Piter Cantrope: ↑
06.10.2023 01:10
Де замовити якісні чохол і скло? Я зайшов в кілька магазинів в себе в місті, ніде нема. В одному магазині мені сказали "Ви вже третій хто питається за місяць, але в нас нема нічого на ці телефони гуглівські". Виявляється в моєму містечку більше пікселів, ніж аксесуарів до них
Чохол в мене від гугла юзаю його з причини що телефон слизький і коли руки там наприклад я дома проконтролювати то можна, якщо на роботі і десь потрогав пилюку телефон має всі шанси зробити креш тест тому тільки чохол, да він зручний але в цілому чохол лайно ще й за ті кошти які гугол хоче. Тканевий для 4XL там був бомба, а це соромно...
Де брати? Ну у вас є два варіанти або шукати на олх. Або купити в інтернет магазинах.
https://wookie.com.ua/ua/3047-google-pixel-7-pro я зазвичай в них купую.
А ось що брати я не знаю. На сяомі в свої часи я купував NILLKIN, в цілому за ті гроші які вони хочуть на 4 із 5 продукція.
Знаю що забугром европейці фапають на SPIGEN виглядають на картинках як дішманськи чохли за 300 гривень але це треба тримати в руці, можливо вони набагато просто кращі чим більш дешеві аналоги
(була в мене оригинільна самсунгівська чохол книга на А50, і це бомба по тактильності, жаль телефон лайно =( )
Я взагалі не полюбляю оці всі стекла та плівки це огромна купа грошей для магазинів більше так як самий ходовий товарю. Від чохла якись практичні покращення з'являються. Друге питання що тут якщо що з єкраном то все, простіше шукати другий телефон. Тому офк хочется телефон якось захистити
Але скло це геморой по поклейці так як загнуті края (на скільки я помятаю вони через ультрафіолет ще фіксуються), + треба мати на увазі що датчик тут такий собі по відбиткам. Без скла працює ОК зі склом є шанси якщо воно не сертифіковане що взагалі працювати нічого не буде.
А купляти плівку це захист від царапок (ще годиться якщо через 4-5 років злізло покриття і без олеофобки телефон замахаешся чистити) це якщо працюєте в якомусь не дуже гарному місці. В мене ось за рік царапок не бачу на телефоні взагалі. Один фіг телефон боїться більше ударів в кути чим напряму, і це вже діло взагалі чохла.
І я взагалі не розумію як скло повинне врятувати єкран. Треба пошукати можливо в ютубі є якісь тести в тому же SOLIDWORKS.