15 промакс 256гб на розетці або в якомусь фокстроті — 63499 грн.
14 промакс 128гб по хотлайну — мінімум 44к грн.
версія на 256 гб — 48-49к.
щодо того, чи вартує 15-ий доплати (як і щодо потрібності додаткових 128гб), звісно, висновки можуть відрізнятись.
ну 15-20 різниця за те ж саме майже. за type c))Це цілий poco можно взять. На лохе можно в районі 40-41 взять 256 гб, ще і чохли airpods 2 в довесок. Це ж не 7 ні 8 айфон древній, що з ним буде за рік якщо людина користувалася акуратно.Різниця 23 куска
Я б дорожче чим він коштує в оф.магазині 1200 баксів ніколи не взяв.Всяких бариг годувати я манал.
15 промакс 256гб на розетці або в якомусь фокстроті — 63499 грн.
14 промакс 128гб по хотлайну — мінімум 44к грн.
версія на 256 гб — 48-49к.
щодо того, чи вартує 15-ий доплати (як і щодо потрібності додаткових 128гб), звісно, висновки можуть відрізнятись.
Не дивися на всяких розетках/алло/цитрусах/etc айфони, так вони там продаються через офіційного імпортера asbis, проте за це ти переплачуєш чи малу суму, але це не більше, ніж формальність, нормального сервісу у нас всеодно немає
Востаннє редагувалось 07.10.2023 10:08 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
а якщо хтось слідкував за цінами на попередні покоління, сірі ціни були нижче офіційних одразу чи через якийсь час після релізу?
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
а якщо хтось слідкував за цінами на попередні покоління, сірі ціни були нижче офіційних одразу чи через якийсь час після релізу?
Думаю що ні, поки ажіотаж не втих, ціни будуть не сильно відрізнятися. Я б все-таки розглянув б/в 14 про макс, його в гарному стані можна знайти за 35-36 (різниця з новою моделлю по ціні рахуй в два рази, за майже той же експірієнс, 800-900уо сильний аргумент)
я имел ввиду сша)) ты просто ищешь оправдание дорогой покупке, но здравый смысл ещё не покинул тебя раз ты тут.Для экспириенса и 14 промакса с головой будет.Тем более ты его всегда продашь, он ещё востребован, пока цены утихнут на 15.Ну сейчас брать за 63 это бред, даже если у тебя есть эта сумма. Даже если ты с США закажешь новой почтой или мист экспресс, то это с налогами со всей ерундой выйдет дешевле тысяч на 5.
leif: ↑
07.10.2023 04:46
Імхо, іграшка це відеокарта для гамінгу, світч, стімдек тощо. Телефон трохи інше.
Трохи що? ПК це інструмент для всього, на ньому практично можно роботи будь що і це головне що зручніше. Що може ваш телефон за 65к гривень но не може умовный телефон за 15к гривень? Вам потрібна шалена продуктивність на вашому телефоні? Будите снімати професійне відео?
Що ви залишите якщо купите 13 за 27к?
leif: ↑
07.10.2023 04:46Donate
це все відносно, але для мене так, якщо один раз на 5 років купити телефон за 1700$, носити його в чохлі і берегти — не обов'язково заможна. купити телефон за 1700$, насолоджуватись преміальними матеріалами без чохла і не хвилюватись, що він може впасти і потріскатись або вийти з ладу — заможна.
Ось то і проблема що телефон як би красивий, а одягаешь чохол + клеєш скло і все приїхали...
я б лучше poco f6 pro купил чем тот айфон, за какую то двадцатку. Мне этот яблочный экспириенс нафиг не надо за 63))Камера лучше, ну да, типа кто-то будет печатать плакаты на всю стену или пиксели рассматривать.Для бытовых целей кошечку собачку, машинку сфоткать пойдёт любая камера сейчас.На три года хватит, потом какой то новый, более навороченый.
Я думал samsung s23 ultra взять, поюзал его немного и понял что например в моих условиях использования это вред для глаз с его шимом, а в айфоне такой же экран 240гц шим.В тёмное время суток, особенно зимой рано темнеет нагрузка на глаза высокая, шим растет при понижение яркости ниже 50%.
snapdragon999: ↑
07.10.2023 12:49
я б лучше poco f6 pro купил чем тот айфон, за какую то двадцатку. Мне тот экспириенс нафиг не надо за 63))Камера лучше, ну да, типа кто-то будет печатать плакаты на всю стену или пиксели рассматривать.Для бытовых целей кошечку собачку, машинку сфоткать пойдёт любая камера сейчас.
Та не всрався нікому твій покофон, коли це вже дійде до тебе. Деякі вже використовують 14/15 про макс як інструмент для роботи, для зйомки футажів замість професійного або напівпрофесійного обладнання, в цьому сенсі про макс виглядає дуже вдалою інвестицією, покофон ніколи не досягне цього рівня, подобається це тобі чи ні.
Те, що комусь потрібен айфон з великим екраном для телеграму і фото в інстаграмі, а епл може запропонувати тільки про макс версію, то вже інше запитання.
