Китайці вже роблять, цього добра повний Аліекспресс, рефаб називається, текстоліт новий а відеочіпи та пам'ять з горілих майнінгових картKimRomik: ↑ 10.06.2023 11:44 це тільки доказує, що пора робити власні відеокарти
достатньо для себе виготовити плату на якісному текстоліті, припаяти елементи, а графічний чіп шляхом реболлу перенести з іншої карти вендору
щось мені підсказує блогери будуть організовувати це в найближчому майбутньому
Останні статті і огляди
Новини
У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті
-
n+gibat[]r
Member
-
гусь ясновидящий
Member
дяка за інфуGelonyrum: ↑ 10.06.2023 11:28 Галімі бракороби, які в рашці заводи відкривають під час війни. Доводилось пощупати 2 відеокарти від цих бракоробів і в обох були проблеми з кулерами, від них корпус ходуном ходив на високих обертах і приходилось андервольтити щоб опустити швидкість обертів кулерів до більш-менш адекватних в плані вібрацій значень.
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:Вони недавно в рязані відкрили завод з виробництва серверів.
-
eilef
Member
Понял. Гигабайт не берем.
-
XXXshadyXXX
Member
Моя GTX 760 от Гиги windforce 3x проработала 8 лет и ее постиг отвал, но по всему остальному (вентиляторы и т.д.) было все ок))) Или тогда делали вещи Гигабайт?)
-
Alex646
Member
Ахах, очередная копеечная экономия на текстолите, там как раз вырез соответствующий.
-
Li
Member
Со старыми гигами проблем вообще не было(4850 винфорс,7950, 290х, 1660ти),материнки на x38, аурус на B660) а вот Мси "радовали" меня и друзей прогарами,особенно рх4хх и рх5хх.
У каждой фирмы бывает время неудач.
У каждой фирмы бывает время неудач.
-
EvhenS
Member
Шановні, де ви були два тижня тому?
-
Paradox1306
Member
чувак робив відео що асус все, більше ніколи а тепер на прев'ю додав асус як "правильно"
-
MessiaH
Member
У меня была 1080ти от гиги, по температуре норм, в остальном тротлилась дико по частотам, в итоге неправильным разгоном спалил. Потом взял 2080s от палит, вообще без нареканий. Ей на смену купил 6900хт от асрока, тоже без проблем. Сейчас 4090 от kfa2, не гоню, юзаю в стоке, нареканий нетBuldozer.: ↑ 10.06.2023 11:43 А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
-
Hum
Member
Надо поставить подпорку или подвязать ниткой конец кожуха видеокарты к верху корпуса ПК, что бы снять напряжение с текстолита. И всего делов.EvhenS: ↑ 10.06.2023 12:34 Шановні, де ви були два тижня тому?
-
Firebrand
Member
для амд, добавил бы ХФХ, Силацвет и кое где АсрокГеральт: ↑ 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
для нвидиа, гейнворды и некоторые зотаки
-
daesz
Member
Могли втратити пару десятків або сотень тисяч $, натомість вирішили пожертвувати репутацією. Вдалих їм продажів тепер лол.
-
Hotspur
Member
Геніально. Тепер не купувати не тільки МСИ але і Гігабайт
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Відправлено через 30 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Асус дивиться треба. Сапфир Паверколог іноді ЕВГА і ПалітBuldozer.: ↑ 10.06.2023 11:43Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
Відправлено через 30 секунд:
це було дуже давноXXXshadyXXX: ↑ 10.06.2023 12:14Или тогда делали вещи Гигабайт?)
-
Nick22
Member
Це якраз не по вині розміру, а по вині розробників!!! Якщо робиш масивну карту, то і текстоліт відповідний повинен бути!!!!!!!!!!
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Для амд сильний колір, шафір, а взагалі при виборі карти треба огляди дивитись, якість у вендорів скаче від лінійки до лінійки!!! Наприклад я вибираю по ціна якість даної лінійки, тобто дивлюсь огляди, відео, читаю коменти про дану лінійку карт!!
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Для амд сильний колір, шафір, а взагалі при виборі карти треба огляди дивитись, якість у вендорів скаче від лінійки до лінійки!!! Наприклад я вибираю по ціна якість даної лінійки, тобто дивлюсь огляди, відео, читаю коменти про дану лінійку карт!!
-
daesz
Member
В мене доречі нвідія віндфорс другої серії і жодних проблем з картою за 4 роки не було. Але як я вже вище зауважив, репутації у них "конкретно" відвалилось після цьогоXXXshadyXXX: ↑ 10.06.2023 12:14 Моя GTX 760 от Гиги windforce 3x проработала 8 лет и ее постиг отвал, но по всему остальному (вентиляторы и т.д.) было все ок))) Или тогда делали вещи Гигабайт?)
-
гусь ясновидящий
Member
брєд, асроки і поверколори постійні гості тех сервісівFirebrand: ↑ 10.06.2023 13:02для амд, добавил бы ХФХ, Силацвет и кое где АсрокГеральт: ↑ 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
для нвидиа, гейнворды и некоторые зотаки
-
gehka3
Катярко
здесь не поверхностный разрыв а в слоях, для этого нужно счухать два слоя медного и два слоя текстолита, толщины вы представляете себе, и не допустить в будущем каких либо воздействий на восстановленный участок, иначе опять поотрывает там же, ибо уже мех. прочности нет из за трещины в платеРемонт дорожек печатной платы — обычное дело для сервисов по ремонту электроники, но...
-
DuckRider
Member
Если опустить свист дросселей, то асус таф одни из самых беспроблемных карт на нашем рынке. Мси нервы иногда шатает прилично. Палит, на удивление, мозги не сношаетBuldozer.: ↑ 10.06.2023 11:43 А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
-
OFFF
Member
Шутки про гнилобайт оказались не шутками
gehka3
Согласен, если такую карту и починят то нужно снимать все нагрузки с 16х иначе снова откиснет.
gehka3
Согласен, если такую карту и починят то нужно снимать все нагрузки с 16х иначе снова откиснет.
-
MetalistForever
Member
Просто каждое поколение видеокарт нужно заново рассматривать модели субвендоров с нуля, без прошлого позитивного или негативного опыта , но есть и исключения конечно ,например INNO 3D - ломается чаще других !Buldozer.: ↑ 10.06.2023 11:43 А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли