Якщо дивитися не на фпс а на анімацію персонажу, то мені здається що без фг вона більш плавна.Artem_M: ↑ 29.09.2023 15:47Якщо довіряти відео
Хоча по ютубу таке зрівнювати....
Якщо дивитися не на фпс а на анімацію персонажу, то мені здається що без фг вона більш плавна.Artem_M: ↑ 29.09.2023 15:47Якщо довіряти відео
От тільки згенеровані кадри з 30 фпс це біль болюча) Там хоча б 50 треба щоб щось відносно адекватне получалось. В старфілді з генератором з 37 кадрів якось більш-менш грати можна, а от той же кіберпанк люто неприємно.unique-neon: ↑ 29.09.2023 14:53 Dremjke
Тролять Nvidia
Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
О, може і на консолі завезуть, там теж navi
Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.kalakawa: ↑ 29.09.2023 16:20судячи по першим результатам
Реддит сказал ThisФСР+фреймген?
длсс фг так само може різати базовий фпс дуже сильно, особлиіо при жосскому ботлнеку зі сторони карти. я передивився тисячі тестів фг, і бачив підвищення фпс з фг навіть 20-30% всього, там далеко не завжди +50-90%bombeybox: ↑ 29.09.2023 16:39Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.kalakawa: ↑ 29.09.2023 16:20судячи по першим результатам
DLSS 3 - ріже реальний фпс буквально в два рази менше.
в попередньому пості перепис піджарених червонофанатів в мінусах![]()
паршиво. TAA сильно жахливий і перманентно має бути замінений на длсс. піду подивлюсь як себе веде фср + dldsr, бо в 1080р не годитьсяNortrom: ↑ 29.09.2023 16:41Реддит сказал This
Я тестую ФреймГен буквально кожного дня, з Повним боттлнеком зі сторони відеокарти. Врізання реального фпс там ледь не в два рази менше за те, що я побачив в відео з ФСР3. Ось тобі worst case scenario, найслабша карта з фреймгеном - врізання реально фпс 15%+ https://youtu.be/k9ba5IXdoCk?si=PnnspqBdb8UJ4VWp&t=289kalakawa: ↑ 29.09.2023 16:51длсс фг так само може різати базовий фпс дуже сильно, особлиіо при жосскому ботлнеку зі сторони карти. я передивився тисячі тестів фг, і бачив підвищення фпс з фг навіть 20-30% всього, там далеко не завжди +50-90%
Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGenОсь тобі worst case scenario, найслабша карта з фреймгеном - врізання реально фпс 15%
а ти деган, раз не зрозумів, що мій поінт як раз і про це, з тих тестів що наявні зараз, FSR 3 < DLSS 3, точно так само як і FSR 2 < DLSS 2, технології Не рівні, карти зі спец блоками завжди були і є краще в апскейлінгу, генерації, денойзінгу, etc. за карти без такмх блоківNortrom: ↑ 29.09.2023 17:05Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGen
молодец сам себя назвал има ти деган,
А тести наскільки воно ріже реальний фпс на карта амд будуть? Бо не думаю, що тут хтось хотів фср3 щоб юзати його на картах нвідії, і якщо воно буде працювати добре на картах амд, то побоку як воно там буде працювати на картах нвідії.bombeybox: ↑ 29.09.2023 17:24а ти деган, раз не зрозумів, що мій поінт як раз і про це, з тих тестів що наявні зараз, FSR 3 < DLSS 3, точно так само як і FSR 2 < DLSS 2, технології Не рівні, карти зі спец блоками завжди були і є краще в апскейлінгу, генерації, денойзінгу, etc. за карти без такмх блоківNortrom: ↑ 29.09.2023 17:05Ты конечно уникум, RTX 4xxx серия, где DLSS3 под эту архитектуру заточен, и открытый FrameGen![]()
Перед тим, як робити висновки, треба почекати збільшення бази ігор. Можливо, це прикол саме рушія гри. І знову-таки, це АМД, будуть патчі і покращення.bombeybox: ↑ 29.09.2023 16:39Яким результатам? По тим що я бачив, ввімкнення FSR 3 в нативі (Без їх апскейлера поганої якості) врізає реальний, не згенерований фпс до 30%! І це ми говоримо просто про цифри на ютубі, а не про реальний відгук, лаг і кількість артефактів.
DLSS 3 - ріже реальний фпс буквально в два рази менше.
Так тод ж говорив, що гра ідеальна і вам потрібно обновити ПК)Nutbar: ↑ 29.09.2023 17:58 Чекємо мод на старфілд з FSR3-FGбо від бетезди ці зміни пару років будуть йти. Ті два оновлення що вийшли за місяць були настільки незначними, що склалося враження ніби Тодд там власноруч весь код пише.
Я впевнений, що вони справді самі в це вірять. Тому може фо фан і фср3 завезуть разом з длсс3)Gelonyrum: ↑ 29.09.2023 18:19 Так тод ж говорив, що гра ідеальна і вам потрібно обновити ПК)Всі патчі випускає якийсь дев в свій вільний час джаст фо фан)
А як це рахується? Різниця між з FG та без нього помножена на 2? Чи по суб'єктивним враженням?bombeybox: ↑ 29.09.2023 16:39врізає реальний, не згенерований фпс до 30%
береш загальний згенерований фпс і ділиш на 2, генерація кадрів і червоних і зелених працює по схожому принципу, ліпить додатковий один кадр після реального, тільки в зелених це окремий блок ГПУ робить всі прорахунки, а в АМД - це виключно софтове рішення, реалізоване за допомогою Асинхронних обчислень на рівні апі DirectX 12.unique-neon: ↑ 29.09.2023 18:45А як це рахується? Різниця між з FG та без нього помножена на 2?
Не все так однозначно. Може там конфіг слабкий/ботлнечив/старий був. Ось тут тестували на 4090 + 13900K у 4K з FSR Quality. Включення FG дає прибавку +70% (92 fps -> 156 fps). Наскільки пам'ятаю у 4K DLSS 3.5 знижував свою ефективність порівняно з 1080p/1440p до +40% у середньому по іграм. Тому треба чекати тестів у багатьох іграх на сучасних/потужних GPU, тоді і ясно буде. Зупинив:bombeybox: ↑ 29.09.2023 16:39 DLSS 3 - ріже реальний фпс буквально в два рази менше.