Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
mario666_86
Junior

Повідомлення

maxhim: 05.10.2023 19:34 А просто с карты для выплат заплатить, сколько там процент, я не знаю, может тоже 1% и за доставку заплатить еще, хоть и не много.
0.5% комісія з картки для виплат, тільки ще заплатите 0,5% за її поповнення.
maxhim: 05.10.2023 19:34Еще вспомнил, что есть интернет картка гривневая мастер кард.
На цю за поповнення комісії не буде, а за оплату нею будуть все ті ж 0.5%.
Востаннє редагувалось 05.10.2023 20:16 користувачем mario666_86, всього редагувалось 1 раз.
maxhim
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv
А что не так, диск пройден фул сканом.. Еще уточнил в чате приватбанка, вроде должно быть 0,5%. И вроде спрашивать надо больше у олх поддержки. Наверно не буду заморачиваться с этим, ну его нафиг с этими универсальными и интернет картками.
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

WalkMan: 04.10.2023 22:17 ну почалось… скоріш за все, принципово не буду купувати у таких
Зображення
я просто пишу "лох доставкой не отправляю" и мне банят обьявления под предлогом продажи запрещенных товаров :D

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Alex_Lviv: 04.10.2023 22:40 згадав, зараз НП якось активно впарюють свою опцію "Сейф-сервіс", не думаю що приживеться, народу пояснювати -то капець :D , якщо отримувач вже в курсі тої опції - то жодних проблем немає
2 посилки так успішно вже поїхали і отримані - всі задоволені :)

сейф сервис топ

Отправлено спустя 4 минуты 32 секунды:
Krawez: 03.10.2023 08:38
Crong: 02.10.2023 22:09
Відправник (він же власник посилки), і контактна особа, це не одне і теж саме. Юридично, відправником по накладній є OLX, і при конфліктній ситуації, Укрпошта цілком правомірно може послати, до OLX'а.
Ніхто нікуди нікого не відправляє, у відділенні пишете заяву на імя смілянського, приклад написання є на сайті, але у відділенні вам не дадуть ні папірця, ні ручки і взагалі допомоги не ждіть :) і прикладаєте ксерокс квитанції. Саму квитанцію нікому не віддаєте, це єдиний доказ, що ви контактували з Укрпоштою :) . Потім вам декілька разів подзвонять, полякають і якщо не заберете заяву, то через місяць є шанс отримати сумму страховки.
все то же самое можно через сайт сделать, мне пообещали вернуть посылку в отделение, оказалось она куда-то на хранение уехала без каких-либо сообщений смс или в Вайбер... посмотрим ещё попросят ли деньги за хранение и в каком состоянии сама посылка :lol:
maxhim
Junior

Повідомлення

mario666_86: 05.10.2023 20:11
maxhim: 05.10.2023 19:34 А просто с карты для выплат заплатить, сколько там процент, я не знаю, может тоже 1% и за доставку заплатить еще, хоть и не много.
0.5% комісія з картки для виплат, тільки ще заплатите 0,5% за її поповнення.

Ну деньги уже на картке для виплат
maxhim: 05.10.2023 19:34Еще вспомнил, что есть интернет картка гривневая мастер кард.
На цю за поповнення комісії не буде, а за оплату нею будуть все ті ж 0.5%.
И если что, обратно с нее на картку для виплат по тарифу универсальной. :-/
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

Dark Knight: 03.10.2023 13:07
а хіба не "відкрив поштомат" = отримав?
а хтось користується цими чудовими поштоматами ?
якщо да, і комусь захотілося відмовити - тоді засада. :spy:

тут треба тільки жива людина (оператор).

у мене в під"їзді стоїть поштомат НП, питав у конс"єржа - хто небудь ним користувався за рік, щоб забрати посилку ? - ні, і розвела руками. :D
я би не полінився і краще отримав у відділенні, наживо. (якщо є думка відмовитись)
я с почтоматов восновном отправляю посылки и получаю с магазинов через дорогу от работы, около 100 посылок в месяц

раньше была куча проблем с ними, сейчас может раз в месяц какая-то фигня не работает (типа незахлопывающейся дверцы)
leonid4d
Junior

Повідомлення

Объявления лучше сейчас не редактировать - все на мудерацию улетает и не возвращается, даже если просто цену поменять.
DDV
Junior

Повідомлення

leonid4d: 06.10.2023 09:31 Объявления лучше сейчас не редактировать - все на мудерацию улетает и не возвращается, даже если просто цену поменять.
есть такое, вчера объявление создал под покупателя, до сих пор в ожидающих, небось сделка сорвется из-за этого. На другом аккаунте отредактировал 5 платных объявлений с рекламой и тоже висят в ожидающих, а у меня товар с выбором комплектации и доп. опций, нужно редактировать цену почти всегда под каждого покупателя. Одни убытки в
общем.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Я офігів, коли старе оголошення при продажі товару, мені прийшло повідомлення, що з мене зніметься 1%+10грн. Бачив тут в темі, але це було стосовно нових оголошень. В мене оголошення висіло більше півроку.

