Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть купити житло
-
Volya
Member
goldenvirus
Я вас почув. І ні в чому не переконую. Хоча і не розумію як? Як на 10к можна стільки побудувати, не говорячи про те, що треба поїсти, одягнутися, та багато чого ще? На їжу мабуть більше йде. І це за умови, що не пропускаємо акції від атб
Я вас почув. І ні в чому не переконую. Хоча і не розумію як? Як на 10к можна стільки побудувати, не говорячи про те, що треба поїсти, одягнутися, та багато чого ще? На їжу мабуть більше йде. І це за умови, що не пропускаємо акції від атб
-
Slewin77
Junior
Volya
валить из этой страны нужно, а не покупать жилье, в которое может прилететь ракета.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
EvgeniyK86
родственники знакомого хату в селе за хряка отдали...
валить из этой страны нужно, а не покупать жилье, в которое может прилететь ракета.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
EvgeniyK86
родственники знакомого хату в селе за хряка отдали...
-
Metric
Junior
Volya
Я не знаю як зараз у Києві але в 2014 році коли я порівнював ціни на їжу то в Києві було набагато дорожче, Я зараз сам живу та мені якраз десь 7 тис тільки виходе на їжу ) та я б не сказав що шикую, Від себе скажу що Київ любе людей з непоганими зарплатами тому якщо у вас 10к грн зарплатні або навіть 15 то робити в Києві нема чого.
Я не знаю як зараз у Києві але в 2014 році коли я порівнював ціни на їжу то в Києві було набагато дорожче, Я зараз сам живу та мені якраз десь 7 тис тільки виходе на їжу ) та я б не сказав що шикую, Від себе скажу що Київ любе людей з непоганими зарплатами тому якщо у вас 10к грн зарплатні або навіть 15 то робити в Києві нема чого.
-
Slewin77
Junior
goldenvirus
штоооо?
murzik
+1Metric
я даже знаю, кто в кривом продает хату.
штоооо?
murzik
+1Metric
я даже знаю, кто в кривом продает хату.
-
Metric
Junior
Slewin77
І куди він поїде та що він там буде з інвалідністью робити ? Польща любе Україну бо там їде дешева робоча сила яка себе з роками вбива працючи по 10-12 годин в 6 днів на складах або ще гірше. Нікому ми там не потрібні, там потрібна твоя спина якщо нема норм професії та голова якщо ти щось можеш запропонувати. Я коли бачу як люди кажуть як в Польші круто знаючи що він туди поїхав с 90 кг та приїхав з 70 за пів року живучи в хостелах та поїдавши самі дешеві сосиски для заробітчан мене трішки в ступор закидує.
І куди він поїде та що він там буде з інвалідністью робити ? Польща любе Україну бо там їде дешева робоча сила яка себе з роками вбива працючи по 10-12 годин в 6 днів на складах або ще гірше. Нікому ми там не потрібні, там потрібна твоя спина якщо нема норм професії та голова якщо ти щось можеш запропонувати. Я коли бачу як люди кажуть як в Польші круто знаючи що він туди поїхав с 90 кг та приїхав з 70 за пів року живучи в хостелах та поїдавши самі дешеві сосиски для заробітчан мене трішки в ступор закидує.
Востаннє редагувалось 18.05.2023 22:59 користувачем Metric, всього редагувалось 1 раз.
-
goldenvirus
Member
в мене нажаль вєлік тільки один...ну а ще дружина є, вона викладач в музичній школі і в неї зарплата трохи більше ніж в мене...murzik: ↑ 18.05.2023 22:36напевно УЕ, а не грн? у мене от 15, але маю всього 7м2 в общазі в 33 рокиgoldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34 10к грн.
комп і 2 велосипеди
ну якщо не вірите, то бізнес план такий, дружина відповідальна за харчування, розваги та одяг, я відповідальний за комуналку та будівництво, взимку відпочиваємо та збираємо кошти, з початком теплих днів наводимо красу, будуємось, ремонтуємось і т.д. і т.п.
