У Baldur's Gate 3 новий рекорд у Steam — піковий онлайн 875 тисяч гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Donate
До речі, що мається на увазі "акти"?
Donate
Member

Повідомлення

Геральт: 14.08.2023 18:50 Donate
До речі, що мається на увазі "акти"?
Перший. Закінчується як раз коли ми нам дали інфу про те що нам до "Місячних Веж" і ми змінюємо локацію. Третій починається з дороги на Балдур. Між ними це вторий всі оці церкви цвинатрі і т.п. :laugh:
Ну й ще раз якщо не бігти а робити всі квести а побічних так ДУУУЖЕ багато. То акти можуть дуже відрізнятися по часу проходження. В першому акті повно наприклад активностей які можно легко скіпнути. Літейна, Гриби, Павуки, Бабця на болотах :rolleyes:
Guest003
Member

Повідомлення

Гру неможливо пройти з першого разу і побачити усе) А ще у грі дууууже багато кінцівок. Та і іншими расами\класами теж цікаво пограти. Я однозначно буду проходити ще раз, і відкрию усі ачівки)
waryag
Member

Повідомлення

Ще 70к завантажили гру року! :super:

Відправлено через 14 хвилин 7 секунд:
zaqik: 14.08.2023 13:11Попробовал вчера игру. Ночью мне снилась панель не пол-экрана с сотней непонятных кнопок с подсказками, которые ничего не объясняют. И я всё время повторял "Я не понимаю" :insane:
Головна неінтуітивна річ - принцип роботи кубиків. І що атака і захист впливають на ймовірність влучення, а шкода - на кількість дамагу.
І не всі опанували розкриття деталей по "Т".
Donate: 14.08.2023 18:41 Перший акт це 40 годин мінімум :insane:
На 98% впевнений, що спідранери почнуть з 10 годин :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 14.08.2023 17:52
VirusikZloy: 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого :-/ , второй раз даже за деньги не буду проходить
На першу карту пішло під 80 год. І то не впевнений, що чогось не пропустив.
Ну це щось трохи багато, граю в коопі, створені перси в кожного ну і +2 персонажі "пресетових", перший акт за 45 годин приблизно, проходження звичайно не дивились, але не впевнений що якийсь вагомий шмат пропустили, можливо якусь схованку не більше і це при тому, що до другого акту йшли 2 можливими шляхами підземеллям та потім поверталися і проходили повністю гірський перевал (з повним їх проходженням)
waryag
Member

Повідомлення

erazel: 14.08.2023 13:12Але от варіативність там дуже і дуже висока, що для рпгшки вагомий плюс. Причому варіативність не Відьмак2-стайл де йде обрубування гілок глобальне, а набір варіантів по кожному квесту що тягне за собою інші варіанти розвитку світу. Тому кожне проходження має шанс бути не схожим на попереднє.
Не вагомий плюс, а невід'ємна риса. Навіть назва жанру передбачає відіграш ролі у грі, який неможливий без вибору. Це потім недолугі ігрожури і блогери стали чіпляти "РПГ" до кожної гри з прокачкою. :idea:

Відправлено через 8 хвилин 23 секунди:
Enjthesilence: 14.08.2023 21:16але не впевнений що якийсь вагомий шмат пропустили
А я впевнений, що якщо ви почнете перепроходити гру іншою партією з іншим набором рис і статів, роблячи інші вибори, то регулярно (або постійно) будете потрапляти у зовсім інші ситуації.

По тій же бабці можливо як мінімум 3 кардинально різних варіанти
спойлер
і це без урахування пригод дружини з трупиком і смерті або виживання бабки
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Donate: 14.08.2023 18:41
VirusikZloy: 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого :-/ , второй раз даже за деньги не буду проходить
Перший акт це 40 годин мінімум :insane:
Да мне все равно , я прошел за 65 рассматривать цветочки и пиксели можно и 100 часов
Donate
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 14.08.2023 22:08
Donate: 14.08.2023 18:41

Перший акт це 40 годин мінімум :insane:
Да мне все равно , я прошел за 65 рассматривать цветочки и пиксели можно и 100 часов
В целом как раз в подобных тайтлах побочные миссии ничуть не хуже, а то и лучше основной сюжетной линии :laugh: За что игра и ценится что можно сбегать налево и получить историю не хуже основной :shuffle: Плюс опять же здесь "гадят" бюджетами и для побочных квестов лепят целые локации или группу их :shuffle:

