У Baldur's Gate 3 новий рекорд у Steam — піковий онлайн 875 тисяч гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити У Baldur's Gate 3 новий рекорд у Steam — піковий онлайн 875 тисяч гравців

І це навіть без гайдів та підказок. :D
Maxhope
Member

Повідомлення

Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться :super:
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Maxhope: 14.08.2023 11:47 Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться :super:
График онлайна выглядит очень своеобразно. Скорее всего - основной пик идет из США. И это вполне ожидаемо
erkins007
Member

Повідомлення

Scr_Eagle
Там +- полляма всегда висит. Пока народ игру не пройдет там онлайн ещё долго будет запредельный.
Bender_Rodriguez
Member

Повідомлення

Навіть мені зовсім не фанату покрокових рпг цікаво пройти гру хоч і на мінімальній складності
n6407
Member

Повідомлення

Maxhope: 14.08.2023 11:47 Хайп конечно запредельный , скорее бы на пс5 вышла, хочется ворваться :super:
а Украинский на плойке будет?, не посмотрел
Maxhope
Member

Повідомлення

n6407
Будет
zaqik
Member

Повідомлення

Попробовал вчера игру. Ночью мне снилась панель не пол-экрана с сотней непонятных кнопок с подсказками, которые ничего не объясняют. И я всё время повторял "Я не понимаю" :insane:
Придётся теперь сыч пукупать и лечиться анимал кросингом.
erazel
Member

Повідомлення

Ну гра виглядає дійсно досить добре зробленою. Звісно є недоліки і баги. Але от варіативність там дуже і дуже висока, що для рпгшки вагомий плюс. Причому варіативність не Відьмак2-стайл де йде обрубування гілок глобальне, а набір варіантів по кожному квесту що тягне за собою інші варіанти розвитку світу. Тому кожне проходження має шанс бути не схожим на попереднє.
Це при тому й сторону нам не навязують, типу "ось ці добрі, ось ці погані", ти вільний робити на власний розсуд.
Guest003
Member

Повідомлення

Гра топова, котрий раз кажу) Таких емоцій від гри я давно не отримував)
dret09
Member

Повідомлення

zaqik: 14.08.2023 13:11
Попробовал вчера игру. Ночью мне снилась панель не пол-экрана с сотней непонятных кнопок с подсказками, которые ничего не объясняют. И я всё время повторял "Я не понимаю" :insane:
Придётся теперь сыч пукупать и лечиться анимал кросингом.
Ну я теж ніколи не грав у такі ігри і згоден, що для новачків дуже складно, проте гра робить усе щоб розібратися у цьому. Награв майже 20 годин - гра прикольна, але не більше (трохи не мій жанр). Повністю розумію хайп довкола неї, бо розробники дійсно змогли
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

erkins007: 14.08.2023 11:53 Scr_Eagle
Там +- полляма всегда висит. Пока народ игру не пройдет там онлайн ещё долго будет запредельный.
Я к тому, что у всех остальных играх в топе по онлайну характерен пик около 17-18 и минимум около 2 ночи по Киеву. У БГ3 есть 3 характерных точки на графике 17-18 первый пик, 23 основной пик, 5 утра третий пик и минимум по полудню. Да, этот минимум все еще очень высок. Но интересно именно распределение по времени суток
forger33
Member

Повідомлення

Награв уже більше 70-ти годин (+годин з 20 у ранній доступ). Після Відьмака 3 не пам'ятаю, щоб ще якась гра настільки сподобалася та затягувала. З-поміж RPG зараз однозначно найкраща. Варіативність просто космос. Після основного проходження обов'язково буду проходити іншими персонажами. Наразі для мене це найкраща гра за останні n років однозначно. Щодо української локалізації: в цілому вона пристойна, проте все ж таки перейшов знов на англійську.
Rex
Member

Повідомлення

Особисто мене, окрім того що я ніколи не любив покрокові РПГ (нехай мене пробачать фанати Драгонейджа, Фолаута і тих самих Балдурсів), відштовхує у першу чергу візуал. Обличчя, міміка і загальний стиль гри якийсь неприємний. Персонажі - це якісь нафарбовані ляльки з театру. Я не можу це пояснити, на підсвідомому рівні неприємний візуал гри.
Nemo4k
Member

Повідомлення

Гра для гравців ніяких тобі длс та ніяких битлпассів ніяких донатних помийок ніякий донат прем після чого ти будеш нагібати всі і вся. Купив тай просто граєш.
Kravan
Member

Повідомлення

Nemo4k: 14.08.2023 15:50 Гра для гравців ніяких тобі длс та ніяких битлпассів ніяких донатних помийок ніякий донат прем після чого ти будеш нагібати всі і вся. Купив тай просто граєш.
Это буквально глоток свежего воздуха. После выхода таких игр - покупка донатных доилен в открытом мире это тест на интеллект.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого :-/ , второй раз даже за деньги не буду проходить
Геральт
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого :-/ , второй раз даже за деньги не буду проходить
На першу карту пішло під 80 год. І то не впевнений, що чогось не пропустив.
Scoffer
Member

Повідомлення

VirusikZloy
За 65 годин ти пропустив більшість квестів, а не закрив їх :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 14.08.2023 17:17 Прошел за 65 часов ,закрыл почти все квесты , норм игра но ничего особого :-/ , второй раз даже за деньги не буду проходить
Перший акт це 40 годин мінімум :insane:
Відповісти