Не знаю,на этих картах,насколько помню,были чипы ДДР3 с 1,2 нс или 1,4 нс (в зависимости от бренда) памяти.Моя вроде с 1,2 была и не сказал бы,что она медленная.Вот Жефорсы 8600,9600GSO ,да были 512 мб с ДДР2 памятью,как впрочем и с ДДР3.spoglyadach: ↑ 27.07.2023 15:22 О, в мене є така в коробочній версії, там тільки проблема що пам'ять дуже повільна розпаяна, але 512мб
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Бумик
Member
-
spoglyadach
Member
Мені щось здається що на тій 1950 саме DDR2 і було встановлена, треба буде глянути за нагоди. Бо вже такі деталі по кожному артефакту не пам'язатю. Точно знаю що аналогічна MSI з стандартними 256 має на борту DDR3 і там навіть частоти вищі були. Так само Сапфір, теж має таку пам'ять з вищою частотою, але ви як власник цієї карти впродовж не одного року мабуть краще знаєте. Я можу і плутатись у показаннях бо коробку з нею в останнє бачив ще до війни.Бумик: ↑ 27.07.2023 20:09 Не знаю,на этих картах,насколько помню,были чипы ДДР3 с 1,2 нс или 1,4 нс (в зависимости от бренда) памяти.Моя вроде с 1,2 была и не сказал бы,что она медленная.Вот Жефорсы 8600,9600GSO ,да были 512 мб с ДДР2 памятью,как впрочем и с ДДР3.
-
Бумик
Member
Вопрос к знатокам.Плата процессорная ,которая вставляется в слот1 ,а на ней разьем сокет 370.Вот провода -перемычки,похоже самопал?И с какой целью их применили?Или все же заводская фича?
- спойлер
С ДДР2 памятью 1950 не было.Были версии 256 и 512 мБ.Но с памятью ДДР3,были с 1,2 нс (около 1650 мгц) и 1,4 нс (около 1400 мГц).Только частоты производителем были занижены с стандартных 1400 до 1200 мГц(что по словам оверклокеров давало хороший шанс для разгона и это уже была практически карта 1950 ПРО,соответственно также при увеличении частот чипа).spoglyadach: ↑ 27.07.2023 22:23 Мені щось здається що на тій 1950 саме DDR2 і було встановлена, треба буде глянути за нагоди.
- спойлер
-
Death
Member
Бумик
https://www.ixbt.com/mainboard/newcpu-p6.shtml
я думаю поймете
кстати а чего их заблочили ? у меня без впн не лезет
https://www.ixbt.com/mainboard/newcpu-p6.shtml
я думаю поймете
кстати а чего их заблочили ? у меня без впн не лезет
-
Бумик
Member
Death
Спасибо.Подобное и предположил.Чтобы процы работали,те что не должны работать
Это типа как раньще тут писали,что Туалатина к плате *приручили*,которая их не поддерживает.
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Спасибо.Подобное и предположил.Чтобы процы работали,те что не должны работать
Это типа как раньще тут писали,что Туалатина к плате *приручили*,которая их не поддерживает.
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
У меня без впн открывается,но долговато грузится,не сразу.
-
acidburn
Member
Все так, але не дуже схоже - зовсім інші контакти замкнуті, а той кут де напруги взагалі чистий.
Є різні моди у тому числі з резисторами та модифікаціями плат, через термоклей взагалі не дуже видно, краще подзвонити
https://forum.purepc.pl/topic/237285-bx ... n-mod-faq/
https://www.oocities.org/_lunchbox/gene ... t_mod.html
http://mrufer.ch/pc/tualatin2_e.html
https://www.overclockers.com/tualatin-in-a-bx-board/
-
spoglyadach
Member
Що ви бачите перед собою, скарбБумик: ↑ 28.07.2023 00:13 С ДДР2 памятью 1950 не было.Были версии 256 и 512 мБ.Но с памятью ДДР3,были с 1,2 нс (около 1650 мгц) и 1,4 нс (около 1400 мГц).Только частоты производителем были занижены с стандартных 1400 до 1200 мГц(что по словам оверклокеров давало хороший шанс для разгона и это уже была практически карта 1950 ПРО,соответственно также при увеличении частот чипа).
- спойлер
- 1950.jpg
-
Gragonfire
Junior
скажите , что будет производительнее : 775 с xeon 4 ядра или АМ2+ с Phenom 4 ядра 3.1Ггц . (На АМ2 режим диска - только IDE ) ? ксеон максимальный чтоб заработал
-
ApostolCV
Member
Xeon 771>Phenom.
P.S. 7950 PCI не имеет ценности?
P.S. 7950 PCI не имеет ценности?
-
enterprise2k3
Member
-
spoglyadach
Member
Біос то не дуже показово, краще вже у ОС дивитись, за можливості ще й драйвер підкинути. Але попередьо дуже схоже на відвал пам'ятіenterprise2k3: ↑ 28.07.2023 21:03 Доброго вечора.
Відеокарта geforce 7800 gs, AGP, лежала багато років у мене, запустив - артефакти, але якісь нетипові. Які думки, на що думати?
