Останні статті і огляди
Новини
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
tolebamber
Member
Hells Angels
Тоже искал - не нашел((
Тоже искал - не нашел((
-
zelenuchka
Member
Тут путаница между ревизиями и моделями. В ревизиях GPW нет визуальных отличий (кроме наклейки ), отличия исключительно внутри. А вот за отличия GPW и GPX вам уже tolebamber все подробно расписал ...7mindfields: ↑ 13.04.2023 12:24Я мав на увазі це, обидві - g pro wireless (що дійсно видно з підсвічуваного логотипу), але в одній індикатор є, в іншій немаєtolebamber: ↑ 13.04.2023 12:14 7mindfields
Вроде их две версии, обычная G PRO Wireless и G Pro X Superlight Wireless.
Разница - на G Pro X Superlight Wireless отсутствую кнопки справа и нельзя кастомизировать сами боковые кнопки. На G PRO Wireless можно поставить только левые или только правые кнопки, либо все вместе. Так же можно вообще убрать боковые кнопки, если не нужны и поставить заглушки. Так же на G Pro X Superlight Wireless индикатор заряда только один и заряд отображается цветом, на G PRO Wireless три уровня в виде 3х индикаторов. G PRO Wireless имет подсвечиваемый логотип, на G Pro X Superlight Wireless логотип нарисован. Ну и вес, G Pro X Superlight Wireless легче на 17 грамм (63 и 80). Ну и глайды другой формы/размера.
А есть фото оригинального?Hells Angels: ↑ 13.04.2023 12:47 Где можно купить колесо для мыши zowie, облазил алик там только лоджи и стилы
-
Hells Angels
Member
я не розбирал мышь, мне по сути надо резинка на него, а то через постоянный скролинг документов она убилась и палец плохо цепляется.zelenuchka: ↑ 14.04.2023 10:06А есть фото оригинального?
-
7mindfields
Member
Ну так я про це і казав спочатку, де про різницю реальну між різними ревізіями g pro wireless можна почитати?zelenuchka: ↑ 14.04.2023 10:06Тут путаница между ревизиями и моделями. В ревизиях GPW нет визуальных отличий (кроме наклейки ), отличия исключительно внутри. А вот за отличия GPW и GPX вам уже tolebamber все подробно расписал ...7mindfields: ↑ 13.04.2023 12:24
Я мав на увазі це, обидві - g pro wireless (що дійсно видно з підсвічуваного логотипу), але в одній індикатор є, в іншій немаєА есть фото оригинального?Hells Angels: ↑ 13.04.2023 12:47 Где можно купить колесо для мыши zowie, облазил алик там только лоджи и стилы
-
tolebamber
Member
G PRO Wireless существует только одной ревизии, точка.
Крутил их кучу и знаю о чем говорю, не по фоточкам из интернетов а по внутрянке.
А вот G PRO X Superlite это обновленная версия
Крутил их кучу и знаю о чем говорю, не по фоточкам из интернетов а по внутрянке.
А вот G PRO X Superlite это обновленная версия
-
akr
Member
Можно їх брати по цінам олх, за 2700? лол едишн котрі. Чи краще щось офіціальне взяти за ті кошти 3к+-?
-
7mindfields
Member
На олх є й звичайні по 2600-2700, і лол едішн (тут по 2700) і на форумі по 2600-2700. Вони просто іншого кольору (з цими лініями всрато виглядає), я так розумію був великий розпродаж, тож люди нагребли багато і тепер продаютьakr: ↑ 15.04.2023 14:43Можно їх брати по цінам олх, за 2700? лол едишн котрі. Чи краще щось офіціальне взяти за ті кошти 3к+-?
-
tolebamber
Member
akr
Можно брать но есть момент, бывает даблклики всплывают - тут как повезет(
У кого-то 3 года и норм, у кого-то полгода и даблклик...
Можно брать но есть момент, бывает даблклики всплывают - тут как повезет(
У кого-то 3 года и норм, у кого-то полгода и даблклик...
