У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

KimRomik: 10.06.2023 11:44 це тільки доказує, що пора робити власні відеокарти
достатньо для себе виготовити плату на якісному текстоліті, припаяти елементи, а графічний чіп шляхом реболлу перенести з іншої карти вендору
щось мені підсказує блогери будуть організовувати це в найближчому майбутньому
Китайці вже роблять, цього добра повний Аліекспресс, рефаб називається, текстоліт новий а відеочіпи та пам'ять з горілих майнінгових карт :gigi:
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 10.06.2023 11:28 Галімі бракороби, які в рашці заводи відкривають під час війни. Доводилось пощупати 2 відеокарти від цих бракоробів і в обох були проблеми з кулерами, від них корпус ходуном ходив на високих обертах і приходилось андервольтити щоб опустити швидкість обертів кулерів до більш-менш адекватних в плані вібрацій значень.

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
гусь ясновидящий: 10.06.2023 11:15
гіга :censoured: , вони не покинули ру ринок
Вони недавно в рязані відкрили завод з виробництва серверів.
дяка за інфу
eilef
Member

Повідомлення

Понял. Гигабайт не берем.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Моя GTX 760 от Гиги windforce 3x проработала 8 лет и ее постиг отвал, но по всему остальному (вентиляторы и т.д.) было все ок))) Или тогда делали вещи Гигабайт?)
Alex646
Member

Повідомлення

Ахах, очередная копеечная экономия на текстолите, там как раз вырез соответствующий.
Li
Member

Повідомлення

Со старыми гигами проблем вообще не было(4850 винфорс,7950, 290х, 1660ти),материнки на x38, аурус на B660) а вот Мси "радовали" меня и друзей прогарами,особенно рх4хх и рх5хх.

У каждой фирмы бывает время неудач.
EvhenS
Member

Повідомлення

Шановні, де ви були два тижня тому?
Paradox1306
Member

Повідомлення

чувак робив відео що асус все, більше ніколи а тепер на прев'ю додав асус як "правильно" :lol:
MessiaH
Member

Повідомлення

Buldozer.: 10.06.2023 11:43 А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли :rolleyes:
У меня была 1080ти от гиги, по температуре норм, в остальном тротлилась дико по частотам, в итоге неправильным разгоном спалил. Потом взял 2080s от палит, вообще без нареканий. Ей на смену купил 6900хт от асрока, тоже без проблем. Сейчас 4090 от kfa2, не гоню, юзаю в стоке, нареканий нет
Hum
Member

Повідомлення

EvhenS: 10.06.2023 12:34 Шановні, де ви були два тижня тому?
Надо поставить подпорку или подвязать ниткой конец кожуха видеокарты к верху корпуса ПК, что бы снять напряжение с текстолита. И всего делов.
Firebrand
Member

Повідомлення

Геральт: 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
для амд, добавил бы ХФХ, Силацвет и кое где Асрок B-)
для нвидиа, гейнворды и некоторые зотаки B-)
daesz
Member

Повідомлення

Могли втратити пару десятків або сотень тисяч $, натомість вирішили пожертвувати репутацією. Вдалих їм продажів тепер лол.
Hotspur
Member

Повідомлення

Геніально. Тепер не купувати не тільки МСИ але і Гігабайт :lol:

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Buldozer.: 10.06.2023 11:43Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
Асус дивиться треба. Сапфир Паверколог іноді ЕВГА і Паліт

Відправлено через 30 секунд:
XXXshadyXXX: 10.06.2023 12:14Или тогда делали вещи Гигабайт?)
це було дуже давно
Nick22
Member

Повідомлення

Це якраз не по вині розміру, а по вині розробників!!! Якщо робиш масивну карту, то і текстоліт відповідний повинен бути!!!!!!!!!!

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Для амд сильний колір, шафір, а взагалі при виборі карти треба огляди дивитись, якість у вендорів скаче від лінійки до лінійки!!! Наприклад я вибираю по ціна якість даної лінійки, тобто дивлюсь огляди, відео, читаю коменти про дану лінійку карт!!
daesz
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 10.06.2023 12:14 Моя GTX 760 от Гиги windforce 3x проработала 8 лет и ее постиг отвал, но по всему остальному (вентиляторы и т.д.) было все ок))) Или тогда делали вещи Гигабайт?)
В мене доречі нвідія віндфорс другої серії і жодних проблем з картою за 4 роки не було. Але як я вже вище зауважив, репутації у них "конкретно" відвалилось після цього :rolleyes:
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

Firebrand: 10.06.2023 13:02
Геральт: 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
для амд, добавил бы ХФХ, Силацвет и кое где Асрок B-)
для нвидиа, гейнворды и некоторые зотаки B-)
брєд, асроки і поверколори постійні гості тех сервісів
gehka3
Катярко

Повідомлення

Ремонт дорожек печатной платы — обычное дело для сервисов по ремонту электроники, но...
здесь не поверхностный разрыв а в слоях, для этого нужно счухать два слоя медного и два слоя текстолита, толщины вы представляете себе, и не допустить в будущем каких либо воздействий на восстановленный участок, иначе опять поотрывает там же, ибо уже мех. прочности нет из за трещины в плате
DuckRider
Member

Повідомлення

Buldozer.: 10.06.2023 11:43 А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли :rolleyes:
Если опустить свист дросселей, то асус таф одни из самых беспроблемных карт на нашем рынке. Мси нервы иногда шатает прилично. Палит, на удивление, мозги не сношает
OFFF
Member

Повідомлення

Шутки про гнилобайт оказались не шутками :gigi:

gehka3
Согласен, если такую карту и починят то нужно снимать все нагрузки с 16х иначе снова откиснет.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Просто каждое поколение видеокарт нужно заново рассматривать модели субвендоров с нуля, без прошлого позитивного или негативного опыта , но есть и исключения конечно ,например INNO 3D - ломается чаще других !
Відповісти