Підбор корпусу під 420мм водянку

Корпуса и источники питания
Автор
Повідомлення
timyrdp
Junior

Повідомлення

Зіткнувся з проблемою вибору корпусу.
Під майбутній конфіг на базі i7-13700k, зараз непогані ціни на цікаву сжо Arctic Liquid Freezer II 420. Але цей монстр не влазить у більшість корпусів, принаймні тих що я знайшов. Бо крім того що туди повинно влізти це сжо, воно ще й продуватися повинно.
З достойних корпусів знайшов DarkFlash DK431 або якусь Lian Li. Ліан лі хоч і кльові, але ціни - дурні. Ще знаходив Inter-tech c701 на олх, але власник покалічив його, а нові таки корпуси в нас я не знайшов.
Отже, може хтось може порадити де пошукати корпус під 420 водянку?
Ortyomko
Member

Повідомлення

у e-katalog є такий фільтр.
Я б порадив щось накшталт Fractal Design Meshify 2
timyrdp
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 31.05.2023 15:59 у e-katalog є такий фільтр.
Я б порадив щось накшталт Fractal Design Meshify 2
Фрактал шикарний блін, дорогувато трохи.
На е каталозі не дивився, дякую.
timyrdp
Junior

Повідомлення

Нажаль, окрім Фракталу, варіантів то й не знайшлося. Та і у Фракталу виявився нюанс: при встановлені 420 водянки, оперативка має бути не вищою за 36мм. :(
Пошуки продовжуються...
Graveworm
Member

Повідомлення

Термалтейк W200 :gigi:
MessiaH
Member

Повідомлення

timyrdp: 31.05.2023 15:48Під майбутній конфіг на базі i7-13700k, зараз непогані ціни на цікаву сжо Arctic Liquid Freezer II 420. Але цей монстр не влазить у більшість корпусів, принаймні тих що я знайшов. Бо крім того що туди повинно влізти це сжо, воно ще й продуватися повинно.
после доработки напильником у меня эта система влезла в Cooler Master HAF-X
timyrdp
Junior

Повідомлення

MessiaH
на передню панель чи вгору?
timyrdp
Junior

Повідомлення

Graveworm
красівий :-P
shatun
Member

Повідомлення

timyrdp: 31.05.2023 15:48 Зіткнувся з проблемою вибору корпусу.
Під майбутній конфіг на базі i7-13700k, зараз непогані ціни на цікаву сжо Arctic Liquid Freezer II 420.
timyrdp: 31.05.2023 17:12
Ortyomko: 31.05.2023 15:59 ...Я б порадив щось накшталт Fractal Design Meshify 2
Фрактал шикарний блін, дорогувато трохи...
Схоже ти зіткнувся з відсутністю грошей на бажане, а не вибору корпусу. Таке практично у всіх іноді буває... :-/
Шукай щось з корпусів 5-7 річної давнини. Там у багатьох, якщо прибрати кріплення відсіку 5.25", повинно влізти зверху.
Нічого колхозити не доведеться - лише висвердлити біля чотирьох алюминиєвих заклепок.
slv
Member

Повідомлення

viewtopic.php?f=26&t=270846
Влізе усе, навіть турбіна від боингу :D
DuckRider
Member

Повідомлення

timyrdp: 02.06.2023 08:42 Нажаль, окрім Фракталу, варіантів то й не знайшлося. Та і у Фракталу виявився нюанс: при встановлені 420 водянки, оперативка має бути не вищою за 36мм. :(
Пошуки продовжуються...
Корсар 7000д, биквает 802
Романчег
Member

Повідомлення

В Phanteks 719, Phanteks Enthoo Pro 2 влезет.
timyrdp
Junior

Повідомлення

shatun
відсутність грошей, то вже константа :gigi: Там ще є момент, що не кожен з цих корпусів влазить в мою нішу під столом:
спойлер
screenshot-rozetka.com.ua-2023.06.04-17_39_43.png
Мабуть буду болгаркою та дрелькою робити свій Modecom Oberon Pro сумісним з 420 Фрізером :D

DuckRider, Романчег, slv
кльові, але не влізуть під стіл, а отой і в хату не влізе

Взагалі мене чогось турбує думка, що треба отой 420мм радіатор виносити за корпус. Але ж доведеться десь робити дірку не просто розміром зі шлангу, а розміром з помпу :-/ А це огого.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Nzxt h7 flow.
На перед стане якщо трохи заколхозити https://www.reddit.com/r/NZXT/comments/ ... _radiator/
timyrdp
Junior

Повідомлення

мені ще доведеться ножки підпиляти, бо в стіл не влізе. А по ціні Nzxt h7 flow майже як Fractal Design Meshify 2, в який все влазить і він сам влазить.
Маб треба все ж свій корпус попилять трохи :gigi:
Argonaft
Member

Повідомлення

А чого не завязать 240і 360 в один контур менше мороки з корпусом буде
fuksa
Member

Повідомлення

Столкнулся с такой же ситуацией, а ситуация с арктиком особенно сложная из-за высоты радиатора, даже если в описании корпуса есть поддержка 420 - не факт что радиатор с вентиляторами не воткнется в радиаторы материнки, удачи в колхозе)
DuckRider
Member

Повідомлення

Бери 360 и не страдай фигней
Vpupkin
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.06.2023 21:51 Бери 360 и не страдай фигней
Именно, шо 360 недовола шо 420, хоть кастом с двумя медными 430тыми радиаторами, Интел останется горячим.
DuckRider
Member

Повідомлення

Vpupkin: 04.06.2023 21:56
DuckRider: 04.06.2023 21:51 Бери 360 и не страдай фигней
Именно, шо 360 недовола шо 420, хоть кастом с двумя медными 430тыми радиаторами, Интел останется горячим.
Та нормально йому під 360...
Відповісти