Ну що ж)Muttabor: ↑ 16.06.2023 18:49Нужен оригинальный адаптерunique-neon: ↑ 16.06.2023 17:13Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі![]()
https://www.xbox.com/ru-RU/accessories/ ... er-windows
- спойлер
- xboxbta.jpg
Новини
Останні статті і огляди
Огляд геймпада ASUS ROG Raikiri
-
unique-neon
Member
-
Ghody
Member
пока в боксовые не завезут хаптик как у пс5 обновлять их не имеет смыслаAMD: ↑ 16.06.2023 18:16 Якраз задумався про придбання Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2, а тут хоппа, "огляд геймпада ASUS ROG Raikiri", і Я, стоп, треба покурити цю тему, перечитав, для мене мінус що тільки дротове підключення, в кінці статті є згадка про геймпад ASUS ROG Raikiri PRO, мабуть це і є те що я оберу, чи буде якесь порівняння?, поки у нас їх нема, трохи зачекаю...Що думаєте? який з двох буде ліпше Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 + Адаптер Microsoft Xbox Series, чи ASUS ROG Raikiri PRO?
Хотілось би і тут почитати огляд ASUS ROG Raikiri PRO.
-
VovaII
Member
unique-neon
— а блютус якого покоління Ви використовуєте? Можливо потрібен 5?Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі
-
unique-neon
Member
Адаптер сам 5.2 наче підтримує. Але пишуть, що це лімітація bluetooth як такого.VovaII: ↑ 16.06.2023 19:05 unique-neon— а блютус якого покоління Ви використовуєте? Можливо потрібен 5?Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі
Відправлено через 29 хвилин 48 секунд:
Я більше за гіроскоп, тоді може і в ігри почнуть додавати. Хоча на плойці в екзклюзивах воно навіть не включено по дефолту. Хоча на 3DS в парі тайтлів справді зручно було наводитись на ціль, там він тільки включався при прицілюванні. Якщо постійно працює, то зле.Ghody: ↑ 16.06.2023 18:50 пока в боксовые не завезут хаптик как у пс5 обновлять их не имеет смысла
-
Phos4
Member
Провідний геймпад по ціні як половина series s, налітай.
-
Балтазар
Member
unique-neon
В сторонних геймпадах со встроенным гироскопом можно настроить в любой игре его активацию и степень чувствительности при нажатии ЛТ/Л2,за дуалшок правда не вкурсе.
В сторонних геймпадах со встроенным гироскопом можно настроить в любой игре его активацию и степень чувствительности при нажатии ЛТ/Л2,за дуалшок правда не вкурсе.
-
unique-neon
Member
Є таке, просто хотілось би нативної підтримки, щоб було стандартом для xinput
-
myravei
Member
оригинальный хбокс пад от sx и дешевле и видимо качественней, моему уже 3 года от сериес х, от асуса взял бы возможно по цене до 2500 не дороже
-
Yaroslav308
Member
Когда я покупал аккум, он стоил у наших барыг ровно в 2 раза дешевле чем самый нищий, стандартный, боксовый геймпад.unique-neon: ↑ 16.06.2023 12:51- офіційний акум коштує як сам геймпад
На юсб блютуз свистке коннект в метрах 5 был ужасный. Оригинальный радио адаптер мастхев, и звук работает и несколько геймпадов можно подключить.unique-neon: ↑ 16.06.2023 18:40Тут можу сказати тільки те, що граю на звичайному XBox One Controller, не Elite, на свіжій прошивці. Зв'язок не рветься. Мій Bluetooth адаптер, і заодно wifi - intel ax200
-
unique-neon
Member
А, хіба так. Бо я біля компютера граю, то без проблем.Yaroslav308: ↑ 19.06.2023 14:03 На юсб блютуз свистке коннект в метрах 5 был ужасный.
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
В повідомленні вище проясняється ситуаціяAMD: ↑ 16.06.2023 18:38 Пишуть що без адаптера рветься зв'язок, глючить.
-
Yaroslav308
Member
Возможно у меня просто плохой свисток, но геймпад начинал лагать даже если между ним и приемником просто поставить ладонь.unique-neon: ↑ 19.06.2023 14:33А, хіба так. Бо я біля компютера граю, то без проблем.
У меня адаптер Edimax BT-8500, на момент покупки это единственное что было из юсб на розетке.
-
unique-neon
Member
Стало цікаво, провів експеримент, десь хвилин 15 грав з 4-х метрів (далі монітор не в зоні прямої видимості) геймпад також пробував кілька хвилин ховати то за головою то за спиною. Лагів вводу не помітив, явних розривів теж не було.Yaroslav308: ↑ 19.06.2023 15:20 Возможно у меня просто плохой свисток, но геймпад начинал лагать даже если между ним и приемником просто поставить ладонь.
У меня адаптер Edimax BT-8500, на момент покупки это единственное что было из юсб на розетке.
Потім вийшов у ванну, звідки бачив пів монітора лише, відстань 5-6 метрів. Кілька хвилин так грав, ніби все ок з вводом було.
Потім пішов у інші кімнати. Чи були затримки вводу не знаю, але персонаж зходив з місця, меню відкривались закривались. Між геймпадом і компом одна дві стіни. Дисконекту як такого не сталось навіть в крайніх точках квартири (геймпад не блимав, гра повідомлення про втрату геймпада теж не показала, хоча показує коли батарея сідає)
-
waryag
Member
А можно было взять пару энелупов с конским ресурсом плюс зарядку. Сейчас подорожали, а раньше стоили дешево.Yaroslav308: ↑ 19.06.2023 14:03 Когда я покупал аккум, он стоил у наших барыг ровно в 2 раза дешевле чем самый нищий, стандартный, боксовый геймпад.
-
Plush_Dragon
Member
Асус, алё. Что должно меня сподвигнуть выбрать именно этот геймпад за такую цену?
-
zlodeyua
Member
Так так, у меня элит2, использую и с Xbox seriesX и с компом (не часто ибо долгий запуск игр и рёв 4070 бесит).Так вот, зачем вам нужен кейс для его зарядки если там есть и обычный typec и он 0-100 заряжаеться за час или полтора.Также связь по блютуз не рвется на блютусе от мамки z690 prime от Асус.
Про софт Асуса скажу что им приготовлено отдельное место в аду, следующую мать буду брать msi.

Отправлено спустя 46 секунд:
Про софт Асуса скажу что им приготовлено отдельное место в аду, следующую мать буду брать msi.
Отправлено спустя 46 секунд:
РекламаPlush_Dragon: ↑ 20.06.2023 12:34 Асус, алё. Что должно меня сподвигнуть выбрать именно этот геймпад за такую цену?
-
DreamBim
Junior
Выхватил в телемарте за 4500 про версию)
Глюк какой то был))))
Глюк какой то был))))