AMD офіційно представила відеокарти Radeon RX 7700 XT та Radeon RX 7800 XT

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

FastBullet: 26.08.2023 00:23 Время покажет, Ryzen 5 3500Х тоже выпускался для китайского рынка...
А він що доступний у нас в офіційних магазинах із гарантією? 1 2
kalakawa: 26.08.2023 08:08
Azerty: 26.08.2023 06:31 7700хт зараз взагалі не має конкурентів, 4060ті нікому не потрібний обрубок
Смішний? Конкурент 7700хт - це 7800хт
Ніхто в здоровому глузді 7700хт купувати не стане поки різниця не буде хоча б 100$
АМД не опустить ціну настільки низько - у них є 7600 який вони також хочуть продавати. Інше діло, що вони можуть опустити ціну ще й 7600. Тоді це так непогано насолить куртці, бо їхній crap ніхто в здоровому глузді брати не буде.
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

я читаю, і таке враження ніби більшість дописувачів далекі від того аби загуглити середні ціни по картам

що ми маємо 7700 і 7800, одна для нашого ринку буде в района 20к друга 23-25, і які ж у них конкуренти чисто по цінам
3070-6750-6800-6800хт-4070, і ше купа варіантів

діра між 7600 і 7700 - 3060, 4060, 6700 , 6750

а ще чомусь комусь не до вподоби бу ринок який , на якому є свій клієнт який готовий на ризики і який таки візьме 6800хт за 14-15 к гривень, і коли він грає вже рік на ультрах в 2к - спробуйте йому доказати що він "недалекий" , він просто є- і він своїм вибором так чи інакше голосує гривнею і це міняє ринок

особисто я куплю щось від амд в діапазоні 7600- 7800 ( я говорю за всі карти в цьому діапазоні) бо зараз 6700-6750 можна ухватити за 15-17 к, чому саме амд ну бо мені продуктивності точно вистачить, і в мене буде інтерфейс українською- від куртки я такої щедрості не дочекаюсь :beer:

пс. більшість подумає ,а звідки я взяв ціни на нові карти, все просто дивіться на ринок Польщі і Чехії, зверху додавайте +1000-2000 грн

у нас хороші регіональні ціни, як маєте бажання і можливості звісно- то можна виграти тисячу другу - але я краще доплачу і буду мати гарантію 🤷
Павло
Member

Повідомлення

гусь ясновидящий: 26.08.2023 12:27
а ще чомусь комусь не до вподоби бу ринок який , на якому є свій клієнт який готовий на ризики і який таки візьме 6800хт за 14-15 к гривень, і коли він грає вже рік на ультрах в 2к - спробуйте йому доказати що він "недалекий" , він просто є- і він своїм вибором так чи інакше голосує гривнею і це міняє ринок
Так якщо нове порівнювати з б.у. то ви ніколи не купити нове... Бо завжди вживане в категорії ціна/потужність буде кращим...
Про "недалеких" запитайте скільки відеокарт несуть люди в сервіс після покупки на олх... Но ви не такий вас 100% не обманути!
Якщо ви вважаєте, що можете змінити ринок покупкою б.у. 6800 хт за 15к грн... Просто побажаю вам удачі!
Vecchio
Member

Повідомлення

В среднем «красная» новинка демонстрирует на 3,5% лучшее игровое быстродействие в разрешении 1440p.
Разумеется, все эти заявления ещё предстоит подтвердить или опровергнуть в ходе независимых тестов.
В новости о красной карте создали подозрительный, негативный фон по отношению к оф-результатам.

А где здесь что-то подобное или такое же?
Что касается производительности, то Nvidia заявляет о превосходстве над GeForce RTX 3090 Ti.
Более подробная информация станет известна из обзоров GeForce RTX 4070 Ti, которые будут опубликованы уже завтра.

https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 03/131989/
Тут написано нейтрально, что никак не подталкивает читателя к недоверию оф-результатам.

