manbearboar: ↑
27.09.2023 14:07Из красных там рекомендована 16- гигабайтная 6800 XT. У NV последних пару поколений беда с памятью, вписали что попало.
Ну звісно, в 2023 році у нвідії немає карт з більше ніж 8 ГБ, може поясните, чому там не свята 3060 з 12Гб вказана тоді?

Ви ж, мабуть, розробник, що точно знаєте за яким принципом там вказують вимоги?
Якщо розробник рекомендує карту з 8Гб це означає, що гра точно буде працювати на 8Гб без вильотів
Нащо мені ваші скріни, якщо я прямо зараз в нього граю і все бачу на власні очі? Я вам відкрию таємницю, без PT на повних ультра налаштуваннях, вище не буває, в ФХД пам'ять не досягає навіть злощасних 8 Гб. За 10 перевалює лише з максимальним пастрейсінгом, це вже самий топ із топів, більше вже не нічого виставити не можна, і то лише там, де дуже навантажені променями сцени. Ну це для 3060 задача, звісно
А тепер далі, КП вміє ФГ, тобто беремо 4060 ДЛСС+ФГ і насолоджуємося грою не на мінімалках, навіть на RT, думаю, можна буде подивитись, і 3060 яка цього не дасть, бо ФГ не вміє і грати можна буде лише в мильному милі. І це заради того, що можливо через 5 років вийде якась гра, яку можна буде запустити на 3060 з 10ФПС на мінімалках, і яка можливо не запуститься на 4060, файний вибір