Будівництво розпочав минулої весни, впродовж перших місяців розчищав ділянку, влітку залив фундамент да підвозив матеріали, восени вигнав коробку та до початку холодів накрив дах...В цьому році одразу після зими встановив вікна/двері, як потепліло, зробив чердак, зашив фронтони та недоробки по даху всі закінчив...ось буквально позавчора ще підвіз матеріалів, буду заливати поли, а через місяць десь, після зарплати, буду робити стелю та стіни всередині...думаю до кінця осені всі роботи всередині закінчити...виходить, що я з повного нуля побудував будинок за півтора року, в якому можна буде жити, маючи майже мінімалу зарплату...
Востаннє редагувалось 18.05.2023 22:59 користувачем goldenvirus, всього редагувалось 1 раз.
-
_nic
Member
Нюхати коксохім та радиоактивну пиляку? Слухати кожний вечір місцеву алкофауну? Одна з найдорожчих комуналок у країні та високий рівень безробіття.ГЕНІАЛЬНО.Metric: ↑ 18.05.2023 22:42 Я не дуже розумію навіщо тільки Київ ? В Кривому Розі наприклад квартира 2 кімнатна коштує 15 тис долларів, школи, автобуси, магазини - все є. Чому всіх так пре в той мурашник Київський ) я пожив там 2 роки та господі прости туди ще повернутися якщо в тебе там не супер пупер робота. Пожив у Львові - аналогічно ) так красиво и круто але якщо людина сімейна та робоча в неї не буде часу кожного дня валяти дурня та кататися по Києву. Діло ваше але в такі часи зайти в борги якщо ще не знаєш чим це все будет з хеппі ендом чи ні - таке собі, почикайте вже коли цей жах закінчиться та в мирне небо плануйте. Я дуже розумію що це таке жити в чужому житлі де тобі можуть через місяць зателефонувати та сказати - допобачення або водити людей тому що воно продається, але повірте зараз краще почикати.
-
Volya
Member
Metric
Одного разу я вже все втратив і був вимушений починати все знов, маючи разом із дружиною на руках двох дітей. На це пішов певний час, але ж я був на десятку молодший. А зараз знов переїхати в нове місто, втративши удвох роботу, зірвати дітей? Ні. Ви ж то хлопці молоді, у вас не бачу, а goldenvirus он 36 років. Багато чого можна собі дозволити на 10к в місяць. Чи то може як в Америці у тиждень?
Одного разу я вже все втратив і був вимушений починати все знов, маючи разом із дружиною на руках двох дітей. На це пішов певний час, але ж я був на десятку молодший. А зараз знов переїхати в нове місто, втративши удвох роботу, зірвати дітей? Ні. Ви ж то хлопці молоді, у вас не бачу, а goldenvirus он 36 років. Багато чого можна собі дозволити на 10к в місяць. Чи то може як в Америці у тиждень?
-
Metric
Junior
_nic
За коксохім тут ви праві нажаль місто брудне. Алконафтура є кругом, щось за комуналку не дуже зрозумів чим вона найдорожча ))) Як накрутиш то і заплатиш ))))
За коксохім тут ви праві нажаль місто брудне. Алконафтура є кругом, щось за комуналку не дуже зрозумів чим вона найдорожча ))) Як накрутиш то і заплатиш ))))
-
_nic
Member
тому краще починати у новій нормальній країніVolya: ↑ 18.05.2023 23:01 Metric
-
Metric
Junior
Volya
Може як дійсно мужики кажуть що можна спробувати в Німеччину поїхати,там червоний хрест дуже добре допомагає людям з дітьми ( надає житло та допомагає знайти роботу ) В мене так знайомий поїхав навіть мавши тут багато чого ( причину думаю самі знаєте ). Було дуже тяжко адаптуватись та привчитись до законів, так він не шикує але нормально жити хвата. Тут просто зараз така ситуація що ніїхто не знає де буде фронт та коли воно все закінчиться, скільки ще полетить ракет та куди вони попадуть. Ніхто не відміняє той варінт що десь через пару років буде такеж саме тому що россія не далекий сусід та дурня старого знову схвате хвороба на голову.
