например какие ?Donate: ↑ 04.10.2023 16:20Бывают ситуации когда патч нужен уже вчераsnapdragon999: ↑ 04.10.2023 15:17 не хочешь ждать разблокируй загрузчик))У меня родычи пользуются, им вообще по барабану какой там регион и номер оболочки)) главное чтоб работал.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
Donate
Member
Ну например баг с модемом у Redmi 9 Pro когда телефон во время звонка очень часто уходил в ребут. Если телефон юзается по работе телефон сношает мозги рандомными перезагрузками. Сяоми это поправили но патч приходил достаточно долго. ЕЩЁ И БАГ с обновлятором их словил когда обновы оно никак не хотело показывать.
Да як і з любим телефоном на все Тут все залежить від того у кого ви купуєте і що за тип. В ідеалі щоб було 3 дні манібеку якщо буде те що не заявлено, а якщо хлопець зі свого району то це легше, якщо з інтернету складніше так як умити руки легко.
Ну в ідеалі купити не операторський і не лочений.
Можна перевірити SN/IMEI (*#06# набираете) на сайті гугла. Але якщо японець не спрацює, якщо куплений не вштатах треба бути змінювати регіон
https://store.google.com/us/repair?pli=1 штати
https://store.google.com/gb/repair?hl=en-US&pli=1 - велика британія
Там буде написана дата активації та телефон операторський чи.
Ідеальний варіант
- спойлер
1 цифра - остання цифра року, 2 - число місяця (1 - січень... 9 - вересень, А - жовтень, B - листопад, С - грудень), 3 та 4 - день місяця.
Якщо починається з 1С20 - 20 грудня 2021 року
Можна піти в меню розробника та подивитися дозволяе чи телефон розблокувати bootloader
- спойлер
Некст скидання налаштувань до заводу та з підключенням до вайфаю перейти до робочого єкрану якщо пройшов і нічого не запитував.
Це дуже важливо.
Далі база як з будь яким іншим телефоном.
Зробити в ідеалі звінок і перевірити що працюють всі мікрофони, плюс мінус від положення телефону звук повинен бути таким же. Майте на увазі що телефон змінює головний мікрофон при гучному звязку. В аппаратах їх декілька і вони змінються взагалі в довільному порядку. Якщо покрутивши телефон звук нормальний все ОК, він може змінювитись він положення. Але якщо в якомусь адекватному положенні вас не чути мікрофон мертвий.
Далі перевіряєте динамік
- спойлер
Верхній динамік рідко де повноцінний він завжди тихіще і робить вам єффект псевдо-стерео.
Экран. З цим легче.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте тач, можете взагалі взяти любу малювалку і там повидити.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ось цим перевіряєте на вигорання, особливо білий фон повинен буди чистим. Якщо там є щось це вигорання. Якщо єкран "водопад" края ті що загнуті офк будуть змінювати колір це нормально. В шестірок да і у багатьох інших білий колір під кутом змінює свій колір це теж ОК, особливості більш бюджетних єкранів.
Камери перевірити легко. Робите пару фото, перевіряєте роботу автофокусу. Якщо результат ОК то ОК
АКБ. З цим дуже важко. В feature pack який завезуть в грудні буде можливість дивитись скільки приблизно циклів у батареї, якщо знати коли телефон було активовано можна хочаб приблизно бачити як телефоном користувались. В ідеалі це десь цикл на день. Але тут ще питання як гугл ті цикли рахує, так як я користуюсь в мене не повноцінні цикли бо ганяю 20-80
Зараз можна побачити приблизно тільки в AccuBattery але в ідеалі провернути це важко по часу так як зарядка 1 година десь мінімум 5-6 годин треба садити його до 20% і потім ще годину заряджати, плюс заряд повинен зходити +/- рівномірно. Ніяких стрибків по 5-10 відсотків не повинно бути.
В мене за рік пише 94% ємкості залишилось що +/- схоже на правду.
Не пост а стаття вже якась
-
snapdragon999
Member
этот баг был 2 года назад, уже давно пофиксили
-
Donate
Member
На сколько я помню фикс вышел с 12 андроидом... И сяоми пришлось пересобрать все драйвера и калибровки и т.п.snapdragon999: ↑ 04.10.2023 17:34 этот баг был 2 года назад, уже давно пофиксили
Я точно помню ибо в году 21 в январе я покупал 11Т и мать забрали 9 про, я точно помню что я пытался это фиксить отключением файла подкачки. И потом после очередного апдейта оно ушло.
Востаннє редагувалось 04.10.2023 17:46 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
где это указано? я помню до войны ещё было такое, потом пропало, это года 2, ну может полтораDonate: ↑ 04.10.2023 17:41На сколько я помню фикс вышел с 12 андроидом... И сяоми пришлось пересобрать все драйвера и калибровки и т.п.snapdragon999: ↑ 04.10.2023 17:34 этот баг был 2 года назад, уже давно пофиксили
-
Donate
Member
А сяоми ничего не указывают в патч нотах своих сейчас. Они могут указать даже то чего в прошивке просто нет.snapdragon999: ↑ 04.10.2023 17:44 где это указано? я помню до войны ещё было такое, потом пропало, это года 2, ну может полтора
Они же обещали свой крутой шрифт и новые живые обои? Почему с 13 версией не завезли то?
Added in 2 minutes :
https://forum.xda-developers.com/t/does ... o.4420541/
23 март 22 года
-
snapdragon999
Member
у меня такое было но не постоянно, может раз в 2 недели или неделю и летом в основном в жаруDonate: ↑ 04.10.2023 17:51А сяоми ничего не указывают в патч нотах своих сейчас. Они могут указать даже то чего в прошивке просто нет.snapdragon999: ↑ 04.10.2023 17:44 где это указано? я помню до войны ещё было такое, потом пропало, это года 2, ну может полтора
Они же обещали свой крутой шрифт и новые живые обои? Почему с 13 версией не завезли то?