При редагуванні оголошення, досить висить в очікуючих. Мдя.
Shpoker
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 06.10.2023 10:16При редагуванні оголошення, досить висить в очікуючих
у меня уже 2е суток висит. деактивировал-активировал, пока толку нет, всё так-же висит =(
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

Вже добу висять оголошення після редагування і після повторної активації.
В підтримці написано таке:
«Не активуються оголошення - Наразі оголошення які вже були перевірені можуть відображатися в папці Очікуючі 👀 - Будь ласка, зачекайте - ми вже працюємо над вирішенням»

А ще вчора і позавчора глюканув ліміт в розділі «Компʼютери та комплектуючі» і можна було виставити + 9 нових оголошень.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Shpoker: 06.10.2023 10:40у меня уже 2е суток висит. деактивировал-активировал, пока толку нет, всё так-же висит =(
Я сьогодні вранці мав дурницю, відредагувати. :-/
Shpoker
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Vlad Tepec-Dracula
leonid4d
о, у меня таки активировалось
Failman
Junior

Повідомлення

Учора створив нове оголошення і ще одне відредагував, до сих пір висять в очікуючих. Кожного разу щось новеньке(
NFS-Racer
Member

Повідомлення

Failman
почекайте, потроху починає працювати
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

Вчорашні активували, а сьогоднішні зависли.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Shpoker: 06.10.2023 12:16о, у меня таки активировалось
В мене теж, вже активувалися.
Проте я вже втратив покупця. Тож як гроші дерти, так аж бігом, а як надати якісну послугу, так нафіг. Іронічно, адже вони самі мають бути зацікавлені в якості послуг. Адже якщо не буде оборудок, то не буде й комісій. Про рекламу не говорю, бо фігня повна.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Позавчора якраз згадував про той сейф-сервіс від нп
По суті то є повний аналог лох-доставки

От сьогодні, чергова посилка так поїхала, завдяки "покращеному" сервісу олх :D

пс: в більшості контингент непробивний, але частина таки тверезо оцінюють стан речей, згоджуються на альтернативні варіанти

Отправлено спустя 10 минут 42 секунды:
Хто ще не в темі, ось , тиць: https://novaposhta.ua/safeservice/
Hash
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv
Наче непогано, але для покупця тариф 2% + 20 грн, буде не дуже цікавим, це що стосується товарів напевно до 1000 грн.
Бо з досвіду на олх у нас люди хочуть максимально економно щось купити, просять знижки, замовляють через укрпошту і т.д. але коли кажеш що можете по передплаті зберегти 30-40грн, то одразу "нєєєє, ви шо, яка передплата". І це товар на 300-700 грн, з аккаунта 2011 року з вігдуками і продажами.
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 06.10.2023 15:30
Отправлено спустя 10 минут 42 секунды:
Хто ще не в темі, ось , тиць: https://novaposhta.ua/safeservice/
Прікольно. Але комісія - :mad: , відбиває все бажання...
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Hash
Те й написав вище: в більшості контингент непробивний

тариф 2% + 20 грн - то є та сама післяплата НП
Актуально на товар який потребує огляду при отриманні
Так вчора і домовились, замість 300 на карту, а решту наложка, покупець згодився на той сейф
Ціна товару 4500

"нєєєє, ви шо, яка передплата" - таке в 90% випадків несуть ті хто купляє якийсь дрібязок за 100грн

В категоріях від 5тисяч і більше, майже всі одразу пишуть "дайте номер карти" , звісно якщо то новий товар, чи не потребує огляду.

Отправлено спустя 4 минуты 10 секунд:
Мерзавчик
Комісію, візьміть калькулятор і порахуйте, - будете здивовані ;)
Тут чітко 2% + 20грн
А на лоху, з продавця 1% +10грн
++ ще й з покупця , за доставку + за переказ...

Розумію, є такі що за 3 копійки,,, ну того :D
Відповісти