Технологія AMD FSR 3 вже доступна у грі Forspoken

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

Artem_M: 29.09.2023 15:47Якщо довіряти відео
Якщо дивитися не на фпс а на анімацію персонажу, то мені здається що без фг вона більш плавна.
Хоча по ютубу таке зрівнювати....
kalakawa
Member

Повідомлення

судячи по першим результатам, DF були праві - працює червоний ФГ не гірше за зелений
гуд джоб, амд :up:
спойлер
можливо мені навіть не доведеться міняти конфіг щоб пограти колись ср77 в 100+фпс, пбо після 2.0 ай п'ятому дуже боляче
Gelonyrum
Member

Повідомлення

unique-neon: 29.09.2023 14:53 Dremjke
Тролять Nvidia :D

Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
О, може і на консолі завезуть, там теж navi
От тільки згенеровані кадри з 30 фпс це біль болюча) Там хоча б 50 треба щоб щось відносно адекватне получалось. В старфілді з генератором з 37 кадрів якось більш-менш грати можна, а от той же кіберпанк люто неприємно.

Доречі, хто потестив вже фреймген від АМД, він працює з ДЛСС+фреймген чи лише ФСР+фреймген?
Востаннє редагувалось 29.09.2023 16:40 користувачем Gelonyrum, всього редагувалось 1 раз.
bombeybox
Member

Повідомлення

kalakawa: 29.09.2023 16:20судячи по першим результатам
Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.
DLSS 3 - ріже реальний фпс буквально в два рази менше.

в попередньому пості перепис піджарених червонофанатів в мінусах :up:
Востаннє редагувалось 29.09.2023 16:44 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
Nortrom
Member

Повідомлення

Владельцы 7й серии начинайте тестит AMD Fluid Motion Frames (AFMF) - https://www.amd.com/en/support/kb/relea ... ch-preview
ФСР+фреймген?
Реддит сказал This
kalakawa
Member

Повідомлення

bombeybox: 29.09.2023 16:39
kalakawa: 29.09.2023 16:20судячи по першим результатам
Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.

в попередньому пості перепис піджарених червонофанатів в мінусах :up:
длсс фг так само може різати базовий фпс дуже сильно, особлиіо при жосскому ботлнеку зі сторони карти. я передивився тисячі тестів фг, і бачив підвищення фпс з фг навіть 20-30% всього, там далеко не завжди +50-90%

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Nortrom: 29.09.2023 16:41Реддит сказал This
паршиво. TAA сильно жахливий і перманентно має бути замінений на длсс. піду подивлюсь як себе веде фср + dldsr, бо в 1080р не годиться
Artem_M
Member

Повідомлення

Мені здається, власникам карток типу 2060 чи 1650, 6600 пофігу що там куди ріжеться і множиться. Головне, що можна буде пограти у ігри з приємлемим фпс і налаштуваннями графіки. І це не може не радувати. :super:
bombeybox
Member

Повідомлення

kalakawa: 29.09.2023 16:51длсс фг так само може різати базовий фпс дуже сильно, особлиіо при жосскому ботлнеку зі сторони карти. я передивився тисячі тестів фг, і бачив підвищення фпс з фг навіть 20-30% всього, там далеко не завжди +50-90%
Я тестую ФреймГен буквально кожного дня, з Повним боттлнеком зі сторони відеокарти. Врізання реального фпс там ледь не в два рази менше за те, що я побачив в відео з ФСР3. Ось тобі worst case scenario, найслабша карта з фреймгеном - врізання реально фпс 15%+ https://youtu.be/k9ba5IXdoCk?si=PnnspqBdb8UJ4VWp&t=289
Nortrom
Member

Повідомлення

Ось тобі worst case scenario, найслабша карта з фреймгеном - врізання реально фпс 15%
Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGen :laugh:
bombeybox
Member

Повідомлення

Nortrom: 29.09.2023 17:05Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGen
а ти деган, раз не зрозумів, що мій поінт як раз і про це, з тих тестів що наявні зараз, FSR 3 < DLSS 3, точно так само як і FSR 2 < DLSS 2, технології Не рівні, карти зі спец блоками завжди були і є краще в апскейлінгу, генерації, денойзінгу, etc. за карти без такмх блоків :learn:
Nortrom
Member