07.10.2023 12:49
я б лучше poco f6 pro купил чем тот айфон, за какую то двадцатку. Мне тот экспириенс нафиг не надо за 63))Камера лучше, ну да, типа кто-то будет печатать плакаты на всю стену или пиксели рассматривать.Для бытовых целей кошечку собачку, машинку сфоткать пойдёт любая камера сейчас.
Та не всрався нікому твій покофон, коли це вже дійде до тебе. Деякі вже використовують 14/15 про макс як інструмент для роботи, для зйомки футажів замість професійного або напівпрофесійного обладнання, в цьому сенсі про макс виглядає дуже вдалою інвестицією, покофон ніколи не досягне цього рівня, подобається це тобі чи ні.
Те, що комусь потрібен айфон з великим екраном для телеграму і фото в інстаграмі, а епл може запропонувати тільки про макс версію, то вже інше запитання.
слыш ты, никому. Ты за всех не отвечай. Кому для профессиональных целей тот и так купит себе и не будет парится, мы говорим для бытовых целей в основном. Не надо тут свои айфоны напаривать всем подряд. По мимо них есть ещё варианты.
7mindfields: ↑
07.10.2023 13:03
слыш ты, никому. Ты за всех не отвечай. Кому для профессиональных целей тот и так купит себе и не будет парится, мы говорим для бытовых целей в основном.
Я тобі написав про відсутність альтернатив за потреби девайсу з великим дисплеєм (хіба що купити айпад міні). Чи ти мені встановиш iOS на покофон? Не треба тут неліквідне китайське сміття парити всім підряд
07.10.2023 13:06
слыш ты, никому. Ты за всех не отвечай. Кому для профессиональных целей тот и так купит себе и не будет парится, мы говорим для бытовых целей в основном.
Я тобі написав про відсутність альтернатив за потреби девайсу з великим дисплеєм (хіба що купити айпад міні). Чи ти мені встановиш iOS на покофон? Не треба тут неліквідне китайське сміття парити всім підряд
07.10.2023 13:09
в покофоне меньше экран или шо?
В покофоні, окрім купи недоліків, інша ОС, невже це так важко зрозуміти?
В покофоні, окрім купи недоліків, інша ОС, невже це так важко зрозуміти?
яких недоліків купа? приклад є, мене ос влашьовує за 15-20 кусків.не треба рівняти людей, хто грощі заробляє за допомогою девайсів, всякі блохери і тд і для звичайного юза.
Востаннє редагувалось 07.10.2023 13:16 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
яких недоліків купа? приклад є, мене ос влашьовує за 15-20 кусків.
Відмотай на декілька сторінок назад, я тобі вже декілька разів пройшовся по основних його мінусах Ну тебе влаштовує сміття - користуйся на здоров’я, кому потрібна iOS - купує айфон, кому потрібен андроїд за 15к - купує піксель
Відмотай на декілька сторінок назад, я тобі вже декілька разів пройшовся по основних його мінусах Ну тебе влаштовує сміття - користуйся на здоров’я, кому потрібна iOS - купує айфон, кому потрібен андроїд за 15к - купує піксель
твої недоліки з пальця висмоктані, на айфон те ж я привів ряд недоліків, самий основний що промакс хрустальний телефон + нагрів, ну добре може це під? і не у всіх і що, все одно беруть. Ти пам'ятаєшь андроїд десь 5 річної давності, зараз не так все сумно.
07.10.2023 13:15
твої недоліки з пальця висмоктані, на айфон те ж я привів ряд недоліків, самий основний що промакс христальний телефон + нагрів, ну добре може це під? і не у всіх і що, все одно беруть. Ти пам'ятаєшь андроїд десь 5 річної давності, зараз не так все сумно.
З приводу збірки згоден, з перших дроптестів все стало ясно, про перегрів - це вже твоя уява (пруфи тобі надав Donate), але як це спростовує той факт, що покофон - шмат лайна (хоча сухі спеки на папері непогані)?
07.10.2023 13:22
твої недоліки з пальця висмоктані, на айфон те ж я привів ряд недоліків, самий основний що промакс хрустальний телефон + нагрів, ну добре може це під? і не у всіх і що, все одно беруть. Ти пам'ятаєшь андроїд десь 5 річної давності, зараз не так все сумно.
Телефони не гріються або там SoC якись 636 стоїть, або телефон мертвий
07.10.2023 13:22
твої недоліки з пальця висмоктані, на айфон те ж я привів ряд недоліків, самий основний що промакс христальний телефон + нагрів, ну добре може це під? і не у всіх і що, все одно беруть. Ти пам'ятаєшь андроїд десь 5 річної давності, зараз не так все сумно.
З приводу збірки згоден, з перших дроптестів все стало ясно, про перегрів - це вже твоя уява (пруфи тобі надав Donate), але як це спростовує той факт, що покофон - шмат лайна (хоча сухі спеки на папері непогані)?
Я не только про поко говорю, а вообще андроид до 20 кусков.У тебя обида на весь мир я понимаю))
Востаннє редагувалось 07.10.2023 13:36 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.