-
terminahtor
Member
Осилив останні 30 сторінок, але це мало допомогло, вибрати зараз мишу - це більша проблема, аніж клавіатуру. Моя G Pro Wireless почала потроху здавати, як батарея, так і даблкліки на сайд кнопках та на колесі. З оглядів, вирішив взяти ASUS Rog Keris Aimpoint. Хватило на 2 дні, хоч у мене і щось середнє між кігтевим та пальцевим хватом, але миша виявилась замалою + клік аж занадто жорсткий, ну прям треба так норм силу прикласти. Ну і взагалі якість збірки та підгону деталей мені не сподобалась. Вернув, ризикнув взяти ASUS Rog Gladius III Aimpoint, 15 хвилин і поніс назад в розетку, бо колесо тарахтіло так, що сусіди чули, замовив ще одну ASUS Rog Gladius III Aimpoint, вже наче краще, але всеодно не те, заздорова якась, горб зміщений в корму, тому не зручно перехоплювати, хоча в мене лапка далеко не маленька, 20см від середнього пальця до зап'ястя, але хват на G Pro Wireless мені комфортніший і звичніший, тай колесо по всій довжині має нерівномірну тактильну віддачу відсічок, і крутиться то акуратніше, то розхлябаніше. Короче не знаю що вибрати. Наче Viper V2 Pro може підійти, але там тільки один вбудований профіль. Тоска-пічаль
А в теорії можна поміняти енкодер на цих мишах? Ну я про ASUS. Свічі там без проблем руками змінюються.
А в теорії можна поміняти енкодер на цих мишах? Ну я про ASUS. Свічі там без проблем руками змінюються.
-
zelenuchka
Member
- Выбрать мышку всегда была проблема ... раньше их было немного, сейчас наоборот многоterminahtor: ↑ 16.04.2023 16:25 Осилив останні 30 сторінок, але це мало допомогло, вибрати зараз мишу - це більша проблема, аніж клавіатуру. Моя G Pro Wireless почала потроху здавати, як батарея, так і даблкліки на сайд кнопках та на колесі. З оглядів, вирішив взяти ASUS Rog Keris Aimpoint. Хватило на 2 дні, хоч у мене і щось середнє між кігтевим та пальцевим хватом, але миша виявилась замалою + клік аж занадто жорсткий, ну прям треба так норм силу прикласти. Ну і взагалі якість збірки та підгону деталей мені не сподобалась. Вернув, ризикнув взяти ASUS Rog Gladius III Aimpoint, 15 хвилин і поніс назад в розетку, бо колесо тарахтіло так, що сусіди чули, замовив ще одну ASUS Rog Gladius III Aimpoint, вже наче краще, але всеодно не те, заздорова якась, горб зміщений в корму, тому не зручно перехоплювати, хоча в мене лапка далеко не маленька, 20см від середнього пальця до зап'ястя, але хват на G Pro Wireless мені комфортніший і звичніший, тай колесо по всій довжині має нерівномірну тактильну віддачу відсічок, і крутиться то акуратніше, то розхлябаніше. Короче не знаю що вибрати. Наче Viper V2 Pro може підійти, але там тільки один вбудований профіль. Тоска-пічаль
- На ASUS Rog Keris (без Aimpoint) был обычный энкодер 12мм, если на Aimpoint ничего не поменялось, то замена реальна ... есть в наличии, пишите в ЛС, подберу варианты
- На ASUS Rog Gladius III Aimpoint не знаю что за энкодер, не попадалась , так же как и передыдущая версия ...
Зачем мучиться - берите со свежей датой G PRO X SUPERLIGHT на замену GPW ... пока будете делать ремонт-мод на на свой старый логитеч освоитесь с новым.