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Якщо Xeon з правильним розгоном та правильною пам'яттю то буде сношать Phenom.Gragonfire: ↑ 28.07.2023 19:25 скажите , что будет производительнее : 775 с xeon 4 ядра или АМ2+ с Phenom 4 ядра 3.1Ггц . (На АМ2 режим диска - только IDE ) ? ксеон максимальный чтоб заработал
Відправлено через 25 секунд:
А шо па чьом? Бо в мене немає живої
-
enterprise2k3
Member
Запустив, відфотаграфував.spoglyadach: ↑ 28.07.2023 21:40Біос то не дуже показово, краще вже у ОС дивитись, за можливості ще й драйвер підкинути. Але попередьо дуже схоже на відвал пам'ятіenterprise2k3: ↑ 28.07.2023 21:03 Доброго вечора.
Відеокарта geforce 7800 gs, AGP, лежала багато років у мене, запустив - артефакти, але якісь нетипові. Які думки, на що думати?
Завантаження windows, встановлення драйверів 3dmark 2001
-
spoglyadach
Member
Все ж мабуть не пам'ять а таки початкова стадія відвалу GPU, можна спробувати трохи погріти, на такому етапі може допомогти на якийсь час. Але всі ці серії дуже схильні рано чи пізно відвалитись
-
enterprise2k3
Member
От тому я і написав за нетипові артефакти.. скільки років пройшло, але в своїй практиці я стикався або з повним відвалом, коли вже картинки нема, або з битою пам'яттюspoglyadach: ↑ 28.07.2023 22:35 Все ж мабуть не пам'ять а таки початкова стадія відвалу GPU, можна спробувати трохи погріти, на такому етапі може допомогти на якийсь час. Але всі ці серії дуже схильні рано чи пізно відвалитись
Прогріти - прийнято, спробуємо.
Ще питання сюди-ж, якщо мені потрапить в руки жива 7800gs pci-e, чи є сенс пересаджувати відеочіп?
-
spoglyadach
Member
Відвали на різних серіях по різному себе проявляють, іноді навіть в Біос все може бути нормально, а потім на вікні завантаження починає плющити. Іноди взагалі все нормально, а ставиш драйвер і всьо, більше система з зображенням не завантажиться. Пересаджувати відеочіп є сенс тільки в тому випадку якщо ви самі його пересадите, або є знайомі що зроблять за не дорого. А якщо звертатись до спеціаліста як за ремонтом, то цінник буде не дуже приємний + не відомо як себе поведе та відяха після всіх тих процедур. Це ж демонтаж двох чіпів, реболл без трафарету + далеко не всі майстри беруться навіть за якісь старі GTX 780, вже не кажучи про 7800
-
enterprise2k3
Member
Ок, значить спробуємо обережно нагріти, ну а потім будемо не спешно ловити донора.spoglyadach: ↑ 28.07.2023 23:25 Відвали на різних серіях по різному себе проявляють, іноді навіть в Біос все може бути нормально, а потім на вікні завантаження починає плющити. Іноди взагалі все нормально, а ставиш драйвер і всьо, більше система з зображенням не завантажиться. Пересаджувати відеочіп є сенс тільки в тому випадку якщо ви самі його пересадите, або є знайомі що зроблять за не дорого. А якщо звертатись до спеціаліста як за ремонтом, то цінник буде не дуже приємний + не відомо як себе поведе та відяха після всіх тих процедур. Це ж демонтаж двох чіпів, реболл без трафарету + далеко не всі майстри беруться навіть за якісь старі GTX 780, вже не кажучи про 7800
p/s щось в останні часи мені взагалі з відяхами щастить, як тому потопельнику. 5900хт - пам'ять відсохла після років зберігання, 7800 - початкова стадія відвалу, або пам'ять, спробував придбати 9600 - фізичні пошкодження не сумісні з життям, ще одну карту майже придбав - дружина продавця віддала/продала іншим покупцям, поки той був на роботі
-
spoglyadach
Member
Ну так як всім мабуть, в мене теж іноді щось перекуповують, іноді пишеш продавцю що просиш резерв і хочеш купити, але треба дещо уточнити. Він відповідає по пів дня, а потім пише що вже продав.
А як ви зберігаєте залізо, в сухому приіщенні чи може десь у гаражі, це теж може впливати. Хоча як показала моя практика, іноді навіть зберігання на не опалюваному балконі просто в коробці ніяк не впливає і залізка працює після такого роками
А як ви зберігаєте залізо, в сухому приіщенні чи може десь у гаражі, це теж може впливати. Хоча як показала моя практика, іноді навіть зберігання на не опалюваному балконі просто в коробці ніяк не впливає і залізка працює після такого роками
-
darlo0k
Member
якщо рєф можу віддать ватерблок на неїApostolCV: ↑ 28.07.2023 20:52 P.S. 7950 PCI не имеет ценности?
Відправлено через 5 хвилин 26 секунд:
enterprise2k3: ↑ 28.07.2023 23:58
p/s щось в останні часи мені взагалі з відяхами щастить, як тому потопельнику. 5900хт - пам'ять відсохла після років зберігання, 7800 - початкова стадія відвалу, або пам'ять, спробував придбати 9600 - фізичні пошкодження не сумісні з життям, ще одну карту майже придбав - дружина продавця віддала/продала іншим покупцям, поки той був на роботі
в мене досі 9600 маслає підключена до телевізора
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, найшов на лоху.уа, з залмановським кулером за 300(жарти про різних фахівців у студію)
-
Gragonfire
Junior
xeon-e5450 3 Ггц , Phenom IIX4 980 (HDZ980FBK4DGM),3.7GHz а против такого буйвола ну не знаю .... , его тоже можно чуть разогнать
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
если ремонтировать - то она не стоит даже шаров что на ремонт пойдут как 8800enterprise2k3: ↑ 28.07.2023 21:03 Доброго вечора.