Starfield

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Повідомлення
mgerchik
Member

Повідомлення

VovaII: 13.09.2023 06:31А Ви які налаштування гри ставили?
гра автоматом (я так зрозумів) виставила low. і в цілому вона літає, не глючить, фпс не просідає. проте кожні 30-60 секунд гра фризить на 3-4 секунди.
з мережі зрозумів, що таке у багатьох (не у всіх), в незалежності від конфігу машини.
там радять ставити прогу, що обмежує використання процесора на повні 100%, і начебто це допомагає, спробую трохи пізніше.
Shultz
Member

Повідомлення

mgerchik
Були фрізи коли гра стояла на ХДД, переніс на ссд і фрізи зникли, на своєму конфігу виставив середні налаштування, в принципі грати можна в місті 32-40 фпс, на планета звісно більше, в печерах так і до 90 кадрів доходить
mgerchik
Member

Повідомлення

Shultz
у меня только ссд, хдд снял чтобы не шумели. :)
а вышел тот большой апдейт первого дня на 13 гиг? если да, то покупать пока рановато. хорошо что решил сначала попробовать "демку", в общем пока сносим.

Повідомлення

VovaII: 13.09.2023 06:31 Геральт
А де то він такого корабля взяв???
Підозрюю, що сам збудував. Але я гру дропнув після кількох годин, тому не знаю на якому етапі проходження таке можна робити
Hottoro
Member

Повідомлення

mgerchik: 13.09.2023 09:25инвентарь там конечно просто :censoured: . это наверно самое первое, на что будут выходить моды.
Так вже зроблено декілька штук.
ugluclar
Junior

Повідомлення

mgerchik: 13.09.2023 09:03 там радять ставити прогу, що обмежує використання процесора на повні 100%, і начебто це допомагає, спробую трохи пізніше.
Запускаєш Regedit, знаходиш ключ
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\75b0ae3f-bce0-45a7-8c89-c9611c25e100
Міняєш значення Attributes з 1 на 2.

Все, тепер при детальній настройці плану електроживлення можна задати максимальну частоту процесора. Програма, мабуть, робить те саме.
Вкладення
Screenshot 2023-09-16 215545.png
mgerchik
Member

Повідомлення

ugluclar: 16.09.2023 21:57Програма, мабуть, робить те саме.
да. если правильно понял, Battle Station Shirase не дает процу загрузиться на 100%
но у меня она не сработала, она тупо не видит процесс старфилда.
Donate
Member

Повідомлення

It's the next generation :lol:
Зображення
Зображення
Зображення
VovaII
Member

Повідомлення

Геральт
У вміннях бачив якесь «проектування корабля». Але до нього чимало пунктів вкласти потрібно.

Відправлено через 6 хвилин 58 секунд:
ugluclar
Ні, там програма саме обмежує використання процессора грою. На грі «рпг про чешського лицаря» таке обмеження придумали використовувати.
Щось там типу: «гра завантажувала процессор на 100% і на ввід-вивід нічого не лишалось, от і були мікрофрізи. А при обмеженні, на ввід-вивід щось ще лишалось і цього вистачало щоб мікрофрізів не було».

Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
ПИТАННЯ:
хто як прискорив пересування пішки? А то по планетах багато часу займає.

Поки що (НАРЕШТІ!!!) знайшов де джетпак активувати(відповідне вміння потрібно було знайти і в нього «вкинути»). Так от із ним пересуватись разів у двоє швидше виходить. Тільки доводиться надівати рюкзак із джетпаком першого рівня, а то найпотужніший тільки вище підкидує, і ніякого толку. Проміжні ще не тестував.
mgerchik
Member

Повідомлення

VovaII: 19.09.2023 07:03Ні, там програма саме обмежує використання процессора грою.
с программной не вышло, она не видит процесс старфилда.