Просто зрозумійте мене я не то бажаю вам поганого але зараз 30 тис долларів вам мало хто дасть якщо не банк, я навіть не знаю таких меценатів які б допомогли так людям, це вам напевно треба шукати якихось крутих блогерів які допомогають людям ( я таких у нас не бачив ) тому у нас багатенькі люди в 99% відсотках краще собі новий крузак куплять чим допомогти людям на квартиру. Як варіант можна відкрити збір на сайтах та показати докази що ви дійсно інвалід який не може нормально працювати. Таке колись робили та я не бачу в цьому нічого поганого.
Може як дійсно мужики кажуть що можна спробувати в Німеччину поїхати,там червоний хрест дуже добре допомагає людям з дітьми ( надає житло та допомагає знайти роботу ) В мене так знайомий поїхав навіть мавши тут багато чого ( причину думаю самі знаєте ). Було дуже тяжко адаптуватись та привчитись до законів, так він не шикує але нормально жити хвата. Тут просто зараз така ситуація що ніїхто не знає де буде фронт та коли воно все закінчиться, скільки ще полетить ракет та куди вони попадуть. Ніхто не відміняє той варінт що десь через пару років буде такеж саме тому що россія не далекий сусід та дурня старого знову схвате хвороба на голову.
Просто зрозумійте мене я не то бажаю вам поганого але зараз 30 тис долларів вам мало хто дасть якщо не банк, я навіть не знаю таких меценатів які б допомогли так людям, це вам напевно треба шукати якихось крутих блогерів які допомогають людям ( я таких у нас не бачив ) тому у нас багатенькі люди в 99% відсотках краще собі новий крузак куплять чим допомогти людям на квартиру. Як варіант можна відкрити збір на сайтах та показати докази що ви дійсно інвалід який не може нормально працювати. Таке колись робили та я не бачу в цьому нічого поганого.
-
Alexey1977
Member
100%, минус только один, в нормальной стране квартира стоит как боинг_nic: ↑ 18.05.2023 23:07 тому краще починати у новій нормальній країні
-
Slewin77
Junior
Metric
хрень. у меня знакомые разьехались от молдовы до канады. а я, дебил, не успел, поверил в сказки.
хрень. у меня знакомые разьехались от молдовы до канады. а я, дебил, не успел, поверил в сказки.
-
dead_rat
Member
Дивлячись які велосипедиmurzik: ↑ 18.05.2023 22:36напевно УЕ, а не грн? у мене от 15, але маю всього 7м2 в общазі в 33 рокиgoldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34 10к грн.
комп і 2 велосипеди
Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
В Німеччині чи Франціі про своє житло можна навіть не думатиAlexey1977: ↑ 18.05.2023 23:59100%, минус только один, в нормальной стране квартира стоит как боинг_nic: ↑ 18.05.2023 23:07 тому краще починати у новій нормальній країні
-
nochnik89
Member
Одесские иностранные застройщики предоставляют разные виды без процентного кредитования.
Я так себе покупал квартиренцию.
30.5 к долларов за 38 квадратов с ремонтом и готовой ванной. Мне раскидали сумму на три года и я каждый месяц платил . Сдали раньше положенного срока на 7 месяцев .
С украинскими застройщиками не покупать под выплату ни в коем случае , одно ворье. Турки и китайцы отличные ребята.
Жилье упало в цене в области . Хотя самый пик падения в мае июне 2022 . Сейчас поднялось. Бомбили не сильно, но заминированное море и вся прибрежная зона напрягает конечно.
Поищите Одесские традиции , 7е небо , Артвиль, Стикон, Золотые столбы.
По работе - Одесса движнячный город , тут всегда движуха была.
Есть очень много пригородных сел с крутой инфраструктурой и неплихими частными домами. Узнавать нужно.
Ну и это Одесса , а не какой-то задушный Кривой рог. Был тут проездом , такое себе.
Я так себе покупал квартиренцию.
30.5 к долларов за 38 квадратов с ремонтом и готовой ванной. Мне раскидали сумму на три года и я каждый месяц платил . Сдали раньше положенного срока на 7 месяцев .