Added in 2 minutes :
https://forum.xda-developers.com/t/does ... o.4420541/
23 март 22 года
-
7mindfields
Member
А кляті айфони можна по півроку не перезавантажувати, magicsnapdragon999: ↑ 04.10.2023 18:30 у меня такое было но не постоянно, может раз в 2 недели или неделю и летом в основном в жару
-
snapdragon999
Member
ой конечно, там я видео скидывал то камера тупит, то ещё греется в приложениях определенных. багов хватает7mindfields: ↑ 04.10.2023 18:42А кляті айфони можна по півроку не перезавантажувати, magicsnapdragon999: ↑ 04.10.2023 18:30 у меня такое было но не постоянно, может раз в 2 недели или неделю и летом в основном в жару
-
er[socrates]
Member
На самом деле так и есть. Выбирай, что нравится, иди и покупай. А если доколупываться до мелочей, то можно вообще ничего и не купитьleif: ↑ 03.10.2023 20:24я думав, з телефонами зараз все простіше — пішов купив. а тут, блін, ціла санта-барбара.
-
snapdragon999
Member
я не понял немного, айфон снимает постоянно в 24мп чи шо?
https://www.xda-developers.com/iphone-1 ... UC3Lk1ybbk
-
Piter Cantrope
Member
Donate
Дякую велике за такий гарний коментар! А якщо на тій сторінці IMEI пише Unlocked, warranty ends Aug 2025, але не пише Pristine. Він не такий чистий і непорочний як ваш)?
По серійнику виходить що вироблений в травні 23 року (це 7 про). Доволі свіженький.
Дякую велике за такий гарний коментар! А якщо на тій сторінці IMEI пише Unlocked, warranty ends Aug 2025, але не пише Pristine. Він не такий чистий і непорочний як ваш)?
По серійнику виходить що вироблений в травні 23 року (це 7 про). Доволі свіженький.
-
kolesnukm
Member
Там є ще декілька нюансів, в США гарантія 12 міс від моменту активації, може вже щось змінилося але навіть на всіх неверлоках на 7-серії писало Google Fi, хоча ніякого локу не було і не під оператор Fi, на тих що із Англії гарантія вже 24 міс і пише Unlock.Piter Cantrope: ↑ 04.10.2023 19:46 Donate
По серійнику виходить що вироблений в травні 23 року (це 7 про).
-
Donate
Member
Какая разница сколько тебе маркетологи мп пишут...snapdragon999: ↑ 04.10.2023 18:58 я не понял немного, айфон снимает постоянно в 24мп чи шо?
Вот у гнуса их 200
16384
12288
______
201'326'592
Учитываем бининг самсунг заявляет на один цвет их 16 4x4
4096
3072
_________
12'582'912
Учитываем что полноценной ячейка становится когда она может выдавать цвет нужны 2 зелёных 1 синий 1 красный т.е. 2x2
2048
1536
_________
3'145'728
Вот тебе и разрешние камеры телефона если считать его правильно... А не как маркетолог.
-
kolesnukm
Member
Також дата гарантії зміниться якщо його дістати із коробки і активувати
-
Васильович
Member
БрИхня - десь раз в місяць прилітає онова і МУСИШ перезавантажувати7mindfields: ↑ 04.10.2023 18:42А кляті айфони можна по півроку не перезавантажувати, magic
-
Donate
Member
На рахунок Pristine ні в кого немає інфи що це. Є підтвердження гугла що це не рефаб. Є те що це можливо повернення в ідеальному стані. Інші говорять що це ті що зарезервовані для гарантійної заміни. Таких телефонів повно я якоїсь інфи про це не бачив взагалі. До мене взагалі він прийшов в стані нового я якогось підвоху не бачив. Тільки щас побачив це якщо чесноPiter Cantrope: ↑ 04.10.2023 19:46 Donate
Added in 34 seconds:
Він засвітится там якщо його актививувати тільки на скільки я помятаюkolesnukm: ↑ 04.10.2023 19:53 Також дата гарантії зміниться якщо його дістати із коробки і активувати
Востаннє редагувалось 04.10.2023 20:13 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
-
Piter Cantrope
Member
kolesnukm
Ну цей імей підійшов на сайті для британської локалі, і якщо Warranty ends Augo 30 2025, то виходить що його активували 30 серпня, трохи більше місяця тому.
Ну цей імей підійшов на сайті для британської локалі, і якщо Warranty ends Augo 30 2025, то виходить що його активували 30 серпня, трохи більше місяця тому.
-
Donate
Member
На сколько известно что если контракт выплачен можно написать в веризон(иль кому ещё) они сделают заявку на разблокировку загрузчика у гугла. И разблокировать устройство можно будет Если он выплачен сразу то по идее загрузчик может быть анлокнут сразуkolesnukm: ↑ 04.10.2023 19:52 Там є ще декілька нюансів, в США гарантія 12 міс від моменту активації, може вже щось змінилося але навіть на всіх неверлоках на 7-серії писало Google Fi, хоча ніякого локу не було і не під оператор Fi, на тих що із Англії гарантія вже 24 міс і пише Unlock.
-
kolesnukm
Member
Так після виплати контракту телефон стає розблокований але в деяких операторів завантажувач навіть після цього не розблоковується, в верізон так є. А тут історія що коли купуєш unlock в офіційному магазині чи на іншій площадці в США всерівно на сайті Fi
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Якщо він розпакований і ним користувалися то так, в іншому випадку коли поставите сімку і активуєте то термін зміниться на два роки від тієї датиPiter Cantrope: ↑ 04.10.2023 20:12 kolesnukm