да и правка реестра не помогла. фризы остались. утилита показывала все 4000мгц в игре. (в настройке электропитания ставил 3500).
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Геральт: 13.09.2023 10:57
VovaII: 13.09.2023 06:31 Геральт
А де то він такого корабля взяв???
Підозрюю, що сам збудував. Але я гру дропнув після кількох годин, тому не знаю на якому етапі проходження таке можна робити
Прям свій корабль не знайшов але тей шо дають можна прям у першому порту редагувати. Там чудік в кепці стоїть який говорить про купівлю або модернізацію. В меню модернізації є кнопка конфігуратор і там можна купляти і продавати з/ч, ставити їх. Але є обмеження на рівень з/ч, певні обмеження по місцю встановлення та гроші.
mgerchik
Member

Повідомлення

VovaII: 13.09.2023 06:31А де то він такого корабля взяв???
https://www.pcgamer.com/mjolnir-bi-plan ... paceships/
да народ там в принципе извращается как может :D
Bender_Rodriguez
Member

Повідомлення

Який же нікчемний фінал гри з цими старборнами :weep:
Давно такого розчарування від очікуваної гри не було. Тепер надія тільки на модерів.
VovaII
Member

Повідомлення

Donate: 17.09.2023 15:50It's the next generation

А що там не так? :shuffle:

Відправлено через 14 хвилин 7 секунд:
mgerchik: 19.09.2023 10:17https://www.pcgamer.com/mjolnir-bi-plan ... paceships/
да народ там в принципе извращается как может
Во дают! :beer:
спойлер
my-newest-ship-design-mjölnir-v0-2odeg3qxwrob1.jpg
now-this-is-podracing-v0-0l4bvjex1wob1.jpg
space-game-no-flight-sim-v0-7hina5p7guob1.jpg
space-game-no-flight-sim-v0-c0wyk8u7guob1.jpg
were-space-truckin-now-v0-7315mncnisob1.jpg
VovaII
Member

Повідомлення

А что за стратегический корабль? Там в самом конце:
И сколько на него ресурсов нужно??
peroxwhygen
Member

Повідомлення

Bender_Rodriguez: 19.09.2023 13:01 Який же нікчемний фінал гри з цими старборнами :weep:
Давно такого розчарування від очікуваної гри не було. Тепер надія тільки на модерів.
Ну не знаю. Ідея сама по собі дуже цікава та дуже добре підштовхує до нової гри+, особливо тих, хто проходив у режимі "Святого гравця".
Стосовно самої кінцівки: Як на мене на неї потрібно подивитись трішки глибше.

Моє проходження, та сама історія старфілду напевно, відрізняється від багатьох інших гравців, але:
Я почав проходження з додаткових квестів та квестів фракцій. Я виконав абсолютно всі квести, усіх фракцій, отримав найкращий корабель з безкоштовних у грі (star eagle), та вичистив усі скарби з нормальними костюмами. На цей час я сприймаю гру, як "А що б було, якщо беседка випустила б Outer Worlds?". Єдине що я не побачив, це нашого фаната, у Новій Атлантиді)
І от коли я заробив грошенят, вдягнувся як слід, викачав 70-й рівень та свою зброю до комфортного рівня, та створив власну Normandy-SR2, чим я персонально пишаюсь (якщо хтось теж хоче, пишіть, дам відео збірки від себе B-) )
Коли я шукав собі команду на корабель, я у барах на різних планетах зустрічав одного персонажа за ім'ям Hunter. Його бесіди зі мною були достатньо стандартними, щоб прийняти його за якогось піхотинця UC або Каліфорнійського университету. Я його зустрів майже на кожній планеті у кожному барі, бо мій персонаж той ще пияка та мисливець за цікавим пойлом.
Але коли я повернувся до головного сегменту квестів (я дойшов тільки до моменту, де ще я не знав про старборнів та інше. Так мені пощастило зупинитись), я мав очі як у свині копилки, якій от от розіб'ють дупу молотком :eek:
З'явилися старборни, цікаві кораблі, дивні храми та що ще краще це здібності :super: !
На радощах я відкрив усі. Моя улюблена це сповільнення часу та гравітаційна пастка. І от тут починається, як то кажуть смак історії, яку треба зрозуміти. Уявіть, ви такий модний тип у космосі, з нейроапом, крутими ганами а тут перевертається все шкереберть. Якісь чуваки які не помирають а становляться феями Вінкс та перетворюються на сіяючий попіл, надздібності, храми, таємниці храмів, артефакти намагаються у вас відібрати. Неймовірна зав'язка... Але...
В деяких моментах відчувається що Тодд, дуже сильно намахава народ, словами "25 років у розробці". Це видно по проектуванню квестів та деяких рішень персонажа. Те як це піднесено та в цілому виглядає. Тож, в деяких місцях схалтурили добряче, що буває навіть повертає гравця у реальність від крінжових моментів (кава правильної температури та розгніваний офісний планктон передають вітання Тодду).

