Ні, воно не ціаве бо більше одного параметра потрібно в голову взяти, а це не всім дано, як бачимо
У вас є досвід з такими системами? У мене от є досвід з і5 8400 на копійочній Н310 (в якої, до речі, в списку підтримуваних навіть 8086к є) і я на власні очі бачив різницю в його роботі на такій платі і досить доступному асусі прайм б360. Є такого роду досвід і з р5 1600 на б350про4 від асрока, є досвід з 5900х на б450ф асусовській. Воно працювало на цих материнках, але хіба мені потрібно ентузіасту пояснювати як воно працювало?
Ну я от не полінувався, пішов порився по ютубу і бачу, що споживання нижче 40 у нього тільки в простенькихх іграх про котиків, ну і якщо в пабджи бігати поза боєм і в оптику не заглядати, а в усіляких відьмаках і кіберпанках - так до 50 легко. Тому так, мені дуже цікаво, як вони нарахували 35 середнього споживання, тим паче, що немає засобів для підрахунку таких цифр окрім як "тестувальник на око прикинув". Якби в тому чарті було 40 ватт - я би і слова не сказав, тому що це схоже на якісь реалії, але ж там навіть не 40. А ви пропонуєте, спираючись на ту графу, методу отримання якої ніхто не знає, обирати залізо, хоча для всіх очевидно, що обирати потрібно саме виходячи з пікових сценаріїв, а не з середніх, тим паче незрозуміло як отриманих.