Я вас почув. І ні в чому не переконую. Хоча і не розумію як? Як на 10к можна стільки побудувати, не говорячи про те, що треба поїсти, одягнутися, та багато чого ще? На їжу мабуть більше йде. І це за умови, що не пропускаємо акції від атб
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
в мене нажаль вєлік тільки один...ну а ще дружина є, вона викладач в музичній школі і в неї зарплата трохи більше ніж в мене...murzik: ↑ 18.05.2023 22:36напевно УЕ, а не грн?goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34 10к грн.у мене от 15, але маю всього 7м2 в общазі в 33 роки
комп і 2 велосипеди![]()
Нюхати коксохім та радиоактивну пиляку? Слухати кожний вечір місцеву алкофауну? Одна з найдорожчих комуналок у країні та високий рівень безробіття.ГЕНІАЛЬНО.Metric: ↑ 18.05.2023 22:42 Я не дуже розумію навіщо тільки Київ ? В Кривому Розі наприклад квартира 2 кімнатна коштує 15 тис долларів, школи, автобуси, магазини - все є. Чому всіх так пре в той мурашник Київський ) я пожив там 2 роки та господі прости туди ще повернутися якщо в тебе там не супер пупер робота. Пожив у Львові - аналогічно ) так красиво и круто але якщо людина сімейна та робоча в неї не буде часу кожного дня валяти дурня та кататися по Києву. Діло ваше але в такі часи зайти в борги якщо ще не знаєш чим це все будет з хеппі ендом чи ні - таке собі, почикайте вже коли цей жах закінчиться та в мирне небо плануйте. Я дуже розумію що це таке жити в чужому житлі де тобі можуть через місяць зателефонувати та сказати - допобачення або водити людей тому що воно продається, але повірте зараз краще почикати.
тому краще починати у новій нормальній країніVolya: ↑ 18.05.2023 23:01 Metric
Одного разу я вже все втратив і був вимушений починати все знов, маючи разом із дружиною на руках двох дітей. На це пішов певний час, але ж я був на десятку молодший. А зараз знов переїхати в нове місто, втративши удвох роботу, зірвати дітей? Ні. Ви ж то хлопці молоді, у вас не бачу, а goldenvirus он 36 років. Багато чого можна собі дозволити на 10к в місяць. Чи то може як в Америці у тиждень?
100%, минус только один, в нормальной стране квартира стоит как боинг_nic: ↑ 18.05.2023 23:07 тому краще починати у новій нормальній країні
Дивлячись які велосипедиmurzik: ↑ 18.05.2023 22:36напевно УЕ, а не грн?goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34 10к грн.у мене от 15, але маю всього 7м2 в общазі в 33 роки
комп і 2 велосипеди![]()
В Німеччині чи Франціі про своє житло можна навіть не думатиAlexey1977: ↑ 18.05.2023 23:59100%, минус только один, в нормальной стране квартира стоит как боинг_nic: ↑ 18.05.2023 23:07 тому краще починати у новій нормальній країні![]()
В 20 км від Харкова можна за 10к купити нормальне житло, за 15 навіть с ремонтом. До війни так булоshatun: ↑ 18.05.2023 21:35Зазвичай у селах повний земельний наділ - 12 соток. Якщо це десь біля великого міста - стільки буде коштувати сама земля.![]()
За 10к $ можна хіба що десь під Черкасами щось знайти і те з обрізаним наділом у 4-6 соток.
Дивлячись на сьогоднішні реалії - як варіант можна пошукати нерухомість у людей, які виїхали і вирішили не повертатись - такі можуть піти на значні поступки.
То всі інші кошти ви вкрали чи як?goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34зарплата офіційна знаєте яка? 10к грн. на місяць...але я спочатку купив собі квартиру і ремонт в ній зробив
Ось на сьогодні саме так. Або просто почекати закінчення.Slewin77: ↑ 18.05.2023 22:52валить из этой страны нужно, а не покупать жилье, в которое может прилететь ракета
Це з суто озвученими доходами вдається назбирати коштів на матеріали?goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:58взимку відпочиваємо та збираємо кошти