Якщо підсумувати все у грі, то ті люди, які вирішили спочатку ласувати сюжетний квест але, дізнавшись про старборнів та храми, зупинились для квестів фракцій, ймовірно мають присмак нікчемності сюжету та того, як це все подано для гравця: "Чому я маю бігати туди - сюди, якщо я за 1 крок до становлення надлюдиною? Пффф". Але, якщо людина піде саме шляхом простого космічного шукача пригод і тільки потім зануриться у головний сюжет, ви зрозумієте той самий вайб несподіванки, яку нам готували, але нажаль подали трішки не правильно.

А тепер стосовно багів :mad:
Якщо хтось грає через гейм пасс, хочу почути від вас: Чи були у вас проблеми з протіканням квестів? Чи стопорилися вони у якийсь час?

Ну і на смачненьке: Що я побачив у старфілд?
Скайрім у космосі, клешовані приколи бесезди, Механіки Сінгуляріті чи Титанфол 2 у моменті за часом, момент відголоску з Халф Лайф (кімната у лабораторії де стикається мультиверс), коли треба було відключити лазери. Не вистачало таці з кристалом :D, чудовий кастомізатор кораблів та на мою думку огидну реалізацію, коли ті запчастини що тобі потрібні, знаходяться у іншого вендора та треба скакати по планетам щоб зібрати корабель. Творчий запал від цього вщухає і подіяти з цим нічого н можливо. Сподіваюсь зроблять мод, по типу, якщо ти відкрив у вендора запчастини, то на аванпості у тебе вони всі будуть доступні.

Ось... якось так)

Отправлено спустя 10 минут 32 секунды:
А, ще забув додати, що якщо розглядати варіант мого проходження, то це дуже добре в'яжесться з тим, що ви у своїй версії початковій не знали про здібності, але згодом ви відкрили їх, опанували, та стали старборном, це дає можливість відчути той самий посил сценаристів, що ви стали надлюдиної у мультивсесвіті. Це той самий шлях, коли нова гра + є продовженням дослідження гри та того, як хотіли нам її подати, але вже зі здобутими покращеннями для спрощення іншого (проходження квестів, приймання рішень, тощо). Ви вільні обирати все що завгодно, знаючи що ваш основний таймлайн та всесвіт отримав правильний хід ваших дій. Інше не має значення. Тепер ви справжній мандрівник і тільки ви можете відповісти на запитання, чому ви раз заразом повертаєтесь у ключову точку мультвсесвіту. Ви самі вирушуєте своі мотиви.
mgerchik
Member

Повідомлення

peroxwhygen: 21.09.2023 09:48та на мою думку огидну реалізацію, коли ті запчастини що тобі потрібні, знаходяться у іншого вендора та треба скакати по планетам щоб зібрати корабель
немножко реализма не помешает)))
Bender_Rodriguez
Member

Повідомлення

peroxwhygen: 21.09.2023 09:48храми, таємниці храмів
От саме тут і є головне розчарування.
Можна ж було класно подати сюжет про розумних іншопланетян які все це збудували мільйони років тому.
спойлер
Ну хоч кілька розумних рас хоча б під кінець сюжету. Хто збудував храми? Хто винайшов цей метал? Чому все це відбуваєть в одному часі у всіх паралельних всесвітах з одними і тими ж дієвими особами?
На гру витратили сотні мільйонів і найголовніше не пояснюється. Ніби і є багато планет але майже всі вони однакові соєю порожністю. Те що там повторюються аванпости і багато чого іншого навіть повторювати не треба в черговий раз. Але все це дрібниці на фоні неймовірно тупого фіналу.
Чи може я щось пропустив? Ти ж смакував гру тоді поясни головне - звідки все це ;)
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Шось ви стільки розповідаєте що я не можу зрозуміти. Пішов наче по шляху скайріму коли основний квест десь збоку лежить, але до фракцій не вступав поки що. І якось зовсім нудно. Якісь чувак з вібруючим деревом, якісь шахтьори яким треба пристрелити пірата.
peroxwhygen
Member