С украинскими застройщиками не покупать под выплату ни в коем случае , одно ворье. Турки и китайцы отличные ребята.
Жилье упало в цене в области . Хотя самый пик падения в мае июне 2022 . Сейчас поднялось. Бомбили не сильно, но заминированное море и вся прибрежная зона напрягает конечно.
Поищите Одесские традиции , 7е небо , Артвиль, Стикон, Золотые столбы.
По работе - Одесса движнячный город , тут всегда движуха была.
Есть очень много пригородных сел с крутой инфраструктурой и неплихими частными домами. Узнавать нужно.
Ну и это Одесса , а не какой-то задушный Кривой рог. Был тут проездом , такое себе.
-
Polaris
Member
В 20 км від Харкова можна за 10к купити нормальне житло, за 15 навіть с ремонтом. До війни так булоshatun: ↑ 18.05.2023 21:35Зазвичай у селах повний земельний наділ - 12 соток. Якщо це десь біля великого міста - стільки буде коштувати сама земля.
За 10к $ можна хіба що десь під Черкасами щось знайти і те з обрізаним наділом у 4-6 соток.
Дивлячись на сьогоднішні реалії - як варіант можна пошукати нерухомість у людей, які виїхали і вирішили не повертатись - такі можуть піти на значні поступки.
-
Ostin
Member
То всі інші кошти ви вкрали чи як? Бо за 10к можна лише прогодуватись так-сяк.goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:34зарплата офіційна знаєте яка? 10к грн. на місяць...але я спочатку купив собі квартиру і ремонт в ній зробив
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Ось на сьогодні саме так. Або просто почекати закінчення.Slewin77: ↑ 18.05.2023 22:52валить из этой страны нужно, а не покупать жилье, в которое может прилететь ракета
-
Volya
Member
Ostin розумієте, якщо б це стосувалось тільки мене, то так. Але ж мої діти, як і всі інші наші діти зараз втрачають життя, дитинство, життя проходить повз них. Та чим довше воно буде йти повз, тим більшу провину буде відчувати кожен з нас. Goldenvirus будує масу нерухомості, він не чекає прильоту ракет, і він правий. Він живе тут і зараз. Німеччина, Франція та інші, все це невірно. Я хочу жити в своїй країні, а діти вирішать самі. Так в мене є право на виїзд, але я не хочу. Старша донька мала змогу поїхати на безкоштовне навчання в магістратурі до Литви, але залишилась тут. Дружина лікує хлопців після поранень. Якось так. Мова не йде про жир, про квартиру в Києві біля метро. Знайшли декілька варіантів в Бучі та Ірпені. Ціна там нижча за Київ. Але іпотека мертво стоїть
-
Васильович
Member
Це з суто озвученими доходами вдається назбирати коштів на матеріали?goldenvirus: ↑ 18.05.2023 22:58взимку відпочиваємо та збираємо кошти
-
Ostin
Member
Volya
На "тут і зараз" у вас грошей немає, як бачимо.
Не ображайтесь, але якщо немає грошей, можна жити там, де дешевше, а не в Києві, бо там діти звикли.
І не зрозуміло, що не так з іпотекою? Під 7% ніби всім давати мали. З огляду на бюджет 30+, десь в районі 10 потратитись потрібно буде зразу, а інше в іпотеку років на 10 чи 20, як вже зручніше. Що не так з іпотекою?
Відправлено через 34 секунди:
Васильович
Мені більш цікаво, як було куплено оте житло при вказаних заробітках...
На "тут і зараз" у вас грошей немає, як бачимо.
Не ображайтесь, але якщо немає грошей, можна жити там, де дешевше, а не в Києві, бо там діти звикли.
І не зрозуміло, що не так з іпотекою? Під 7% ніби всім давати мали. З огляду на бюджет 30+, десь в районі 10 потратитись потрібно буде зразу, а інше в іпотеку років на 10 чи 20, як вже зручніше. Що не так з іпотекою?
Відправлено через 34 секунди:
Васильович
Мені більш цікаво, як було куплено оте житло при вказаних заробітках...