Огляд геймпада ASUS ROG Raikiri

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

bes: 16.06.2023 13:33
DuckRider: 16.06.2023 13:02
Різниця в тому, що дуалшок я йду кидаю в будь-який юсб, котрих навколо купа, хоч в банку, хоч в ноут, хоч в пк, а не хожу міняти батарейки. 4 години - це гіперболізація, годин 6 він вивозить, а далі вже я не вивожу
ну да кейс для смененных аккумулятор занимает гораздо больше места чем ноут, пк или повербанк которые постоянно рядом :laugh:

Особисто в мене біля дивану зарядні для телефону, поряд павер банки, монітор з юзсб, ноут поряд з тим монитором і т.д. Мені дійсно легше знайти зайвий порт юсб ніж ще якийсь кейс шукати
bes
Member

Повідомлення

DuckRider: 16.06.2023 13:53
bes: 16.06.2023 13:33
ну да кейс для смененных аккумулятор занимает гораздо больше места чем ноут, пк или повербанк которые постоянно рядом :laugh:

Особисто в мене біля дивану зарядні для телефону, поряд павер банки, монітор з юзсб, ноут поряд з тим монитором і т.д. Мені дійсно легше знайти зайвий порт юсб ніж ще якийсь кейс шукати
так купи и положи его рядом чтоб быть уже готовым ко всем ситуациям с которыми ты можешь столкнутся возле дивана
DuckRider
Member

Повідомлення

bes: 16.06.2023 14:17
DuckRider: 16.06.2023 13:53
так купи и положи его рядом чтоб быть уже готовым ко всем ситуациям с которыми ты можешь столкнутся возле дивана
Для цього банки є :lol: під час блекаута штук 6 назбиралось
bes
Member

Повідомлення

Ghody: 16.06.2023 13:46
bes: 16.06.2023 13:33 5000 грн в Украине какие 200 баксов с налогами?
удивительно, что в украине дешевле, чем в штатах
в штатах он 100 баксов стоит, на бестбай там две цены
TerryCone
Member

Повідомлення

Тут є другий джойстик та чотири стандартні кнопки X, Y, A та B. На жаль, вони не прозорі, як зазвичай, а написи нанесені фарбою. Тому є варіант, що з часом позначення кнопок зітруться.
I це в геймпаді за 5 кілогривень. :facepalm: У дротовому... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
VovaII
Member

Повідомлення

Ghody
— то по ленд-лізу завезли.
Martix
Member

Повідомлення

Enjoy
Лучше сразу мышку в монитор и клавиатурой по системнику били, но ни один халерик так не делает, потому что все его психи это показуха и анонизм. :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 12:59Сюрприз, теж по кілька днів на дуал шоці грав.
У Вас аккумы на боксовом каждые несколько дней менять, на дуалшоке тоже несколько дней заряд держит? У меня был дуалшок, дуалсенс, и сейчас боксовый с аккумами. И боксовый в разы больше держит заряд с двумя дюраселовскими аккумами на 2500. А так как в наличии у меня из 4шт., при разрядке они меняются за несколько секунд. А как на дуалшоке/дуалсенс играть несколько дней для меня загадка, если он 6-8 часов держит.
unique-neon
Member

Повідомлення

Grava: 16.06.2023 16:20
unique-neon: 16.06.2023 12:59Сюрприз, теж по кілька днів на дуал шоці грав.
У Вас аккумы на боксовом каждые несколько дней менять, на дуалшоке тоже несколько дней заряд держит? У меня был дуалшок, дуалсенс, и сейчас боксовый с аккумами. И боксовый в разы больше держит заряд с двумя дюраселовскими аккумами на 2500. А так как в наличии у меня из 4шт., при разрядке они меняются за несколько секунд. А как на дуалшоке/дуалсенс играть несколько дней для меня загадка, если он 6-8 часов держит.
Та швидше за все після гри я ставив його назад на кабель. Або грав по пару годин. Але в тому і зручність - поставив на док чи кабель, і забув до наступної сесії. Тому проблема ємності акума мене якось і не торкалась. Кабель десь позаду системника підключений, геймпад на кришці.

