютно безобідні, по них ставлю копійчані лох-доставки хто бажає
ці лоти стоять 3+ років, тільки ціну міняю на потрібну
вчора захотіли доставку, але як побачили прайс доставки, то одразу передумали, домовились що в суботу відправлю з поштомату
лот так і залишився активним... до сьогодні... прилетіло от щойно на пошту, лот видалений... без коментарів... :facepalm:
Скріни >>
Зображення
Зображення
Andriy14
Member

Повідомлення

слово "м'яка" пишеться з апострофом, а у вас без, може через це штучний інтелект видалив?! :lol:
Skoda
Junior

Повідомлення

Ні, м'яка- та мяка воно вважає одне й те ж.

Скоріш за всього - в описі щось не сподобалось.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Skoda
в описі було скопійовано заголовок, укр/рус продубльовано ))

я реально , просто ржу з того дебілізму :lol:

доставку і так вкрай рідко хтось хоче, 1-2 рази в місяць, на якісь дрібниці щоб на Міст відправка
а тепер - взагалі ніхто, коли бачать вартість доставки, в т.ч. +10грн+% ...
дрібниці що за тиждень назбирались - сьогодні з поштомату поїхало за 49грн посилка

на наступний "лот для доставки" - вчора сфоткав в гаражі старі подерті капці.. ще треба опис "лаконічний" придумати. щось типу = "продам супер-капці, майже як нові, з вентиляцією, залишилась остання пара" - подивлюсь пройде чи теж знесуть :rolleyes:
Tim
Member

Повідомлення

Выставление объявлений не работает,по крайней мере у меня... :rolleyes:
Xardas_95
Member

Повідомлення

Щось покупці в оліксі взагалі офігіли, пише мені один:
я реальний покупець, готовий замовити при умові, що ви зробите тести, хочу переконався що відеокарта справна. Проженіть будьласка відеокарту в Furmark, (на весь екран). Як пройде 10-12 хвилин після запуску тесту, почніть запис на телефон, без склейки в одному відео покажіть скільки часу йде тест, температуру, результати тесту. покажіть серійний номер відеокарти в цьому ж відео без склейки, (щоб я переконався на пошті, що отримую саме ту карту). І останнє, завантажте будьласка програму GPU-Z і відправте фотографію що там пише.
Ну і нахіба мені такий гемор щоб продати свою 3070 за 10500грн? :spy:
Nuclear World
Member

Повідомлення

Xardas_95

Это стандартная нормальная процедура продажи бу карты не за три копейки. Всегда записываю заранее подобные видео.

Но с другой стороны, обмануть можно и предоставив видео. Но это уже совсем другая история... :D
Востаннє редагувалось 22.10.2023 20:49 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 1 раз.
Xardas_95
Member

Повідомлення

При тому що там і так є скріни фурмарка/гпуз після 5хв в стоці і андервольті :shuffle:
Відповісти