Prescott: ↑
11.09.2023 11:32А у меня был 8700К с 3080 и в квадХД он затыкается в БФ2042, БФ5, Плейг Тейл 2 (это из того во что я играл)
Бгг, в мене плаг тейл 2 в ФХД в одному місці заткнувся на поточному конфігу, не витримав навали щурів і дропнувся до 50 ФПС, мабуть, вже дуже застаріла платформа, треба оновлювати вже, мабуть

А ми тут про якісь 1660, 580, 3060 балакаємо, он неможливо навіть на 4070ti вже грати
P.S. Рендер в натіві без длсс і генерації кадрів, все ультра з РТ тінями.
- спойлер
Відправлено через 7 хвилин 51 секунду:
Vlaad13: ↑
11.09.2023 12:47
GreenMile: ↑
11.09.2023 10:58
Я можу прямо зараз всунути 4070ti в свій старий тазік на і7-3770 і просто наочно показати як на ньому прекрасно граються всі актуальні ігри. Але я не знаю для чого витрачати на це час, якщо і без мере повен ютюб таких тестів, які наочно показують що такого проца на ДДР3 на сьогодні ще вистачає для ігор в ФХД.
То може, пора припинити теоретизувати і "розкривати" як не відеокарту, так ДДР3, а просто взяти і подивитись як воно насправді працює?
Ще раз акцентую увагу, у мене в тазіку на i7-3770 стояли gtx580, gtx1060, rtx4070ti, на яких я грав, тому я трошки знаю про що пишу, на відміну від більшості дописувачів тут
та мы все играли на старых железках и потом абгрейдились на новые - тут врядли есть человек у которого 13600KF его первый процессор
и мы все понимаем что любой проц будет работать с любой картой и на любой материнке - главное чтоб подходил разьем
дело в том что комфортный гемплей - у каждого свой, у меня друг играет с 3070 в 4к и кайфует - я же считаю что это вообще неиграбельно
и тут ответ почти всегда будет замена платформы - хоть некоторые с этого знатно пригорают - и говорят что вы мне советуете вы как продаваны в магазинах
но блин просто замена проца в рамках одной платформы даст прирост который практически не заметен- а значит это напрастно выброшенные деньги( ну разве что это будет какой то 9100f на 9900к - но там скорее всего нужна будет другая материнка, ну короче...)
конечно с целью економии бабла лучше всё угрохать на видяху за 10к - но что мы купим за 10 к для pci 3?
а вообще во всем виновата долбаная рашка - из за которой многие потеряли работу, и многие стали меньше зарабатывать, думаю еслиб не это у нас бы небыло вопросов что можно улучшить на 10 к, реально смотришь на такие бюджеты - и плачешь
Я більше ніж впевнений, що людина, яка сидить на 10-річній платформі і розглядає 1660 навряд веде мову про мінімальні 144 ФПС

Я там на початку і писав, що я пишу про комфортні 60 ФПС. Вибачте, якщо вам меньше 160 ФПС в 2к - це неможливо грати, то робіть для людей відповідну позначку, чтоб не вводити в оману такими твердженнями.