Останні статті і огляди
Новини
У Baldur's Gate 3 новий рекорд у Steam — піковий онлайн 875 тисяч гравців
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити У Baldur's Gate 3 новий рекорд у Steam — піковий онлайн 875 тисяч гравців
І це навіть без гайдів та підказок.
І це навіть без гайдів та підказок.
-
Maxhope
Member
Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться
-
Scr_Eagle
Member
График онлайна выглядит очень своеобразно. Скорее всего - основной пик идет из США. И это вполне ожидаемоMaxhope: ↑ 14.08.2023 11:47 Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться
-
erkins007
Member
Scr_Eagle
Там +- полляма всегда висит. Пока народ игру не пройдет там онлайн ещё долго будет запредельный.
Там +- полляма всегда висит. Пока народ игру не пройдет там онлайн ещё долго будет запредельный.
-
Bender_Rodriguez
Member
Навіть мені зовсім не фанату покрокових рпг цікаво пройти гру хоч і на мінімальній складності
-
n6407
Member
а Украинский на плойке будет?, не посмотрелMaxhope: ↑ 14.08.2023 11:47 Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться
-
Maxhope
Member
n6407
Будет
Будет
-
zaqik
Member
Попробовал вчера игру. Ночью мне снилась панель не пол-экрана с сотней непонятных кнопок с подсказками, которые ничего не объясняют. И я всё время повторял "Я не понимаю"І це навіть без гайдів та підказок.
Придётся теперь сыч пукупать и лечиться анимал кросингом.
-
erazel
Member
Ну гра виглядає дійсно досить добре зробленою. Звісно є недоліки і баги. Але от варіативність там дуже і дуже висока, що для рпгшки вагомий плюс. Причому варіативність не Відьмак2-стайл де йде обрубування гілок глобальне, а набір варіантів по кожному квесту що тягне за собою інші варіанти розвитку світу. Тому кожне проходження має шанс бути не схожим на попереднє.
Це при тому й сторону нам не навязують, типу "ось ці добрі, ось ці погані", ти вільний робити на власний розсуд.
Це при тому й сторону нам не навязують, типу "ось ці добрі, ось ці погані", ти вільний робити на власний розсуд.
-
Guest003
Member
Гра топова, котрий раз кажу) Таких емоцій від гри я давно не отримував)
-
dret09
Member
Ну я теж ніколи не грав у такі ігри і згоден, що для новачків дуже складно, проте гра робить усе щоб розібратися у цьому. Награв майже 20 годин - гра прикольна, але не більше (трохи не мій жанр). Повністю розумію хайп довкола неї, бо розробники дійсно змоглиzaqik: ↑ 14.08.2023 13:11Попробовал вчера игру. Ночью мне снилась панель не пол-экрана с сотней непонятных кнопок с подсказками, которые ничего не объясняют. И я всё время повторял "Я не понимаю"І це навіть без гайдів та підказок.
Придётся теперь сыч пукупать и лечиться анимал кросингом.
-
Scr_Eagle
Member
Я к тому, что у всех остальных играх в топе по онлайну характерен пик около 17-18 и минимум около 2 ночи по Киеву. У БГ3 есть 3 характерных точки на графике 17-18 первый пик, 23 основной пик, 5 утра третий пик и минимум по полудню. Да, этот минимум все еще очень высок. Но интересно именно распределение по времени сутокerkins007: ↑ 14.08.2023 11:53 Scr_Eagle
-
forger33
Member
Награв уже більше 70-ти годин (+годин з 20 у ранній доступ). Після Відьмака 3 не пам'ятаю, щоб ще якась гра настільки сподобалася та затягувала. З-поміж RPG зараз однозначно найкраща. Варіативність просто космос. Після основного проходження обов'язково буду проходити іншими персонажами. Наразі для мене це найкраща гра за останні n років однозначно. Щодо української локалізації: в цілому вона пристойна, проте все ж таки перейшов знов на англійську.
-
Rex
Member
Особисто мене, окрім того що я ніколи не любив покрокові РПГ (нехай мене пробачать фанати Драгонейджа, Фолаута і тих самих Балдурсів), відштовхує у першу чергу візуал. Обличчя, міміка і загальний стиль гри якийсь неприємний. Персонажі - це якісь нафарбовані ляльки з театру. Я не можу це пояснити, на підсвідомому рівні неприємний візуал гри.
-
Nemo4k
Member
Гра для гравців ніяких тобі длс та ніяких битлпассів ніяких донатних помийок ніякий донат прем після чого ти будеш нагібати всі і вся. Купив тай просто граєш.
-
Kravan
Member
Это буквально глоток свежего воздуха. После выхода таких игр - покупка донатных доилен в открытом мире это тест на интеллект.Nemo4k: ↑ 14.08.2023 15:50 Гра для гравців ніяких тобі длс та ніяких битлпассів ніяких донатних помийок ніякий донат прем після чого ти будеш нагібати всі і вся. Купив тай просто граєш.
-
VirusikZloy
Member
Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого , второй раз даже за деньги не буду проходить
-
Геральт
Member
На першу карту пішло під 80 год. І то не впевнений, що чогось не пропустив.VirusikZloy: ↑ 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого , второй раз даже за деньги не буду проходить
-
Scoffer
Member
VirusikZloy
За 65 годин ти пропустив більшість квестів, а не закрив їх
За 65 годин ти пропустив більшість квестів, а не закрив їх
-
Donate
Member
Перший акт це 40 годин мінімумVirusikZloy: ↑ 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого , второй раз даже за деньги не буду проходить