Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Ramon

Краще пиляй :popcorn:
Ramon
Member

Повідомлення

dead_rat
Пілять на дві години
Alex+
Member

Повідомлення

Ramon: 21.06.2023 19:55що таки стоковий перемикач с101 не канає на 48Т зірку
Це було одразу зрозуміло і було вам озвучено.
Ramon: 21.06.2023 19:55 випливе ще щось?
Перемикачі є з нижньою підводкою троса, з верхньою та універсальні. Ще треба щоб по діаметру труби підходив. Оберіть правильно модель, щоб не виявилось що троса не вистачає чи на трубу не налазить\не затягується
molla
Member

Повідомлення

Как бороться со скрипящими тормозами/колодками shimano , на роторе написано organic only, покупал органические - скрипят, керамические - ещё хуже скрип, вычищал всё до идеала, на долго не помогало :insane:, поменять сам ротор чтоли :dontknow:
Alex+
Member

Повідомлення

molla
Там причин куча - від банальної вологи та мастила, до "гуляння" металу диска та рами.

З першим боротьба доволі проста. Диск протерти спиртом з обох боків, колодки прокалити (див. мануали з інету щоб не спалить), зібрати до купи, перевірити, щоб не було перекосів та дати гальмам гарно просратись - прогальмуватись на затяжному спуску - щоб притерлося.

Якщо скрип викликаний самим металом, то тут нічого не зробиш, окрім підбора інших деталей - гальм, каліпера, диску... рами :)
Ramon
Member

Повідомлення

Alex+: 21.06.2023 20:24
Ramon: 21.06.2023 19:55що таки стоковий перемикач с101 не канає на 48Т зірку
Це було одразу зрозуміло і було вам озвучено.
Ramon: 21.06.2023 19:55 випливе ще щось?
Перемикачі є з нижньою підводкою троса, з верхньою та універсальні. Ще треба щоб по діаметру труби підходив. Оберіть правильно модель, щоб не виявилось що троса не вистачає чи на трубу не налазить\не затягується
Читав на одному сайті що мій с101 підходить і під 48т. А сьогодні побачив що на 5 інших сайтах пишеться про 42т :facepalm:

Енівей... В нового підведення тросів йде універсальне, з двох сторін
Alex+
Member

Повідомлення

Ramon: 21.06.2023 21:02сайті що мій с101 підходить і під 48т
А підняти вище його?
3-14
Member

Повідомлення

Ramon: 21.06.2023 21:02Читав на одному сайті що мій с101 підходить і під 48т. А сьогодні побачив що на 5 інших сайтах пишеться про 42т
Має підійти, спробуй підняти вище + відрегулювати трос. Механік має знати :up:
Hotspur
Member

Повідомлення

molla: 21.06.2023 20:36Как бороться со скрипящими тормозами/колодками shimano , на роторе написано organic only, покупал органические - скрипят, керамические - ещё хуже скрип, вычищал всё до идеала, на долго не помогало , поменять сам ротор чтоли
довго і нудно. все протирати спиртом. міняти колодки і так далі
Ramon
Member

Повідомлення

Alex+
3-14
Так він кріпиться під каретку, а не на трубу :(
Alex+
Member

Повідомлення

тоді тільки мінять.
Ramon
Member

Повідомлення

Alex+
Знач так і робитимемо :)
Буде трохи запчастин, загалом :)
Hotspur
Member

Повідомлення

катнув 25 км. жарко. треба в 6 вставати і тоді їздити
Ramon
Member

Повідомлення

Привіт, товариство!

Нарешті! :super:
20230624_112907.jpg
20230624_121156.jpg
20230624_121151.jpg
Їде просто казково.
У порівнянні з попередніми зірками 42/34/24 - з поточними (48/38/28) очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду) :up:
плюс в найменшій зірці з'явився сенс (бо раніше на ній крутіння було ну дуже легким, нереально було довго педалити, а зараз то взагалі нормально :super: )

ПиСи. За все про все (заміна каретки, шатунів, переднього перемикача, установка ланцюга) заплатив 410грн :up: (а якщо точніше - 110грн плюс віддав майстру кмс z7 ланцюг, який у нього ж брав і на якому проїздив з тиждень поки не стало очевидно що однією лиш заміною ланцюга не обійтись).

Чи задоволений я? Однозначно :super:

На підході ще гріпси на кермо, треба лівий замінити

Плюс хочу зробити освітлення - штатний ліхтар, що працює від генератора в колесі, раніше самовільно відпав на трясучці :gigi: (лопнула защолка на ньому, думаю через перегрів пластика на сонці + старість)
dead_rat
Member

Повідомлення

Ramon
Вітаємо!
Було вельми цікаво дивитися серіі твоїх апгрейдів :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

Ramon: 25.06.2023 07:53очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
50 кмч ? оце я розумію гонщик

Відправлено через 52 секунди:
я тут на гравійнику 42 набрав і думав вже все :lol:
Alex+
Member

Повідомлення

Ramon: 25.06.2023 07:53 очікувано збільшилась швидкість
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

Ramon: 25.06.2023 07:53 очікувано збільшилась швидкість на найбільшій зірці (48+11 ззаду)
схоже ніби я пишу 3 роки тому. каденс знаєш що це таке? не ламай коліна. це нереально їхати на таких передачах.
Ramon
Member

Повідомлення

dead_rat
:) :up: сенк

Hotspur
Не засікав ще)

Alex+
:gigi:

murzik
Знаю що таке каденс, не рахував),
Але на моїх доволі вузьких 28" колесах їжджу, коліна не ламаються)
А для чого по собі судити інших? ;)
Я три з половиною роки (відколи купив його) їздив на 42-11 зубах цілком комфортно ;)
murzik
Member

Повідомлення

Ramon
Скорость движения 52.66 км/ч
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?
Відповісти