Повідомлення

Bender_Rodriguez: 21.09.2023 10:24
peroxwhygen: 21.09.2023 09:48храми, таємниці храмів
От саме тут і є головне розчарування.
Можна ж було класно подати сюжет про розумних іншопланетян які все це збудували мільйони років тому.
Чи може я щось пропустив? Ти ж смакував гру тоді поясни головне - звідки все це ;)
Отже: Романтика про розумних іншопланетян я вважаю можна запхнути кидсь подалі, адже моя інтуїція підказує мені ж (у кінці, коли я приходжу Єдність), що ці "розумники які створили артефак і є люди. Чому? Все легко: Для початку тут не подають такого моменту як еволюція. Немає жодного іншопланетянина (окрім людей з Марсу, Альфа Центаври, тощо). Людство заселило планети, які належні до проживання людини. На інших планетах там або тероморфи або якісь богомоли людожери.
Але...
Коли ми опиняємося у центрі НАСА, ми отримуємо історію відкриття ГравПриводу, де чітко нам дають зрозуміти, що старборни були ще тоді, коли людство створювало цей привід, тому що на його створення надихнув артефакт тацікавий запис на дошці (диктофон по нашому), де йдеться розмова між двома вченими. Один запитує, де другий черпає знання про тещо це наш ключ до врятування, той уникає прямої відповіді. Далі ми дізнаємось про те, що вони тестують на місяці та Марсі ці приводи, але через бракування знань, вони цими приводами "здувають" нашу атмосферу і тільки потім, коли ми вже готові забрати шматок артефакту, нам пояснює другий вчений, що це йому підказав мадрівник. розповів про майбутнє планети але не попередив про наслідки.

Другий момент у грі, дає нам зрозуміти, що люди і є ті самі "Творці". Це коли ми у Єдності розмовляємо самі з собою і уякійсь з кінцівок (їх багато, але ключових всього три), каже що мої подорожі можливо колись приведуть мене до тих самих "Творців", хто зна... От тут, якщо правильно розставити всі сюжетні моменти, ми можемо відокремити момент, де ми стаємо старборном, отримуємо корабель (звідки, цікаво) та костюм (також не зрозуміло звідки). Далі нам показують, що входячи в "Єдність", ми начебто спостерігаємо з краю всесвіту як перероджується всесвіт. І що ви думаєте? ТУТ ТАКОЖ ПІДКАЗКА! Ознаки нашого всесвіту приводять до того, що це не мультиверс, це циклове відтворення симуляції :gigi:
Адже якщо б був мультивсесвіт, існував би міст, портал тощо. Артефакти намагалися зробити у вигляді порталів, але це не більше ніж кільце фокусування енергії, яка наділяла нас силами, або відкривала ланки незадіяного відсотку мозку для для персонажа як для людини.
І якщо поглянути на це все, враховуючи сюжет та здогадки - люди (а можливо і ні) симулюють все це за для чогось. І ми - є чимось, на зразок пошукового коду у симуляції, для відтворення різноманітних варіацій наслідки яких досліджують у цій симуляції.
Зображення

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
Pathfinder: 21.09.2023 10:32 Шось ви стільки розповідаєте що я не можу зрозуміти. Пішов наче по шляху скайріму коли основний квест десь збоку лежить, але до фракцій не вступав поки що. І якось зовсім нудно. Якісь чувак з вібруючим деревом, якісь шахтьори яким треба пристрелити пірата.
Я мав на увазі, що основна лінійка сюжету в мене залежалася до виконання всіх квестів фракцій та побочок. І так сталося, що основний сюжет я зупинився проходити ще до того, як в ньому з'явилися старборни та храми.
Саме через це, у проходженні я отримав новий всплеск емоцій, коли шматки артефакту віявилися не просто якоюсь гравітаційною аномалією.
Відповісти