Со старым могу помочь все починить ↓
- спойлер
-
terminahtor
Member
Ні, все я здаюсь. Я навіть готовий на попередження. Но це повний пizдець. Такого ублюдочного, кривого, всратого, глючного ПЗ як ASUS Armory Crate треба ще пошукати, мало того, що воно собою являє 24(!!!!!) різних програми які тобі встановлюються, причому довго, мутно, важко, як ракова пухлина вростаючи в систему, так ще й 12 сервісів та служб!!!!! Я із-за цієї блювоти перевстановив заново ситему довелось. Все що я хотів - це DPI 1200 та вимкнути підствітку, все, я більш нічого не хочу. Латентність системи виросла з 55.0 до 61.0, купа гівна в процессах, новий SN850X просів в продуктивності в бенчах. Все працює раком. Я з 4 ночі перевстановлював систему, відновлював все ПЗ, купу листів лишніх про активацію та авторизацію ПЗ, AZUR Cloud, відновлення бекапів для Notepad++, вичісування системи, відновлення всіх налаштувань(а в мене їх багато), все це в надії, що вже в новій системі я не буду рухати це гівно...ан нєт...якогось дикого уя, взявся сервіс ASUS LIVE UPDATE, хоча в BIOS все, що стосується Armory Crate вимкнув, і всі налаштування зкинулись в нуль(сенса і підсвітка), знову материнка, миша і клава в єдіном пориве моргають райдугою, пропонують встановити Armory Crate...ууууууууууу суукааааааа. Ніколи не беріть периферію ASUS. Я себе вважаю досить досвідченим користувачем Windows, і з реестром та gpedit.msc я на короткій руці, знаю що таке WIM та OOBE, але це ПЗ я не зміг перемогти. Мене аж тіпає від злості, скільки я часу вбив на елементарну дію. Виставити DPI та вимкнути підсвітку.
-
7mindfields
Member
Я теж так подумав, почитав відгуки на цей арморі крейт, та вирішив що хай той асус аріон всіма кольорами і далі світить в цьому сенсі, zowie/vaxee молодці, все налаштовується без софту взагалі, але звістно з більшим кроком діпіай, не так як в тої ж логі умовноterminahtor: ↑ 18.04.2023 15:51 Ні, все я здаюсь. Я навіть готовий на попередження. Но це повний пizдець. Такого ублюдочного, кривого, всратого, глючного ПЗ як ASUS Armory Crate треба ще пошукати, мало того, що воно собою являє 24(!!!!!) різних програми які тобі встановлюються, причому довго, мутно, важко, як ракова пухлина вростаючи в систему, так ще й 12 сервісів та служб!!!!! Я із-за цієї блювоти перевстановив заново ситему довелось. Все що я хотів - це DPI 1200 та вимкнути підствітку, все, я більш нічого не хочу. Латентність системи виросла з 55.0 до 61.0, купа гівна в процессах, новий SN850X просів в продуктивності в бенчах. Все працює раком. Я з 4 ночі перевстановлював систему, відновлював все ПЗ, купу листів лишніх про активацію та авторизацію ПЗ, AZUR Cloud, відновлення бекапів для Notepad++, вичісування системи, відновлення всіх налаштувань(а в мене їх багато), все це в надії, що вже в новій системі я не буду рухати це гівно...ан нєт...якогось дикого уя, взявся сервіс ASUS LIVE UPDATE, хоча в BIOS все, що стосується Armory Crate вимкнув, і всі налаштування зкинулись в нуль(сенса і підсвітка), знову материнка, миша і клава в єдіном пориве моргають райдугою, пропонують встановити Armory Crate...ууууууууууу суукааааааа. Ніколи не беріть периферію ASUS. Я себе вважаю досить досвідченим користувачем Windows, і з реестром та gpedit.msc я на короткій руці, знаю що таке WIM та OOBE, але це ПЗ я не зміг перемогти. Мене аж тіпає від злості, скільки я часу вбив на елементарну дію. Виставити DPI та вимкнути підсвітку.