Про батарейки - таки ліньки. І міняти і тим більше заряджати. По цій причині я таки взяв оригінальну батарею до боксового геймпада.
Не знаю як зараз ситуація, але ще колись треба було і трекати час, щоб не перетримувати батарейки на зярядці.
Ну і в любому випадку, це не відміняє того факту, що акум у дуал шока в комплекті і включений в ціну.

І я ніде не казав, що це кілер фіча і причина брати дуал шок. Ця гілка почалась з того, що я написав що якщо подобається дизайн дуал шока, то в нього ще й батарея вбудована для безпровідної гри :)

Відправлено через 6 хвилин 34 секунди:
Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі
bes
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 17:13 Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth.
Все работает возможно звуковую карту надо переключить
DuckRider
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 17:13 Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі
Не працює у 4го точно
bes
Member

Повідомлення

bes: 16.06.2023 18:05
unique-neon: 16.06.2023 17:13 Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth.
У меня не было этой проблемы потому что я использовал блютуз что шел вместе с геймпадом. На сторонних действительно может не работать.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ghody: 16.06.2023 13:46
bes: 16.06.2023 13:33 5000 грн в Украине какие 200 баксов с налогами?
вам привезли не растоможенный серяк - что удивительного?
unique-neon
Member

Повідомлення

Не працює. Це перше що нагуглив, коли сам з цим стикнувся. І ніяких нових аудіо девайсів в мене не з'являлось. І по жодному з тих що є звук не доходить по блутуз, тільки по кабелю.
https://answers.microsoft.com/en-us/xbo ... 3a18dc7fb7
Востаннє редагувалось 16.06.2023 18:17 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
AMD
Member

Повідомлення

Якраз задумався про придбання Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2, а тут хоппа, "огляд геймпада ASUS ROG Raikiri", і Я, стоп, треба покурити цю тему, перечитав, для мене мінус що тільки дротове підключення, в кінці статті є згадка про геймпад ASUS ROG Raikiri PRO, мабуть це і є те що я оберу, чи буде якесь порівняння?, поки у нас їх нема, трохи зачекаю...Що думаєте? який з двох буде ліпше Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 + Адаптер Microsoft Xbox Series, чи ASUS ROG Raikiri PRO?
Хотілось би і тут почитати огляд ASUS ROG Raikiri PRO.
bes
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 18:16

Не працює. Це перше що нагуглив, коли сам з цим стикнувся. І ніяких нових аудіо девайсів в мене не з'являлось. І по жодному з тих що є звук не доходить по блутуз, тільки по кабелю.
https://answers.microsoft.com/en-us/xbo ... 3a18dc7fb7
Да я уже прочитал что работает только с тем что идёт в комплекте
unique-neon
Member

Повідомлення

AMD: 16.06.2023 18:16 Що думаєте? який з двох буде ліпше Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 + Адаптер Microsoft Xbox Series, чи ASUS ROG Raikiri PRO?
Elite Controller мав би і без адаптера підключатись, якщо по Bluetooth. Ніби і функціональніший і софт для налаштування куди легший. Також дешевший. RGB і дисплею таки нема, якщо треба.
AMD
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 18:22
AMD: 16.06.2023 18:16 Що думаєте? який з двох буде ліпше Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 + Адаптер Microsoft Xbox Series, чи ASUS ROG Raikiri PRO?
Elite Controller мав би і без адаптера підключатись, якщо по Bluetooth.
Пишуть що без адаптера рветься зв'язок, глючить.
unique-neon
Member

Повідомлення

AMD: 16.06.2023 18:38 Пишуть що без адаптера рветься зв'язок, глючить.
Тут можу сказати тільки те, що граю на звичайному XBox One Controller, не Elite, на свіжій прошивці. Зв'язок не рветься. Мій Bluetooth адаптер, і заодно wifi - intel ax200
Muttabor
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2023 17:13Єдиний мінус для гри на пк у боксового геймпада - не працює порт на навушники по bluetooth. Дуал шок не знаю, не пробував в такому конфізі
Нужен оригинальный адаптер :)

https://www.xbox.com/ru-RU/accessories/ ... er-windows
спойлер
xboxbta.jpg
Відповісти