Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
Ramon
Краще пиляй
Краще пиляй
-
Ramon
Member
dead_rat
Пілять на дві години
Пілять на дві години
-
Alex+
Member
Це було одразу зрозуміло і було вам озвучено.Ramon: ↑ 21.06.2023 19:55що таки стоковий перемикач с101 не канає на 48Т зірку
Перемикачі є з нижньою підводкою троса, з верхньою та універсальні. Ще треба щоб по діаметру труби підходив. Оберіть правильно модель, щоб не виявилось що троса не вистачає чи на трубу не налазить\не затягуєтьсяRamon: ↑ 21.06.2023 19:55 випливе ще щось?
-
molla
Member
Как бороться со скрипящими тормозами/колодками shimano , на роторе написано organic only, покупал органические - скрипят, керамические - ещё хуже скрип, вычищал всё до идеала, на долго не помогало , поменять сам ротор чтоли
-
Alex+
Member
molla
Там причин куча - від банальної вологи та мастила, до "гуляння" металу диска та рами.
З першим боротьба доволі проста. Диск протерти спиртом з обох боків, колодки прокалити (див. мануали з інету щоб не спалить), зібрати до купи, перевірити, щоб не було перекосів та дати гальмам гарно просратись - прогальмуватись на затяжному спуску - щоб притерлося.
Якщо скрип викликаний самим металом, то тут нічого не зробиш, окрім підбора інших деталей - гальм, каліпера, диску... рами
Там причин куча - від банальної вологи та мастила, до "гуляння" металу диска та рами.
З першим боротьба доволі проста. Диск протерти спиртом з обох боків, колодки прокалити (див. мануали з інету щоб не спалить), зібрати до купи, перевірити, щоб не було перекосів та дати гальмам гарно просратись - прогальмуватись на затяжному спуску - щоб притерлося.
Якщо скрип викликаний самим металом, то тут нічого не зробиш, окрім підбора інших деталей - гальм, каліпера, диску... рами
-
Ramon
Member
Читав на одному сайті що мій с101 підходить і під 48т. А сьогодні побачив що на 5 інших сайтах пишеться про 42тAlex+: ↑ 21.06.2023 20:24Це було одразу зрозуміло і було вам озвучено.Ramon: ↑ 21.06.2023 19:55що таки стоковий перемикач с101 не канає на 48Т зірку
Перемикачі є з нижньою підводкою троса, з верхньою та універсальні. Ще треба щоб по діаметру труби підходив. Оберіть правильно модель, щоб не виявилось що троса не вистачає чи на трубу не налазить\не затягуєтьсяRamon: ↑ 21.06.2023 19:55 випливе ще щось?
Енівей... В нового підведення тросів йде універсальне, з двох сторін
-
Alex+
Member
А підняти вище його?Ramon: ↑ 21.06.2023 21:02сайті що мій с101 підходить і під 48т
-
3-14
Member
Має підійти, спробуй підняти вище + відрегулювати трос. Механік має знатиRamon: ↑ 21.06.2023 21:02Читав на одному сайті що мій с101 підходить і під 48т. А сьогодні побачив що на 5 інших сайтах пишеться про 42т
-
Hotspur
Member
довго і нудно. все протирати спиртом. міняти колодки і так даліmolla: ↑ 21.06.2023 20:36Как бороться со скрипящими тормозами/колодками shimano , на роторе написано organic only, покупал органические - скрипят, керамические - ещё хуже скрип, вычищал всё до идеала, на долго не помогало , поменять сам ротор чтоли
-
Ramon
Member
Alex+
3-14
Так він кріпиться під каретку, а не на трубу
3-14
Так він кріпиться під каретку, а не на трубу
-
Alex+
Member
тоді тільки мінять.
-
Ramon
Member
Alex+
Знач так і робитимемо
Буде трохи запчастин, загалом
Знач так і робитимемо
Буде трохи запчастин, загалом
-
Hotspur
Member
катнув 25 км. жарко. треба в 6 вставати і тоді їздити
-
Ramon
Member
Привіт, товариство!
Нарешті!
Їде просто казково.
У порівнянні з попередніми зірками 42/34/24 - з поточними (48/38/28) очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
плюс в найменшій зірці з'явився сенс (бо раніше на ній крутіння було ну дуже легким, нереально було довго педалити, а зараз то взагалі нормально )
ПиСи. За все про все (заміна каретки, шатунів, переднього перемикача, установка ланцюга) заплатив 410грн (а якщо точніше - 110грн плюс віддав майстру кмс z7 ланцюг, який у нього ж брав і на якому проїздив з тиждень поки не стало очевидно що однією лиш заміною ланцюга не обійтись).
Чи задоволений я? Однозначно
На підході ще гріпси на кермо, треба лівий замінити
Плюс хочу зробити освітлення - штатний ліхтар, що працює від генератора в колесі, раніше самовільно відпав на трясучці (лопнула защолка на ньому, думаю через перегрів пластика на сонці + старість)
Нарешті!
Їде просто казково.
У порівнянні з попередніми зірками 42/34/24 - з поточними (48/38/28) очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
плюс в найменшій зірці з'явився сенс (бо раніше на ній крутіння було ну дуже легким, нереально було довго педалити, а зараз то взагалі нормально )
ПиСи. За все про все (заміна каретки, шатунів, переднього перемикача, установка ланцюга) заплатив 410грн (а якщо точніше - 110грн плюс віддав майстру кмс z7 ланцюг, який у нього ж брав і на якому проїздив з тиждень поки не стало очевидно що однією лиш заміною ланцюга не обійтись).
Чи задоволений я? Однозначно
На підході ще гріпси на кермо, треба лівий замінити
Плюс хочу зробити освітлення - штатний ліхтар, що працює від генератора в колесі, раніше самовільно відпав на трясучці (лопнула защолка на ньому, думаю через перегрів пластика на сонці + старість)
-
dead_rat
Member
Ramon
Вітаємо!
Було вельми цікаво дивитися серіі твоїх апгрейдів
Вітаємо!
Було вельми цікаво дивитися серіі твоїх апгрейдів
-
Hotspur
Member
50 кмч ? оце я розумію гонщикRamon: ↑ 25.06.2023 07:53очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
Відправлено через 52 секунди:
я тут на гравійнику 42 набрав і думав вже все
-
Alex+
Member
Ramon: ↑ 25.06.2023 07:53 очікувано збільшилась швидкість
-
murzik
Member
схоже ніби я пишу 3 роки тому. каденс знаєш що це таке? не ламай коліна. це нереально їхати на таких передачах.Ramon: ↑ 25.06.2023 07:53 очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
-
Ramon
Member
dead_rat
сенк
Hotspur
Не засікав ще)
Alex+
murzik
Знаю що таке каденс, не рахував),
Але на моїх доволі вузьких 28" колесах їжджу, коліна не ламаються)
А для чого по собі судити інших?
Я три з половиною роки (відколи купив його) їздив на 42-11 зубах цілком комфортно
сенк
Hotspur
Не засікав ще)
Alex+
murzik
Знаю що таке каденс, не рахував),
Але на моїх доволі вузьких 28" колесах їжджу, коліна не ламаються)
А для чого по собі судити інших?
Я три з половиною роки (відколи купив його) їздив на 42-11 зубах цілком комфортно
-
murzik
Member
Ramon
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?
Скорость движения 52.66 км/чRamon: ↑ 25.06.2023 20:0248+11
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?