Побочная ветка допустим в первом акте с грибами которая в итоге закончится вообще файтом с великолепной мехой в литейной определённо стоит того :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.08.2023 21:16 Ну це щось трохи багато, граю в коопі, створені перси в кожного ну і +2 персонажі "пресетових", перший акт за 45 годин приблизно, проходження звичайно не дивились, але не впевнений що якийсь вагомий шмат пропустили, можливо якусь схованку не більше і це при тому, що до другого акту йшли 2 можливими шляхами підземеллям та потім поверталися і проходили повністю гірський перевал (з повним їх проходженням)
Ну я часто шмотки на продаж носив. Трохи довго вовтузився з павучихою і каргою. Загеноцидив табір гоблінів. Читав і лутав все підряд.
Та й то полишались різні нори для повторного проходження, бо друїда на мав.
Граю собі неспішно.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 14.08.2023 21:32
erazel: 14.08.2023 13:12Але от варіативність там дуже і дуже висока, що для рпгшки вагомий плюс. Причому варіативність не Відьмак2-стайл де йде обрубування гілок глобальне, а набір варіантів по кожному квесту що тягне за собою інші варіанти розвитку світу. Тому кожне проходження має шанс бути не схожим на попереднє.
Не вагомий плюс, а невід'ємна риса. Навіть назва жанру передбачає відіграш ролі у грі, який неможливий без вибору. Це потім недолугі ігрожури і блогери стали чіпляти "РПГ" до кожної гри з прокачкою. :idea:

Відправлено через 8 хвилин 23 секунди:
Enjthesilence: 14.08.2023 21:16але не впевнений що якийсь вагомий шмат пропустили
А я впевнений, що якщо ви почнете перепроходити гру іншою партією з іншим набором рис і статів, роблячи інші вибори, то регулярно (або постійно) будете потрапляти у зовсім інші ситуації.

По тій же бабці можливо як мінімум 3 кардинально різних варіанти
спойлер
і це без урахування пригод дружини з трупиком і смерті або виживання бабки
До чого тут це? зрозуміло, що якщо проходи на всі варіанти можливі піде більше часу, я кажу за одне проходження і в мене абсолютно 4 різні класи з різними рисами, а те що ти можеш вбити бабку, домовитись, чи прогнати це не додає часу до першого проходження. Я зачистив повністю першу мапу, підземелля та гірський перевал, все карти ці тупо пусті, в щелини пролазив "газом" зазвичай там просто схованки і на це не пішло 45-50 годин, це не мало.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Donate: 14.08.2023 22:13
VirusikZloy: 14.08.2023 22:08
В целом как раз в подобных тайтлах побочные миссии ничуть не хуже, а то и лучше основной сюжетной линии :laugh: За что игра и ценится что можно сбегать налево и получить историю не хуже основной :shuffle: Плюс опять же здесь "гадят" бюджетами и для побочных квестов лепят целые локации или группу их :shuffle:

Побочная ветка допустим в первом акте с грибами которая в итоге закончится вообще файтом с великолепной мехой в литейной определённо стоит того :laugh:
Каждый угол облазил специально чтобы затронуть побольше контента , и да были места что вроде бы все и тут между скал проход и там еще огромная локация , все видел все прошел , то что не смог найти , смотрел у стримеров и возвращался для зачистки, поэтому я уверен что прошел может не все прям но максимально приближено к этому
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag: 14.08.2023 21:09На 98% впевнений, що спідранери почнуть з 10 годин
10 хвилин :laugh:
спойлер
Earanak
Member

Повідомлення

Swen Vincke: Current roadmap: a) Hotfix 4, b) Patch 1 (+1000 fixes and tweaks), c) Patch 2.
Да уж... Большая игра требует больших патчей )))
Будет кайфово ее перепройти через годик. Надеюсь баланс подправят.
Больно уж много в игре золота которое некуда девать и провизии для отдыха.
Еще непонятно зачем сделана репутация у торговцев, сколько не продаю одному и тому же она все равно нейтральная.
Да, я в курсе что можно переключить режим торговли на обмен и начать задаривать торговца. Но это как то странно.
Ну и конечно есть еще что балансить, фиксить, QoL фичь добавлять. Короч жду Enhanced версию :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 14.08.2023 17:17Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого , второй раз даже за деньги не буду проходить
Я в игре 66 часов и еще даже первый акт не закончил.
Ничего ты там не закрыл, за 65 часов максимум основной сюжет можно галопом пробежать.
Sonnekonige
Junior

Повідомлення

Однозначно гра року буде, ларіани як завжди, above and beyond :up:
Жодних длц, батлпасів, мікротранзакцій та іншого раку сучасного геймдеву.

Поки що на перших два акти пішло 70.8 годин по стіму, з урахуванням того, що частину квестів я тупо провтикав, боюсь навіть уявити що буде у третьому акті та у наступних ранах :rolleyes:
VirusikZloy
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.08.2023 10:43
VirusikZloy: 14.08.2023 17:17Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого , второй раз даже за деньги не буду проходить
Я в игре 66 часов и еще даже первый акт не закончил.
Ничего ты там не закрыл, за 65 часов максимум основной сюжет можно галопом пробежать.
да мне пофиг че ты там думаешь
Відповісти