Ну, почнемо з того, що Шелест робить не завжди нормальні обзори (пам’ятаю я відверто всраті реклами і кейбордів і мишей від нього), а його превью з g pro за 6000 на відео це взагалі пушка далі можна не дивитисяRamiras: ↑ 02.04.2023 11:392 обзора посмотрел,говорили что топ за свои деньги
и у этого
Читал в коментах на розетке тех кто уже давно пользуеться и недавно,писали топ за свои деньги https://rozetka.com.ua/ua/2e-gaming-2e- ... 331571383/
Начинка тоже очень хорошая
Есть сьемные крышки перфорированные и не перфорированные
Есть грузики если нужно потяжелее
Форма как у G pro
Про Китай,так Китай разве не многие мышки делает?
Если можете пожалуйста,кроме "шмат китайского лайна"приведите конкретные аргументы не в пользу этой мышки?
Ваше высказывание как то меня не переубеждает мягко говоря
ПыСы я еще забыл упомянуть про коменты под видосами...Если почитать,то есть пользователи которые долго пользуються и тоже очень хвалят её
Подивився я ті ревью на розетці, і навіть там люди (не всі звістно) жаліються на люфт кнопок і погану збірку.
Ще один адепт «все робиться в Китаї», навіть зупинятися не буду на цьому моменті, якщо ти не розумієш різницю між китайськими комплектуючими і збіркою в Китаї.
Брати провідне перфороване гімно за 1500 з «формою як у g pro», коли за 2600 можна взяти нову безпровідну g pro (lol edition), навіть не знаю