Повідомлення

а ти деган,
молодец сам себя назвал им :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Ніде не зустрів інформацію по якому принципу працює фср3 супер семплінг- той же принцип що й у фср2 чи тепер його генерують нейронки (оскільки 7000 серія отримала тензорні ядра)?

bombeybox: 29.09.2023 17:24
Nortrom: 29.09.2023 17:05Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGen
а ти деган, раз не зрозумів, що мій поінт як раз і про це, з тих тестів що наявні зараз, FSR 3 < DLSS 3, точно так само як і FSR 2 < DLSS 2, технології Не рівні, карти зі спец блоками завжди були і є краще в апскейлінгу, генерації, денойзінгу, etc. за карти без такмх блоків :learn:
А тести наскільки воно ріже реальний фпс на карта амд будуть? Бо не думаю, що тут хтось хотів фср3 щоб юзати його на картах нвідії, і якщо воно буде працювати добре на картах амд, то побоку як воно там буде працювати на картах нвідії.
Nutbar
Member

Повідомлення

Чекємо мод на старфілд з FSR3-FG :gigi: бо від бетезди ці зміни пару років будуть йти. Ті два оновлення що вийшли за місяць були настільки незначними, що склалося враження ніби Тодд там власноруч весь код пише.
waryag
Member

Повідомлення

bombeybox: 29.09.2023 16:39Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.
Перед тим, як робити висновки, треба почекати збільшення бази ігор. Можливо, це прикол саме рушія гри. І знову-таки, це АМД, будуть патчі і покращення.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Nutbar: 29.09.2023 17:58 Чекємо мод на старфілд з FSR3-FG :gigi: бо від бетезди ці зміни пару років будуть йти. Ті два оновлення що вийшли за місяць були настільки незначними, що склалося враження ніби Тодд там власноруч весь код пише.
Так тод ж говорив, що гра ідеальна і вам потрібно обновити ПК) :gigi: Всі патчі випускає якийсь дев в свій вільний час джаст фо фан)
Nutbar
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 29.09.2023 18:19 Так тод ж говорив, що гра ідеальна і вам потрібно обновити ПК) :gigi: Всі патчі випускає якийсь дев в свій вільний час джаст фо фан)
Я впевнений, що вони справді самі в це вірять. Тому може фо фан і фср3 завезуть разом з длсс3)
unique-neon
Member

Повідомлення

bombeybox: 29.09.2023 16:39врізає реальний, не згенерований фпс до 30%
А як це рахується? Різниця між з FG та без нього помножена на 2? Чи по суб'єктивним враженням?
bombeybox
Member

Повідомлення

unique-neon: 29.09.2023 18:45А як це рахується? Різниця між з FG та без нього помножена на 2?
береш загальний згенерований фпс і ділиш на 2, генерація кадрів і червоних і зелених працює по схожому принципу, ліпить додатковий один кадр після реального, тільки в зелених це окремий блок ГПУ робить всі прорахунки, а в АМД - це виключно софтове рішення, реалізоване за допомогою Асинхронних обчислень на рівні апі DirectX 12.
item2
Member

Повідомлення

bombeybox: 29.09.2023 16:39 DLSS 3 - ріже реальний фпс буквально в два рази менше.
Не все так однозначно. Може там конфіг слабкий/ботлнечив/старий був. Ось тут тестували на 4090 + 13900K у 4K з FSR Quality. Включення FG дає прибавку +70% (92 fps -> 156 fps). Наскільки пам'ятаю у 4K DLSS 3.5 знижував свою ефективність порівняно з 1080p/1440p до +40% у середньому по іграм. Тому треба чекати тестів у багатьох іграх на сучасних/потужних GPU, тоді і ясно буде. Зупинив:
спойлер
Krovatka
Member

Повідомлення

Очень интересно сравнить работу технологии на жирафах 3 и 4 серии
Відповісти