Не знаю чи варто її ганяти, бо не маю готових результатів що вона може.
А от поставити більш швидку пам'ять зараз спробую, може вийде 11к дожати
Пробуйте на карте максимально память *подразогнать*,профита больше,чем гнать чип или чип с памятью.
Гарна відяшкаspoglyadach: ↑ 13.09.2023 19:04 Albatron Ti4680XP вона ж Geforce 4 Ti 4200
Ti 4600, 4800 не SE, або 4400/4200 AGP 4x
GeForce 200 series
GeForce 600 series
Для чого саме плата?
Купив колись давно з мертвим проциком. Якесь придурошне вандально повидирало конденсатори, та понівичило все навколо, в деяких місцях немає навіть п'ятаків, коли зрозуміло що ділдовський паяльник на 30Вт не паяє плати, продало її на запчастини. Я багато чого там відновив, залишилось кілька ємностей впаяти то хотів уточнити номінали, та є питання по одному заміру мультиметром, треба тицьнути в пару точок. Бо у бордвью на цю плату немає жодного номіналу конденсаторів та доріжок які йдуть до цих ємностей.NikolaZack: ↑ 14.09.2023 06:25 Для чого саме плата?
А не стрьомно вам оце користуватись блоками яким вже по 15-20 років, ще й без попередньої ревізії. Якісь тут камікадзи зібралисьApostolCV: ↑ 14.09.2023 14:42 є підозра на БП , бо при роботі з нього запах наче який електроліт бахав/горів , та й якийсь він странно теплий для 80Ватт з розетки.
spoglyadach, в мене є БП американський, з 286 системника комп'ютера NASA там всередині все "цнотлива дівчина до одруження".А не стрьомно вам оце користуватись блоками яким вже по 15-20 років, ще й без попередньої ревізії. Якісь тут камікадзи зібрались