Двойные стандарты? Не, якобы не слышали.
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

Павло: 26.08.2023 12:58
гусь ясновидящий: 26.08.2023 12:27
Так якщо нове порівнювати з б.у. то ви ніколи не купити нове... Бо завжди вживане в категорії ціна/потужність буде кращим...
Про "недалеких" запитайте скільки відеокарт несуть люди в сервіс після покупки на олх... Но ви не такий вас 100% не обманути!
Якщо ви вважаєте, що можете змінити ринок покупкою б.у. 6800 хт за 15к грн... Просто побажаю вам удачі!
так я не кажу що купую, але можливіть таку роз'глядаю, і я не про олх говорю , повторюсь як берете бу то маєте рахуватись з ризиками

в мене є чудовий приклад, взяв дорогу карту (на свій час) 6950 hd , вставив не працює- брак
знайомий взяв 6800хт - він її проганяв
фурмарком , гвалтував по різному, працює🤷

єдине що, вона fr

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
і так купівля на вторинному ринку це теж статистика і голосування, бо ви не хліб купуєте - карта стоїть пару років в пк
Павло
Member

Повідомлення

Vecchio: 26.08.2023 13:30
В среднем «красная» новинка демонстрирует на 3,5% лучшее игровое быстродействие в разрешении 1440p.
Разумеется, все эти заявления ещё предстоит подтвердить или опровергнуть в ходе независимых тестов.
В новости о красной карте создали подозрительный, негативный фон по отношению к оф-результатам.

А где здесь что-то подобное или такое же?
Что касается производительности, то Nvidia заявляет о превосходстве над GeForce RTX 3090 Ti.
Более подробная информация станет известна из обзоров GeForce RTX 4070 Ti, которые будут опубликованы уже завтра.

https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 03/131989/
Тут написано нейтрально, что никак не подталкивает читателя к недоверию оф-результатам.

Двойные стандарты? Не, якобы не слышали.
Ахаха це вже параноя! Тут нічого додумувати не потрібно і так очевидно, що 7800хт це топ за свій прайс! А на рахунок тексту... Банально могли вже з таким стикнутись і надалі пишуть, що потрібно перевіряти результати офіційних тестів...
daesz
Member

Повідомлення

гусь ясновидящий: 26.08.2023 13:38 в мене є чудовий приклад, взяв дорогу карту (на свій час) 6950 hd , вставив не працює- брак
Чудовий приклад полягає в тім, що ви віднесли її назад в магазин і вам бо повернули кошти, або дали аналогічну але не браковану.
yurius_r
Member

Повідомлення

Цікаво, що 7700 та 7800 на одному чипі navi32, тут скоріше вже не вигідно navi32 опускати в більш нижні сегменти. Тоді виходить буде щось накшталт navi33xt - моноліт з шиною 160-192 та кількістю блоків близько 7700 і об'ємом пам'яті типу 10-12gb. Можна буде і дирку закрити у діапазоні між 7600 та 7700 і налагодити щось дискретне для ноутів, бо як я розумію чиплетні карти не дуже енергоефективні і в ноути не торопляться.
Павло
Member

Повідомлення

yurius_r: 26.08.2023 14:40 Цікаво, що 7700 та 7800 на одному чипі navi32, тут скоріше вже не вигідно navi32 опускати в більш нижні сегменти. Тоді виходить буде щось накшталт navi33xt - моноліт з шиною 160-192 та кількістю блоків близько 7700 і об'ємом пам'яті типу 10-12gb. Можна буде і дирку закрити у діапазоні між 7600 та 7700 і налагодити щось дискретне для ноутів, бо як я розумію чиплетні карти не дуже енергоефективні і в ноути не торопляться.
З ноутбуками зашквар! Згадайте вихід gtx 1080 в ноутбуках яка була потужніша за 2х gtx 980m... Ось що дав тоді повноцінний енергоефективний чіп! А зараз знову в ноутбуках продають франкенштейнів!...
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

daesz: 26.08.2023 14:00
гусь ясновидящий: 26.08.2023 13:38 в мене є чудовий приклад, взяв дорогу карту (на свій час) 6950 hd , вставив не працює- брак
Чудовий приклад полягає в тім, що ви віднесли її назад в магазин і вам бо повернули кошти, або дали аналогічну але не браковану.

так, але не варто відривати те що я написав від контексту- я написав у випадку бу ринку ви берете певні ризики на себе :beer:

там свої плюшки і там
Taran
Member

Повідомлення

Не знаю чому всі цього не бачать - 7700 це відбраковка від 7800, а враховуючи чиплетний дизайн і вже не новий техпроцес - відбраковки буде мало. Ту малу кількість і так куплять, а як не куплять вони знизять ціну. Виглядає логічно.
VovaII
Member

Повідомлення

А тести коли будуть? Якщо у імпортних магазинах вже ціни є, то можливо і є що продавати?
yurius_r
Member

Повідомлення

VovaII
З 06.09
Відповісти