-
terminahtor
Member
В Logi була розумна людина, яка придумала Onboard Memory Manager, пару МБ застосунок. Частота опитування, DPI та підсвітка, і заряд миші, все.7mindfields: ↑ 18.04.2023 16:04не так як в тої ж логі умовно
-
mkx1234
Member
для кого вообще существует DPI и на кой он нужен вообще? 16000 или 24000 DPI в мышке ну полный бред. Всю жизнь играю на 1200 и в ус не дую. Кибер котлеты из кс, ставят минимальный 400-800 DPI
2 terminahtor
Ставил дрова на звук от ASUS , там чокнуться можно, это у них любовь такая к своему ПО. На мышке твоей судя по ПО майнить можно))
2 terminahtor
Ставил дрова на звук от ASUS , там чокнуться можно, это у них любовь такая к своему ПО. На мышке твоей судя по ПО майнить можно))
-
MobileLord
Member
1.Высокий dpi нужен для qhd-4k мониторов.mkx1234: ↑ 18.04.2023 16:14 для кого вообще существует DPI и на кой он нужен вообще? 16000 или 24000 DPI в мышке ну полный бред. Всю жизнь играю на 1200 и в ус не дую. Кибер котлеты из кс, ставят минимальный 400-800 DPI
2.При 400 dpi видимо нужен очень большой коврик чтобы делать резкие движения в играх.
Сам в последнее время не играю на пк, но в повседневной работе уже давно сижу 3000+dpi и пересаживаться на меньшее уже больно, хотя возможно и дело привычки.
-
zelenuchka
Member
3500 dpi у Razer DeathAdder прямиком из 2010 года ... недавно на апгрейт такая попала. Умел раньше RazerMobileLord: ↑ 28.04.2023 20:111.Высокий dpi нужен для qhd-4k мониторов.mkx1234: ↑ 18.04.2023 16:14 для кого вообще существует DPI и на кой он нужен вообще? 16000 или 24000 DPI в мышке ну полный бред. Всю жизнь играю на 1200 и в ус не дую. Кибер котлеты из кс, ставят минимальный 400-800 DPI
2.При 400 dpi видимо нужен очень большой коврик чтобы делать резкие движения в играх.
Сам в последнее время не играю на пк, но в повседневной работе уже давно сижу 3000+dpi и пересаживаться на меньшее уже больно, хотя возможно и дело привычки.
И речь же не за 3000-4000 dpi, а за 24000
-
Martix
Member
Брал пару рейзеровских мышек, года три назад и полтора - по обеим без нареканий, а к ранним вопросы были. Видать кому как повезет. Вот с logitech мышками я больше не вожусь, 100% даблкликzelenuchka: ↑ 29.04.2023 18:33Умел раньше Razer
Сейчас, кстати, использую Basilisk HS X беспроводной, полтора года как раз у меня, все тип-топ, с учетом того, что я фрилансер и сижу за компом по 10-14 часов в сутки.
-
Bender911
Member
Це кому як везе. Все життя викорстовую тільки logitech дома та на роботі. Більше 15 моделей точно пробував довгий час, зараз одночасно і беспровідні, і провідні геймерські їхні миші юзаю. Жодної не було з даблкліком. Купив років 8 назад Райзер Крейт - дабл клік десь за рік з'явився. Навіть в гарантію не став нести, просто замінив на logitech Hero 402Martix: ↑ 29.04.2023 21:01Брал пару рейзеровских мышек, года три назад и полтора - по обеим без нареканий, а к ранним вопросы были. Видать кому как повезет. Вот с logitech мышками я больше не вожусь, 100% даблкликzelenuchka: ↑ 29.04.2023 18:33Умел раньше Razer
Сейчас, кстати, использую Basilisk HS X беспроводной, полтора года как раз у меня, все тип-топ, с учетом того, что я фрилансер и сижу за компом по 10-14 часов в сутки.
-
Dremjke
Member
Как она себя в играх ведёт, задержек нет?Martix: ↑ 29.04.2023 21:01Сейчас, кстати, использую Basilisk HS X беспроводной